Redžep Tajip Erdoan

Ko je sve dobio snimke u vezi s ubistvom Kašogija?

ISTANBUL - Direktor komunikacija turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana izjavio je danas da je neprihvatljivo da francuski ministar inostranih poslova Žan-Iv Le Drijan optuži predsjednika Turske da igra političke igre u slučaju ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija.

"Turski tok" već dobio konture: Putin i Erdoan na otvaranju morskog dijela gasovoda

Pomoćnik ruskog predsjednika Jurij Ušakov saopštio je da će Vladimir Putin prisustvovati ceremoniji završetka izgradnje morskog dijela gasovoda "Turski tok".

Erdoan: Pokušaću da se sastanem sa Trampom u Parizu

ISTANBUL - Turski predsednik Redžep Tajip Erdoan izjavio je danas da će se možda sastati sa američkim kolegom Donaldom Trampom tokom posjete Parizu povodom obilježavanja 100-godišnjice primirja kojim je okončan Prvi svjetski rat.

Erdoanov nož u leđa Putinu: Ne priznajemo pripajanje Krima

ANKARA - Turska ne priznaje rusko pripajanje Krima i nastaviće da jača svoje odnose sa Ukrajinom, izjavio je danas turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan poslije sastanka sa ukrajinskim kolegom Petrom Porošenkom.

Erdoan: Naredba za ubistvo novinara stigla sa vrha

ANKARA - Naredba da se ubije novinar Džamal Kašogi stigla je sa "najvišeg nivoa" saudijske vlasti, rekao je turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan u tekstu za "Washington post".

O čemu su razgovarali Erdoan i Trump putem telefona

ANKARA - Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan danas je telefonski razgovarao s američkim predsjednikom Donaldom Trampom.

Erdoan: Nećemo dozvoliti da se Sirija ponovo gurne u krv i vatru

ANKARA - Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan poručio je danas u Ankari kako će Turska uništiti sve terorističke strukture i istočno od Eufrata.

Sastali se Vučić i Erdoan u Istanbulu

ISTANBUL - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas kasnije popodne sa predsjednikom Turske Redžepom Taipom Erdoanom u Istanbulu.

Erdoan: Novi istanbulski aerodrom potpuno gotov do 2028.

ISTANBUL - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan najavio je da će novi istanbulski aerodrom, koji je danas otvoren nakon prve faze izgradnje, biti potpuno gotov, sa svim sadržajima, do 2028. godine.

Erdoan: Oči svjetske javnosti uperene na samit u Istanbulu

ISTANBUL– Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je kako su oči cijele svjetske javnosti, a posebno sirijskog naroda danas uperene na samit koji se održava u Istanbulu.

Najčitanije