Redžep Tajip Erdoan

Erdoan Makronu: Još puno muka ćeš ti imati sa mnom

ISTANBUL - Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je da su neki koji znaju da je Turska važna zemlja na svaki mogući način pokušavali da uspostave kontrolu i upravljaju tom državom, ali da u tome nisu uspjeli.

Tači Erdoanu: Priznanje Izraela neće narušiti prijateljstvo

PRIŠTINA - Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači razgovarao je tokom vikenda sa turskim predsjednikom Redžepom Tajipom Erdoanom, pošto su nakon razmjene priznanja tzv. Kosova i Izraela i obećanja Prištine da će otvoriti ambasadu u Jerusalimu uslijedile pritužbe iz Turske i Arapske lige, prenosi Reporteri.

Erdoan i Mišel razgovarali o situaciji u istočnom Sredozemlju

ISTANBUL - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan razgovarao je sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom o razvoju događaja u istočnom Mediteranu, javio je "CNN Turk".

Erdoan: Ispitivanja tehnologije raketnih motora na tečno gorivo

ANKARA - Predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan najavio je danas u Ankari kako će Turska uskoro započeti svoja prva svemirska ispitivanja tehnologije raketnih motora s tekućim gorivom, javlja Anadolu Agency (AA).

Erdogan otvorio tehnološki centar i još 40 fabrika odjednom

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan svečano je danas otvorio tehnološki centar MES S u Istanbulu, u okviru kojeg je putem video konferencije otvoreno još 40 fabrika širom Turske ukupne vrijednosti 460 miliona evra, javlja Anadolija.

Erdoan: Turska će uzeti ono što joj pripada

Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan poručio je danas da će Turska uzeti ono što joj pripada i u Sredozemnom i u Crnom i u Egejskom moru.

Tramp: Erdoan je "šahista svjetske klase", Bajden se ne može nositi s tim

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je kako je demokratski kandidat za predsjednika Džo Bajden "mantalno slab" da se suprotstavi stranim liderima među kojima su "šahisti svjetske klase" poput turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana.

Erdoan: Turska će potpuno štititi svoja prava u Istočnom Mediteranu

ANKARA - Turska je potpuno fokusirana da štiti svoja prava u Istočnom Mediteranu, Libiji i Egejskom moru, rekao je predsjednik Republike Turske Redžep Tajip Erdoan u subotu.

Erdoan: Svaki napad na nas rezultovaće visokom cijenom

ANKARA - Redžep Tajip Erdoan izjavio je danas da će svaki napad na turski brod koji istražuje naftu i gas u spornim vodama Sredozemnog mora rezultovati visokom cijenom.

Erdoan: Svaki napad na naš brod rezultiraće visokom cijenom

ANKARA - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je danas da će svaki napad na turski brod koji istražuje naftu i gas u spornim vodama Sredozemnog mora rezultirati visokom cijenom i sugerisao da je Turska već postupila po tom upozorenju.

Najčitanije