Redžep Tajip Erdoan

Odgođena posjeta Erdoana Beogradu

BEOGRAD - Odgođena je posjeta turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana Srbiji, najavljena za 29. avgust, rečeno je danas u Ambasadi Turske u Beogradu.

Srpski rukometaš želi upoznati Erdoana

Rukometaš iz Srbije Uroš Jevtić već nekoliko godina igra u Turskoj i želi lično upoznati i predsjednika te zemlje Redžepa Tajipa Erdoana.

Erdoan 29. avgusta na otvaranju radova na autoputu Beograd-Sarajevo

BEOGRAD - Turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan doći će 29. avgusta posjetu Srbiji gdje će sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem svečano ozvaničiti početak radova na izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, javlja Tanjug.

Erdoan: Turska će svoje interese braniti i silom

ANKARA - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je da će njegova zemlja po svaku cijenu braniti svoje nacionalne interese, kako kroz dijalog i diplomatiju, ali i, ako to bude potrebno, upotrebom sile.

Erdoan najavio operaciju protiv Kurda na sjeveru Sirije

ISTANBUL - Turska vojska će sprovesti operaciju istočno od rijeke Eufrat, na sjeveru Sirije, u zoni koju kontroliše kurdska Narodna zaštitna jedinica (YPG), izjavio je danas turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan.

Britanski list: Moramo da sačuvamo Erdoana u našem timu

Zapad treba da sačuva Tursku kao saveznika, bez obzira što Rusija i Kina pokušavaju aktivno da vrše uticaj na ovu republiku, smatra komentator časopisa "Times".

Erdoan: Turska će se obratiti drugima ako joj SAD ne proda F-35

ANKARA - Predsjednik Redžep Tajip Erdoan izjavio je u petak da će se Turska obratiti drugima radi nabavke borbenih aviona ukoliko joj SAD ne proda svoje avione F-35, dodajući da američka odluka da isključi Ankaru iz programa proizvodnje tih aviona neće odvratiti Tursku da nabavi avione.

Mediji objavili da je Erdoan umro, njegova stranka demantuje

ANKARA - Savjetnik šefa turske Partije pravde i razvoja Jasin Aktaj demantovao je navode pojedinih medija da je Redžep Tajip Erdoan preminuo, prenosi "Sputnjik".

"Novosti": Dodika namještaju na nišan gulenista

BEOGRAD - Skandal prilikom dolaska turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana na sarajevskom aerodromu kada je došlo do tuče njegovog obezbjeđenja sa pripadnicima Granične policije BiH režiran je u Obavještajno-bezbjednosnoj agenciji BiH (OBA), pišu beogradske "Večernje novosti", pozivajući se na strane diplomatske izvore u Sarajevu.

Erdoan: Tursku niko neće porobiti

ISTANBUL - Turski predsejdnik Redžep Tajip Erdoan poručio je u ponedeljak, povodom treće godišnjice neuspjelog pokušaja vojnog udara, da turski narod niko ne može da porobi.

Najčitanije