Redžep tajip Erdoan

Erdoanova partija podnijela žalbu, traže poništavanje izbora u Istanbulu

ISTANBUL - Partija Pravde i razvoja turskog predsjednika Tajipa Erdoana podnela je žalbu u kojoj traži poništavanje i ponovno održavanje opštinskih izbora u Istanbulu.

Erdoan: Trebalo bi poništiti izbore u Istanbulu

ISTANBUL - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan saopštio je da bi Izborna komisija Turske trebalo da poništi lokalne izbore u Istanbulu zbog neregularnosti, prenio je provladin list "Sabah".

Izborna komisija odbacila zahtjev Erdoanove partije

ISTANBUL - Turska Visoka izborna komisija odbacila je zahtjev vladajuće AK partije predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana da organizuje novo prebrojavanje glasova u 31 opštini u Istanbulu, rekao je član Komisije, ali je ta stranka najavila žalbu.

Erdoan: Cilj obim trgovinske razmjene s Rusijom 100 milijardi dolara

MOSKVA - Predsjednik Republike Turske Redžep Taip Erdoan kazao je kako je cilj obim trgovinske razmjene s Rusijom povećati na 100 milijardi dolara.

Do kraja godine "Turski tok" kreće s radom?

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin je na sastanku sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoanom, kako u uskom krugu, tako i u četiri oka, razgovarao prije svega o bilateralnim odnosima.

Putin i Erdoan: Rusija i Turska blisko sarađuju na globalnim pitanjima

MOSKVA - Rusija i Turska blisko sarađuju u međunarodnim odnosima i na globalnim pitanjima, izjavio je danas predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin.

Erdoan: Potpuno smo spremni za novu vojnu operaciju u Siriji

MOSKVA - Ankara je u potpunosti spremna za pokretanje nove vojne operacije u Siriji, izjavio je turski predsjednik Redžep Tajip Erdoan uoči današnje zvanične posjete Rusiji.

Erdoan: Rusija ponudila bolje uslove od SAD

ANKARA - Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je danas da Vašington ne može da ponudi Ankari uslove prodaje protivraketnog sistema "Patriot", kao što su oni uslovi koje nudi Rusija ugovorom o kupoprodaji protivvazdušnog sistema S-400.

Erdoanova partija nakon debakla najavljuje žalbe

ISTANBUL, ANKARA - U Turskoj su u nedelju održani lokalni izbori, a prema preliminarnim rezultatima, partija AKP predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana izgubila je u većim gradovima.

Poraz Erdoana, poslije Ankare izgubio i Istanbul

ANKARA - Partija Redžep Tajip Erdoana, nakon poraza u Ankari, izgubila je i u najvećem gradu Turske. Pobjedu je odnio kandidat opozicije, Ekrem Imamoglu.

Najčitanije