Registracija vozila

Državljanin BiH u Đenovi registrovao 400 vozila

ĐENOVA - Jedan 55-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine (BiH) sa prebivalištem u Đenovi suočava se sa optužbom da je registrovao 400 vozila i prevarom izbjegavao plaćanje novčanih kazni, parkiranja i putarina čime je pričinjena šteta od oko 700.000 evra, saopštile su danas italijanske vlasti.

U RS ukinuti popusti pri registraciji vozila

BANJALUKA - Građane Srpske koji su prethodnih dana registrovali vozila dočekao je hladan tuš, jer osiguravajuće kuće više ne odobravaju popuste za ovu uslugu.

Rudo na dnu tabele u RS: Na deset ljudi jedan registrovan auto

RUDO - U opštini Rudo u prošloj godini bilo je registrovano tek 139 vozila na svakih 1.000 stanovnika, pa se ova lokalna zajednica, po tom parametru, našla na dnu tabele u Srpskoj.

Policija dnevno u RS uhvati devet vozila bez registracije

​BANJALUKA - Na putevima Republike Srpske tokom prošle godine iz saobraćaja je prosječno dnevno isključeno osam do devet vozila zbog isteka registracije, međutim stručnjaci za bezbjednost saobraćaja smatraju da je taj broj daleko veći jer postoji veliki broj neevidentiranih vozača koji upravljaju neregistrovanim vozilima u ruralnim područjima.

Registracija vozila od 2020. još jeftinija

BANJALUKA - Cijena registracija vozila u Republici Srpskoj od 2020. godine mogla bi biti dodatno snižena s obzirom na to da te godine počinje prva faza liberalizacije tržišta osiguranja od auto-odgovornosti.

Pojeftinjuje registracija vozila: Polisa umanjena za 10%

BANJALUKA - Registracija motornih vozila u Republici Srpskoj će ubuduće biti od 20 do 50 maraka jeftinija za fizička lica, te preko 100 KM za privredne subjekte.

Lukač: Nova kancelarija smanjiće gužve pri registraciji vozila

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač posjetio je novu kancelariju za registraciju vozila u Banjaluci, koja je danas počela sa radom.

U Banjaluci nova lokacija za registraciju vozila

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sutra će u Banjaluci ozvaničiti početak rada nove lokacije za registraciju vozila.

Osiguravajuća društva u RS pred kolapsom zbog auto-osiguranja, upitne i isplate štete

BANJALUKA - Tržište osiguranja od auto-odgovornosti u Republici Srpskoj je pred kolapsom zbog brojnih malverzacija i nepravilnosti koje su dovele do problema s likvidnošću osiguravajućih društava.

Dug za komunalije više ne koči registraciju auta

BIHAĆ - Skupština Unsko-sanskog kantona usvojila je izmjene Zakona o komunalnom redu USK kojima je ukinuta sporna odredba da vlasnici automobila u tom kantonu mogu registrovati svoja vozila jedino pod uslovom da su uredno izmirili sve komunalne obaveze.

Najčitanije