Rekavice

Kiša napravila veliku štetu u Rekavicama

​BANJALUKA – Nevrijeme koje je danas oko 16.30 pogodilo Banjaluku, napravilo je velike probleme u prigradskom naselju Rekavice 2.

"Nezavisne" u posjeti područnoj školi u Rekavicama: Ove godine samo jedan prvačić

BANJALUKA - Nadomak Banjaluke, u područnoj Osnovnoj školi "Branislav Nušić" u Rekavicama, u jednoj od dvije učionice ove škole u prvoj klupi sjedi šestogodišnji Pavle Dragičević, jedini upisani prvačić za ovu školsku godinu.

Voda stiže u 40 domaćinstava u Rekavicama

BANJALUKA - Stabilnije vodosnabdijevanje uskoro će imati mještani u naselju Rekavice - Blagojevići jer je u petak počela izgradnja vodovoda u ukupnoj dužini od oko četiri kilometra.

Stiže voda u Rekavice i Donja Kola

BANJALUKA - Decenijski problem nestabilnog vodosnabdijevanja domaćinstava Rekavica i Donjih Kola ove godine trebalo bi da bude riješen izgradnjom novog vodovoda, a izgradnja vodovoda treba da počne ovog mjeseca.

Most u Rekavicama širi za metar

BANJALUKA - Most u Rekavicama, preko potoka Rekavica, saniran je u okviru redovnog održavanja mostova na području grada, potvrdili su u Odjeljenju za puteve i saobraćaj.

Sudar forda i Hitne u Rekavicama,jedno lice teže povrijeđeno

BANJALUKA - Za sada neidentifikovani vozač "ford eskorta" teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, nakon čega je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Odstrijeljen medvjed u Rekavicama

BANJALUKA - Odstrijeljen je medvjed koji je, prije desetak dana, zaklao dvije ovce i rasturio nekoliko košnica na imanju Čikića u Rekavicama, a prekjuče se nameračio i na čovjeka. U hajci su bili su i lovci i Rekavičani.

Banjalučanin krenuo po cigarete i napao ga medvjed

BANJALUKA - Nesvakidašnji susret u nedjelju oko pet sati zadesio je Mileta Kasapovića u banjalučkom naselju Rekavice 2, kojem je medvjed nanio lakše povrede grudnog koša, na putu od kuće prema trgovini.

Najčitanije