Reket

Boki 13 podnio 40 krivičnih prijava protiv funkcionera

SKOPLJE - Makedonski šoumen Bojan Jovanovski Boki 13, koji je prije desetak dana osuđen na devet godine zatvora u aferi "Reket", danas je podnio 40 krivičnih prijava protiv funkcionera i biznismena iz Sjeverne Makedonije, prenosi portal Plusinfo.

Afera "Reket": Janeva i Boki 13 odbacuju krivicu, Milevski priznao

SKOPLJE - Optuženi biznismen u aferi "Reket" Zoran Milevski - Kičec na prvom je ročištu u ovom predmetu priznao krivicu, dok su bivša šefica Specijalnog tužilštva Katica Janeva i Bojan Jovanovski - Boki 13 izjasnili da se ne osjeća krivima, prenosi portal a1on.

Boki 13 izašao iz bolnice, sutra počinje suđenje za Reket

SKOPLJE - Prvooptuženi u aferi Reket u Severnoj Makedoniji, Bojan Jovanovski - Boki 13, danas je vraćen u skopski zatvor Šutka, nakon jednosedmičnog boravka u bolnici gdje je bio zbog kontrolnih pregleda.

Janeva nema dovoljno novca za puštanje uz kauciju

SKOPLJE - Bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Skoplju, Katica Janeva, nije ponudila dovoljno novca da bi bila puštena da se brani iz kućnog pritvora, javili su večeras skopski mediji.

Makedonski sud potvrdio optužnicu u slučaju Reket

SKOPLJE - Krivični sud u Skoplju potvrdio je optužnicu protiv Bojana Jovanovskog Bokija 13, razriješene specijalne tužiteljke Katice Janeve i Zorana Milevskog.

Janeva ostaje u pritvoru, Krivično vijeće odbilo žalbu

SKOPLJE - Krivično vijeće Krivičnog suda u Skoplju danas je odbilo žalbu za ukidanje pritvora šefici Specijalnog tužilaštva Sjeverne Makedonije Katici Janevoj, kojoj je juče određen pritvor od 30 dana zbog umiješanosti u slučaj "Reket“.

Janeva za "Reket" dobila 30 dana pritvora

SKOPLJE - Krivični sud u Skoplju odredio je 30 dana istražnog pritvora šefici Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katici Janevoj koja je osumnjičena u slučaju" Reket", prenosi portal a1on.

Slučaj "Reket": Janeva se ne osjeća krivom

SKOPLJE - Šefica Specijalnog tužilaštva u Sjevernoj Makedoniji Katica Janeva nakon ispitivanja u skopskom tužilaštvu u slučaju "Reket" rekla je da ne osjeća krivicu.

DW: "Reket" drma makedonsku vladu i stranku Zaeva

BON - Afera "Reket" doboko potresa vladu i stranku premijera Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva, sve i da nije direktno upleten u skandal, piše danas Deutsche Welle.

Četrnaestogodišnjak iz BiH uhapšen u Austriji, bavio se iznudama i tukao učenike

BEČ - Austrijska policija uhapsila je četrnaestogodišnjaka porijeklom iz Bosne i Hercegovine zbog sumnje da je komandovao "bandom" tinejdžera koja se bavila iznudama i reketiranjem.

Najčitanije