Rekonstrukcija

U toku obnova seoskih puteva kod Trebinja

TREBINJE- Trebinjska lokalna zajednica uz podršku “Hidroelektrana na Trebišnjici” u prvoj polovini septembra ubrzano radi na rekonstrukciji i uređenju seoskih puteva.

Rekonstruisan most koji povezuje Zvornik i Mali Zvornik

ZVORNIK - Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović rekao je danas da su radovi na rekonstrukciji Mosta kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, koji preko Drine povezuje Zvornik i Mali Zvornik, završeni i da će do kraja dana most biti očišćen i predat na upotrebu.

Za rekonstrukcije u Derventi potpisani ugovori vrijedni 760.000 KM

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić potpisao je danas ugovore sa izvođačima radova na projektima rekonstrukcije 30 lokalnih putnih pravaca, uređenju centra Dervente, izgradnji potpornog zida na Pravoslavnom gradskom groblju i izgradnji ograde oko Partizanovog igrališta, ukupne vrijednosti oko 760.000 KM.

Kultno trebinjsko igralište u novom ruhu

TREBINJE - Na stadionu Osnovne škole "Vuk Karadžić" u trebinjskom naselju Police, koji ujedno predstavlja i jedno od prvih kultivisanih dječjih igrališta i kultno mjesto ovoga naselja, konačno je, pola vijeka nakon što je izgrađen, počela rekonstrukcija.

Novi asfalt nakon 40 godina

TREBINJE - Javno preduzeće "Putevi Republike Srpske", odnosno "Hercegovinaputevi" iz Trebinja, nastavili su radove na rekonstrukciji puta Trebinje - Ljubinje, dugačkog oko 60 kilometara, za šta je Vlada Republike Srpske izdvojila oko 12 i po miliona maraka.

Na ljeto kreće obnova Muzeja savremene umjetnosti RS

Muzej savremene umjetnosti Republike Srpske (MSURS) na ljeto bi trebalo da krene u najavljenu obnovu objekta te je tim povodom raspisao i tender za prvu fazu radova.

Centar za kulturu i obrazovanje Doboj nije odustao od rekonstrukcije

DOBOJ - Gradska vlast Doboja, i pored virusa korona i slabijeg punjenja budžeta, nije odustala od rekonstrukcije objekta Centra za kulturu i obrazovanje koji nakon dva mjeseca pauze otvara vrata posjetiocima.

Rekonstrukcije ulica u Doboju ne staju uprkos virusu korona

DOBOJ - Mještani prigradskog naselja Bare do Doboja će uskoro dolaziti rekonstruisanom pješačkom stazom dugom 3.650 metara, čija sanacija je nastavljena nakon pauze u javnim radovima.

Džonson izvršio rekonstrukciju Vlade

LONDON - Premijer Velike Britanije Boris Džonson izvršio je danas rekonstrukciju Vlade, dva mjeseca nakon pobjede na prijevremenim izborima.

Počinje proširenje raskrsnice kod nekadašnjeg 'Čajavca'

BANJALUKA - Kako bi se ubrzao saobraćaj i smanjile gužve u vrijeme najvećih zagušenja, sutra će početi radovi na proširenju raskrsnice ulica Jovana Dučića – Vuka Karadžića, najavljeno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Najčitanije