Rektor

Gajanin ponovo izabran za rektora Univerziteta u Banjaluci

BANJALUKA - Radoslav Gajanin, dosadašnji rektor Univerziteta u Banjaluci ponovo je danas izabran na ovu funkciju.

Ðokić novi rektor

BEOGRAD - Novi rektor Univerziteta u Beogradu je redovni profesor i dekan Arhitektonskog fakulteta Vladan Ðokić, odlučeno je danas na sjednici Savjeta.

Gajanin jedini kandidat za rektora Univerziteta u Banjaluci

BANJALUKA - Na javni konkurs za izbor rektora Univerziteta u Banjaluci prijavio se samo Radoslav Gajanin, potvrđeno je danas u Rektoratu Univerziteta u Banjaluci.

Gajanin: Ničije greške se neće praštati

BANJALUKA - Novoizabrani vršilac dužnosti rektora Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin izjavio je da će svi koji se budu ponašali neakademski i zloupotrebljavali položaj biti sankcionisani, bilo da je riječ o zaposlenima ili studentima.

Novi v.d. rektor podržaće student u rješavanju slučaja "Balaban"

BANJALUKA- Legitimni predstavnici studenata upoznali su danas novoimenovanog vršioca dužnosti rektora banjalučkog Univerziteta, Radoslava Gajanina i rektorski tim o svim informacijama koje imaju u vezi sa slučajem "Balaban" koji se odnosi na seksualno uznemiravanje na Tehnološkom fakultetu i tom prilikom dobili maksimalnu podršku za rješavanje ovog problema.

Gajanin imenovan za v.d. rektora Univerziteta

BANJALUKA – Kako saznaje novinar "Nezavisnih" koji je na mjestu događaja, jedini kandidat za rektora Univerziteta u Banjaluci je Radoslav Gajanin.

Senat o ostavci Mataruge, novinari ušli u rektorat

BANJALUKA - U Banjaluci je u toku vanredna sjednica Senata Univerziteta na kojoj se razmatra ostavka rektora Milana Mataruge.

Škrbić neće rektorsku fotelju, Popović važe

BANJALUKA - Radoslav Gajanin, prorektor za naučnoistraživački rad, biće predložen za vršioca dužnosti rektora Banjalučkog univerziteta i na ovoj funkciji, ukoliko to Senat prihvati na današnjoj sjednici, biće do izbora novog rektora, jer je Milan Mataruga na ovu funkciju podnio ostavku.

Stevo Pašalić izabran za v.d. rektora Univerziteta u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO -Stevo Pašalić, profesor demografije, na današnjoj sjednici Senata Univerziteta u Istočnom Sarajevu izabran je za novog v.d. rektora.

Radoslav Grujić: Mir na Univerzitetu je ispred bilo kog pojedinca

Radoslav Grujić, dosadašnji rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji je prekjuče dao ostavku, kaže da ju je podnio isključivo zarad mira i očuvanja stabilnosti ove visokoškolske ustanove.

Milan Mataruga za "Nezavisne": Napredovali smo za skoro 500 pozicija na rang-listi

Na najnovijoj rang-listi Vebometriksa, jedne od najreferentnijih lista koje pokazuju stanje na univerzitetima, Univerzitet u Banjaluci pomjerio se za gotovo 500 pozicija, ističe rektor Milan Mataruga. U intervjuu za "Nezavisne" Mataruga dodaje da su ciljevi za naredni, šestomjesečni period identični: pomak za još 500 mjesta.

Najčitanije