Reli

Prvi reli u Evropi od pojave pandemije startovao večeras na Zlatiboru

Ceremonijalnim startom, na Zlatiboru je večeras počeo Reli Zlatibor, prvi koji se održava u Evropi od izbijanja pandemije korona virusa u okviru Nacionalnog šampionata, a na kome učestvuje 29 posada iz Srbije i Bugarske.

Pandemija virusa korona otkazala reli u Velsu

Pandemija virusa korona nastavila je da "kroji" kalendar Svjetskog reli šampionata tako da je danas otkazana trka u Velsu.

Otkazan reli u Australiji

Posljednja trka Svjetskog reli šampionata u Australiji otkazana je zbog požara u Novom Južnom Velsu, saopštili su organizatori.

Alonso vozi Dakar reli u saudijskim pustinjama

Kako prenosi Sport Klub, Fernando Alonso je potvrdio da će naredne godine u januaru voziti na Dakar reliju. On će voziti za Tojotu sa kojom je već osvojio trku 24 časa Le Mana.

Legenda relija traži novog vlasnika

Subaru Impreza, pa još sa legendarnom STi oznakom, i to veoma rijetka 22B serija u tradicionalno safir plavoj boji i zlatnim "felnama", jedan je od najtraženijih japanskih sportskih automobila iz '90-ih, a upravo takav primjerak od nedavno se nalazi u oglasima za prodaju.

Stravičan udes na reliju u Srbiji

Reli u Valjevu koji od ove godine nosi naziv "Memorijal Miodrag File Stojanac", a koji se vozio u nedjelju od Rajkovića do Divčibara i od Divčibara do Kaone obilježio je veliki broj uzbudljivih momenata, ali odustanja i izlijetanja.

Tradicionalni reli na Sutjesci

Auto-reli, koji organizuju Auto-moto savez Republike Srpske i 49 auto-moto društava, biće održan danas i sutra uz učešće više od 100 takmičara iz Evrope.

Slovenci izbjegli direktan sudar pa pobijedili na reliju (VIDEO)

Slovenačka posada Rok Turk (vozač) i Blanka Kacin (suvozačica) prošlog su vikenda u svom Hyundaiju i20 R5 osvojili 45. izdanje INA Delta relija koji se vozio u Zagrebu i okolini.

Seli se reli Dakar, evo gdje će se voziti

Kompanija ASO, koja je organizator legendarnog relija Dakar ovoga legendarnoj relija, objavila je da će se idućih pet godina voziti na Bliskom istoku, nakon brojnih organizacionih problema koji su ovaj najpoznatiji reli zadesili na posljednjem izdanju održanom u Južnoj Americi.

Slavni David Nalbandian doživio tešku nesreću na reliju

Bivši argentinski teniser David Nalbandian (36) doživio je nedavno ozbiljnu nesreću u Entre Riosu tokom trke u reliju.

Najčitanije