Renault

Ovo je nova Renault Arkana

Renault predstavlja Arkanu, luksuzan derivat SUV-a i limuzine, koji će od sljedeće godine biti dostupan na ruskim cestama.

Renault Arkana dolazi iz Rusije

Renault najavljuje coupe SUV model koji će predstaviti krajem tekućeg mjeseca.

Renault predstavio najmoćniji hečbek do sada

Francuski Renault predstavio je novu sportsku verziju svog hečbeka Megane RS Trophy.

Tražnja veća od očekivane, na auto čekaju godinu dana

Alpine A110 prodaje se veoma dobro, pa će proizvodnja biti ubrzana kako bi se smanjilo vrijeme čekanja na isporuku vozila.

Renault isporučio NELT-u flotu novih vozila Clio

Kompanije Renault i NELT sarađuju uspješno duži period, a plod takve saradnje je isporuka preko stotinu vozila sa značkom Renaulta i Dacije, uz jedinstvenu postprodajnu uslugu.

Renault najavio novi krosover

Francuski gigant Renault najavio je kroz "tajanstvenu" fotografiju prednje maske svoj novi krosover koji podsjeća na Captur.

Renault ulaže milijardu evra u električne automobile

Renault je, zajedno sa Nissanom, i do sada radio na tehnologijama za električne automobile, a dva najuspešnija produkta iz te oblasti su Renault Zoe i Nissan Leaf.

Red Bull prekinuo saradnju sa Renaultom

Ekipa Red Bul saopštila je danas da će 2019. i 2020. godine u šampionatu Formule 1 koristiti Hondine motore, nakon što će prekinuti saradnju sa Renaultom.

Renault Dani otvorenih vrata u Sarajevu

Od 25. do 28. tekućeg mjeseca Renault vas poziva u GUMA M koncesiju u Nedžarićima na Dane otvorenih vrata, jer nudi ponudu koja se ne odbija.

Lada sve manje ruska

Francuski Renault i drugi akcionari Avtovaza ubrizgali su u najvećeg ruskog proizvođača automobila nešto više od milijardu evra.

Najčitanije