Renault

Najprodavaniji električni Renault dobija "brata"

Najprodavaniji evropski električni automobil uskoro će na salonu automobila u Ženevi dobiti i najsnažnijeg brata.

Voditelji "Top Geara" zamalo izgorjeli u autu

Kris Heris i Edi Džordan doživjeli su nesreću tokom snimanja emisije "Top Gear" u Monte Marlu, ali na sreću prošli su bez povreda.

Pogledajte kako izgleda vožnja modela Renault Megane RS na stazi

Na internetu se pojavio snimak test vožnje modela Renault Megane RS na stazi Jerez u Španiji.

Renault Captur: Šarmer sa pokrićem

Ako nije pokvareno, ne popravljaj. S tom mišlju su inženjeri "Renoa" pristupili "peglanju bora" malog krosovera, pa se u maju 2017. na tržištu pojavio tek blago osvježeni model pod imenom Captur faza 2.

Poslastica iz Renaulta: Crna zvijer sa 220 KS

Svi ljubitelji Renaulta, a posebno modela Clio, mogu stati u red jer je Renault pripremio pravu poslasticu.

Renault Scenic ima novi motor, koristiće ga i Mercedes

Modeli Scenic i Grand Scenic sa novim 1.3 litarskim benzincem moći će da se naruče na pojedinim evropskim tržištima već od 1. januara.

Renault predstavlja novi benzinski motor

Od početka 2018. godine Renault Scénic i Grand Scénic dobijaju nove turbo-benzinske motore zapremine 1,3 litre. Postepeno, ugrađivaće se i u ostale modele.

Novi Renault Duster

Nakon što je u septembru na sajmu automobila u Frankfurtu Dacia prikazala novu generaciju Dustera, sada je ovaj model ugledao svjetlost dana i sa znakom Renaulta (između ostalog za tržište Južne Amerike i Rusije).

Renault razvija novi sistem za izbjegavanje prepreka

Renault je najavio kako se ozbiljno pripremaju za eru samovozećih automobila, a jedan od koraka u tom smjeru jest i razvoj novog sistema izbjegavanja prepreka, za kojeg tvrde da će reagovati brže, bolje i kvalitetnije od profesionalnih vozača automobila.

Renault CALLIE sam izbjegava prepreke

Francuski proizvođač automobila Renault demonstrirao je novi nivo tehnologije autonomne vožnje sa automatskim izbegavanjem prepreka, koje vozilo obavlja na nivou profesionalnih test-vozača.

Reklame

Najčitanije