Renault

Renault Megane potvrdio status najbržeg hot-heča

Renaultov trkački adut Megane RS Trophy-R postavio je novi rekord.

Renault želi da prvi lansira električni "hot hatch"

Visokoperformansna verzija električnog modela Zoe u planu je do 2022. godine.

Jeftini električni Renault stiže i u Evropu

Francuski proizvođač objavio je da planira proizvodnju prilagođene, evropske verzije električnog modela City K-ZE koji se prodaje u Kini.

Renault planira veći električni automobil

Renault nastoji da na tržište dovede električni automobil većih dimenzija od svog modela Zoe, kako bi se nosio s konkurencijom na rastućem evropskom tržištu električnih automobila. Nagađa se da im je cilj automobil koji bi mogao da parira Volkswagenovom ID.3 i Teslinom Modelu 3.

Renault u F1 nastavlja sam

Prvi čovjek Renaulta F1 tima Siril Abitebul rekao je da ekipa može dodatno da napreduje pošto više nikoga neće snabdijevati motorom.

Stiže električni Renault za manje od 10.000 evra

​Možda toga nismo svjesni ali Renault iza sebe ima cijelu deceniju bogatog iskustva u proizvodnji električnih automobila. Najviše je tu doprinjeo mali gradski kompakt Zoe koji Renault ima u svojoj ponudi od 2012. godine.

Upoznajte novi Renault 4

Renault predstavlja e-Plein Air, avanturističku izvedbu legendarnog modela koji je obilježio čitave generacije.

Renault će sa kineskom kompanijom proizvoditi električne automobile

Francuski Renault formirao je zajedničko preduzeće sa kineskom "Jiangling Motors Corporation Group" (JMCG) za proizvodnju električnih automobila namijenjenih tržištu Kine.

Brazilci otkrili kako izgleda redizajnirani Sandero

Prošlo je pet godina od debija druge generacije Dacie Sandero. Pristupačni kompakt Renaultovog podbrenda biće ovježen za sljedeću godinu.

Stigao je i novi Renault Captur

S obzirom da je potpuno novi Renault Clio i zvanično predstavljen, bilo je samo pitanje vremena kada će nam francuski proizvođač predstaviti i novu, drugu generaciju krosover modela Renault Captur.

Najčitanije