Reno

"Reno" otpušta 15.000 radnika

PARIZ - Francuski proizvođač automobila "Reno" priprema se da objavi odluku o otpuštanju 15.000 ljudi širom svijeta u okviru plana za jačanje profitabilnosti poslije pada prodaje, izjavio je predstavnik sindikata CFDT nakon sastanka sa upravom kompanije.

Saobraćajna nezgoda u Banjaluci, auto udario skuter

BANJALUKA - U naselju Obilićevo u Banjaluci večeras se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali reno megan i motor skuter.

"Reno" nastavlja proizvodnju u Kini i Južnoj Koreji

PARIZ - Francuski proizvođač automobila "Reno" saopštio je da zbog pandemije virusa korona obustavlja proizvodnju u svim fabrikama u svijetu, osim u Kini i Južnoj Koreji.

Vozač renoa poginuo u sudaru sa kamionom

SARAJEVO - Vozač E.Š, koji je upravljao putničkim vozilom reno klio, poginuo je u sudaru koji se dogodio u mjestu Vinac, na magistralnom putu Donji Vakuf-Jajce.

Južnoamerički Duster nebezbjedan za djecu

Prema posljednjim testovima bezbjednosti u Latinskoj Americi, druga generacija Dustera se nije proslavila.

FCA povukao ponudu za spajanje sa Renoom

PARIZ - Američko-italijanska Grupa Fiat-Krajsler (FCA) povukla je ponudu za spajanje s francuskim proizvođačem automobila Renoom, čime je propao ugovor vrijedan 35 milijardi američkih dolara.

Finansijski uslovi prepreka za dogovor Renoa i Fijata

Razgovori između Fijat Krajslera i Renoa naišli su na prepreku povodom finansijskih uslova predloženog spajanja dvije kompanije, piše francuski poslovni list "Eko" pozivajući se na izvor u Fijat Krajsleru.

Zaštititi radna mjesta u slučaju spajanja Renoa i Fiata

PARIZ - Francuska mora da zaštiti sopstvene interese i radna mjesta u slučaju bilo kakvog spajanja Renoa i Fijata, iako bi time udio francuske države u Reno" automatski bio umanjen, rekao je ministar finansija Bruno Le Mer.

Fijat i Reno pregovaraju o partnerstvu

LONDON - Fijat Krajsler i Reno razgovaraju o sklapanju partnerstva, otkrio je neimenovani izvor za "CNBC".

Sanjanin restaurirao automobil koji se često viđao na putevima bivše Jugoslavije

​SANSKI MOST - Sanjanin Adnan Bašić ponosni je vlasnik automobila reno 4, koji se u prošlosti često viđao na cestama bivše Jugoslavije, a danas je pravi raritet.

Najčitanije