Reno

"Reno" nastavlja proizvodnju u Kini i Južnoj Koreji

PARIZ - Francuski proizvođač automobila "Reno" saopštio je da zbog pandemije virusa korona obustavlja proizvodnju u svim fabrikama u svijetu, osim u Kini i Južnoj Koreji.

Vozač renoa poginuo u sudaru sa kamionom

SARAJEVO - Vozač E.Š, koji je upravljao putničkim vozilom reno klio, poginuo je u sudaru koji se dogodio u mjestu Vinac, na magistralnom putu Donji Vakuf-Jajce.

Južnoamerički Duster nebezbjedan za djecu

Prema posljednjim testovima bezbjednosti u Latinskoj Americi, druga generacija Dustera se nije proslavila.

FCA povukao ponudu za spajanje sa Renoom

PARIZ - Američko-italijanska Grupa Fiat-Krajsler (FCA) povukla je ponudu za spajanje s francuskim proizvođačem automobila Renoom, čime je propao ugovor vrijedan 35 milijardi američkih dolara.

Finansijski uslovi prepreka za dogovor Renoa i Fijata

Razgovori između Fijat Krajslera i Renoa naišli su na prepreku povodom finansijskih uslova predloženog spajanja dvije kompanije, piše francuski poslovni list "Eko" pozivajući se na izvor u Fijat Krajsleru.

Zaštititi radna mjesta u slučaju spajanja Renoa i Fiata

PARIZ - Francuska mora da zaštiti sopstvene interese i radna mjesta u slučaju bilo kakvog spajanja Renoa i Fijata, iako bi time udio francuske države u Reno" automatski bio umanjen, rekao je ministar finansija Bruno Le Mer.

Fijat i Reno pregovaraju o partnerstvu

LONDON - Fijat Krajsler i Reno razgovaraju o sklapanju partnerstva, otkrio je neimenovani izvor za "CNBC".

Sanjanin restaurirao automobil koji se često viđao na putevima bivše Jugoslavije

​SANSKI MOST - Sanjanin Adnan Bašić ponosni je vlasnik automobila reno 4, koji se u prošlosti često viđao na cestama bivše Jugoslavije, a danas je pravi raritet.

Prvi 5G telefon u Evropi nije ni Samsung ni Huawei

Prvi 5G telefon je stigao u Evropu, ali iako biste to možda očekivali, on nije ni Samsungov, ni Huaweijev, već je u pitanju Oppo Reno 5G, zvanično predstavljen u Švajcarskoj.

Ukradeni reno megan vraćen vlasniku

DOBOJ - Policija je na području Doboja pronašla ukradeni automobil "reno megan", koji je vraćen vlasniku, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Najčitanije