Republika Srpska

U RS 33 osobe prekršile policijski čas

BANJALUKA - U protekla 24 časa, zbog nepoštovanja zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske, kojom je zabranjeno kretanje lica s navršenih 65 godina i više, kao i zabrane kretanje svim licima na javnim površinama u vremenu od 20 do pet časova, sankcionisana su 33 građana u Republici Srpskoj, naveli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Srbija priprema i drugu pošiljku pomoći za Republiku Srpsku

BEOGRAD - Srbija priprema i drugu pošiljku pomoći za Republiku Srpsku u borbi protiv virusa korona, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Virusom korona u RS zaražene još 24 osobe

BANJALUKA – Alen Šeranić, ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, rekao je da je u Republici Srpskoj u posljednjih 24 sata na virus korona testirano 194 osoba od kojih je pozitivno 24.

Cijene naftnih derivata snižene: Rezervoar goriva jeftiniji za 10 KM

BANJALUKA - Gorivo u Republici Srpskoj pojeftinilo je četvrti put u posljednje vrijeme i sada je rezervoar ovog eneregenta jeftiniji za 10 KM u odnosu na početak marta.

Šta znači vanredno stanje u RS?

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je da će uvođenjem vanrednog stanja u Srpskoj omogućiti, između ostalog, brže donošenje odluka i uredaba sa zakonskom snagom, a sve s ciljem efikasnije borbe protiv virusa korona.

Ove godine manji rod voća

BANJALUKA, GRADIŠKA - Snijeg i niske temperature koji su ovih dana pogodili Republiku Srpsku pričinili su ogromnu štetu voću, a posebno ranim sortama poput trešanja, breskvi i šljiva, tako da se i za rod voća ove godine može očekivati da bude manji i lošiji, saglasni su voćari.

Dodik: Nijedan zločin se ne može nazvati "milosrđem" i "pravdom"

BIJELJINA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da se danas, 21. godinu od zločinačkog NATO bombardovanja Srbije, s velikim pijetetom treba sjetiti svih žrtava ovog stravičnog zločina počinjenog u NATO agresiji na Srbiju, ali i Republiku Srpsku.

Spisak imena osoba koje su prekršile samoizolaciju u Srpskoj

BANAJLUKA - Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske objavilo je spisak imena lica koja su prekršila mjere kućne izolacije.

Nema novih slučajeva zaraze u Srpskoj

BANJALUKA - Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj nema novih registrovanih osoba kod kojih je utvrđen novi virus korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS.

Počela proizvodnja zaštitnih maski u Srpskoj

BANJALUKA - Pojedina preduzeća u Republici Srpskoj već su se preorijentisala i počela proizvodnju zaštitnih maski za potrebe svojih zaposlenih, ali i drugih privrednih društava.

Najčitanije