Restoran

Gore lokali širom SAD-a, ali ruskom restoranu ne mogu ništa

Protesti u SAD koji se održavaju zbog ubistva Džordža Flojda, malo su "skrenuli sa putanje" i prerasli u nasilne demonstracije, a na udaru demonstranata svakog dana nađe se nekoliko desetina nedužnih ljudi i njihova imovina.

Izraelci napravili masku s kojom može da se jede

Izraelski izumitelji razvili su masku za lice koja se preko daljinskog upravljača otvara i omogućava da se jede, a da se maska ne skida, što bi moglo da učini posjete restoranima praktičnijim i manje rizičnim.

Premijerki Novog Zelanda nije dozvoljeno da uđe u restoran

VELINGTON - Premijerki Novog Zelanda Džasindi Ardern nije bilo dozvoljeno da uđe u popularni restoran u Velingtonu zbog poštovanja mjera socijalnog distanciranje.

Objavljene smjernice za bezbjedno korištenje plaža i hotela

Evropska komisija objavila je smjernice koje će omogućiti nastavak turističkih aktivnosti i korištenje hotela, restorana i plaža na bezbjedan način u narednim mjesecima uprkos pandemiji virusa korona.

U Švedskoj otvoren restoran za jednog gosta

RANSATER - Tokom pandemije virusa korona, u Švedskoj je otvoren restoran sa samo jednim stolom i jednom stolicom, nazvan "Sto za jednu osobu".

Nizozemci smislili staklene kućice za romantične večere u restoranima

Jedan restoran u sklopu Mediamatic Biotoop centra u Amsterdamu pronašao je odličan način da se drži mjera fizičke udaljenosti, ali i da otvore svoja vrata tokom pandemije.

Slovenija otvorila kafiće, restorane, frizerske salone

LJUBLJANA - Poslije više nedjelja nakon što su bili zatvoreni zbog epidemije COVID-19 u Sloveniji su danas ponovo otvoreni frizerski i kozmetički saloni, prodavnice robe široke potrošnje, ali prije svega kafići i restorani.

Zatvara se čuveni zmijski restoran u Hong Kongu

HONG KONG - Čuveni restoran u Hong Kongu, poznat po zmijskoj supi, biće zatvoren ovog mjeseca nakon 30 godina poslovanja zbog manjka mušterija usljed epidemije virusa korona, prenosi Rojters.

Zavirite u prvi Gucci restoran

Kao što vjerovatno već znate, Gucci brend je otvorio svoj prvi restoran u Sjedinjenim Državama, smješten u Los Anđelesu.

Restoran u Njujorku nudi večeru u virtuelnoj realnosti

​Elitni restoran "Džems Berd Haus" u Njujorku poznat je po revolucionarnim gastronomskim idejama, i posebnom odnosu prema elektronskim napravama. Od nedavno im se u ponudi nalazi večera u virtuelnoj realnosti.

Najčitanije