Restorani

Za ulazak u restoran u Njujorku potrebna potvrda o vakcinaciji

NJUJORK - Njujork je prvi veliki grad u SAD koji će zahtijevati potvrdu o vakcinaciji protiv korona virusa u restoranima, teretanama i drugim objektima, izjavio je gradonačelnik Bil de Blasio.

Bečlijama po 50 evra da troše u kafićima i restoranima

BEČ - Grad Beč namjerava da vaučerom od 50 evra po domaćinstvu podstakne ugostiteljstvo čiji će objekti ponovo da rade od petka nakon dvomjesečne pauze.

Kako funkcionišu kafići i restorani u Švedskoj

STOKHOLM - Švedska se nikada nije u potpunosti zatvorila zbog korona virusa, ali je u toj zemlji obavezno pridržavanje mjera socijalnog distanciranja prilikom izlaska napolje ili odlaska u bar, restoran ili šoping.

Zbog još jednog mjeseca blokade, restorani u Italiji osuđeni na propast

ĐENOVA - U Italiji će više od 50.000 kompanija biti ugašeno, a 350.000 ljudi ostaće bez posla zbog odlaganja otvaranja restorana za 1. jun, što će biti skoro tri mjeseca od uvođenja zabrane poslovanja usljed virusa kovid-19, saopštilo je udruženje italijanskih ugostitelja FIPE.

Holandija zatvara škole i restorane

HAG - Holandija će zatvoriti sve škole, restorane i sportske klubove širom zemlje, saopštila je danas Vlada.

Restorani prave jela sa previše kalorija

SAO PAOLO - Restorani širom svijeta prave jela koja imaju previše kalorija, pa tako 94 odsto posmatranih restorana pravi obroke koji premašuju preporučenih 600 kalorija.

Najčitanije