Rezerva

Koliko dugo možete da vozite automobil na "rezervi"?

Do tačne količine doći ćete na lak način.

Revizori dali kabinetima čelnika FBiH mišljenje s rezervom

SARAJEVO - Ured predsjednika i dva dopredsjednika Federacije BiH dobili su od revizora mišljenje s rezervom za finansijsko poslovanje, jer im godišnji izvještaj, između ostalog, nije potpun te nije uređen ni način rukovođenja, ovlaštenja i odgovornosti službenika, a utvrđeni su i propusti u javnim nabavkama.

Na konkurs za tri radna mjesta primiljeno osam državnih službenika

SARAJEVO - Kršenje zakona i pravilnika prilikom internog zapošljavanja i preraspodjele pozicija unutar Direkcije za evropske integracije BiH te netransparentni procesi javnih nabavki razlog su da državni revizori u godišnjem finansijskom izvještaju finansijsko poslovanje ove institucije ocijene s rezervom.

Istražujemo: Izetbegović za tri mjeseca podijelio 32.500 KM

SARAJEVO - U prva tri mjeseca ove godine članovi Predsjedništva BiH i vrh Savjeta ministara BiH podijelili su 64.000 KM iz budžetske rezerve, navedeno je u Informaciji o raspodjeli i korištenju sredstava budžetske rezerve, koju je u srijedu usvojio Savjet ministara BiH.

Koliko auto zapravo može da pređe na rezervi?

Sve više ljudi se pita koliko mogu voziti na rezervi, a i odgovora je sve više.

Iz budžetske rezerve čelnici BiH podijelili više od pola miliona maraka

SARAJEVO, BANJALUKA - U prvoj polovini ove godine predsjedavajući Savjeta ministara BiH i njegovi zamjenici te članovi Predsjedništva BiH podijelili su 557.587 KM iz budžetske rezerve, a novac je uglavnom otišao na finansiranje vjerskih organizacija, sportskih klubova i udruženja građana.

Najčitanije