Rezerve

Pročitajte Pismo namjere koje je BiH uputila MMF-u

​BANJALUKA – BiH je uputila Međunarodnom monetarnom fondu Pismo namjere u kojem se ističe da će se sredstva od 330 miliona evra korisitit za povećanje zdravstvenih troškova i finasniranje mjera ekonomske stabilizacije.

Crveni krst apeluje: Na izmaku rezerve hrane i sredstava za higijenu

Gradska organizacija Crvenog krsta apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu i doniraju namirnice ili novac, jer su im rezerve hrane i sredstava za higijenu za najugroženije pri kraju.

Robne rezerve RS prodaju imovinu vrijednu 6,5 miliona

BANJALUKA, PRIJEDOR - Prodaju imovine u Brezičanima, kod Prijedora, Rogatici i Bileći putem javnog nadmetanja oglasile su juče Robne rezerve Republike Srpske u sveukupnoj procijenjenoj vrijednosti od 6.511.386,37 KM, od čega je najvrednija imovina u Brezičanima, kod Prijedora.

Turistička sezona snažno uvećala devizne rezerve BiH

​Dobra turistička sezona očekivano je uticala na značajan otkup deviza što je rezultiralo snažnim rastom deviznih rezervi Centralne banke BiH.

Robne rezerve RS dobile milionski spor protiv UIO BiH

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH izgubila je 9,5 miliona KM težak spor sa Robnim rezervama RS u stečaju.

Turska povukla sve zlatne rezerve iz Amerike

ANKARA - Centralna banka Turske je tokom 2017. godine povukla sve zlatne rezerve iz američkih Federalnih rezervi, piše "Hurijet".

"Robne rezerve" nude otpis kamate ako se vrati glavnica

BANJALUKA - "Robne rezerve RS" u stečaju otpisaće poljoprivrednicima kamatu na dug od 3,5 miliona KM za regresiranu naftu i đubrivo ako do 30. septembra vrate glavnicu duga.

Propala licitacija, niko ne želi imovinu "Robnih rezervi RS"

BANJALUKA - Prva licitacija za prodaju imovine "Robnih rezervi Republike Srpske" u stečaju je propala, jer nije stigla nijedna ponuda, kao ni dokaz o uplaćenom depozitu.

Robne rezerve propale i prije početka rada

BANJALUKA - Sudbina "Robnih rezervi Republike Srpske", preduzeća koje je u stečaju, bila je zapečaćena i prije nego što je počelo da radi jer su od Republičke direkcije za robne rezerve, a čiji su pravni nasljednici, preuzeli i obaveze od oko 21 milion maraka, tako da nisu imali nikakvu šansu da pozitivno posluju.

Otvoren stečaj u "Robnim rezervama"

BANJALUKA - Okružni privredni sud u Banjaluci donio je rješenje kojim je otvorio stečajni postupak u preduzeću "Robne rezerve Republike Srpske", a za stečajnog upravnika imenovao je Dostu Baraković.

Najčitanije