Rezerve

Zlatne rezerve Srbije najveće na Balkanu

Beograd - Srbija je za godinu dana uvećala svoje zlatne rezerve za više od 10 tona i trenutno ima 32 tone vrijedne 1,66 milijardi evra.

Cijena zlata stabilna na 1.921 dolara, dolar ojačao

LONDON - Cijena zlata se drži na stabilnom nivou danas, čemu je doprinio optimizam da će na kraju biti usvojen američki paket ekonomskih podsticaja, što je pojačalo atraktivnost tog metala kao sredstva zaštite od infllacije, dok je dolar ojačao na valutnim tržištima.

Koliko je zlata ostalo na svijetu

Prošlog mjeseca cijena zlata dostigla je rekord, popevši se na iznad 2.000 dolara po unci.

Pročitajte Pismo namjere koje je BiH uputila MMF-u

​BANJALUKA – BiH je uputila Međunarodnom monetarnom fondu Pismo namjere u kojem se ističe da će se sredstva od 330 miliona evra korisitit za povećanje zdravstvenih troškova i finasniranje mjera ekonomske stabilizacije.

Crveni krst apeluje: Na izmaku rezerve hrane i sredstava za higijenu

Gradska organizacija Crvenog krsta apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu i doniraju namirnice ili novac, jer su im rezerve hrane i sredstava za higijenu za najugroženije pri kraju.

Robne rezerve RS prodaju imovinu vrijednu 6,5 miliona

BANJALUKA, PRIJEDOR - Prodaju imovine u Brezičanima, kod Prijedora, Rogatici i Bileći putem javnog nadmetanja oglasile su juče Robne rezerve Republike Srpske u sveukupnoj procijenjenoj vrijednosti od 6.511.386,37 KM, od čega je najvrednija imovina u Brezičanima, kod Prijedora.

Turistička sezona snažno uvećala devizne rezerve BiH

​Dobra turistička sezona očekivano je uticala na značajan otkup deviza što je rezultiralo snažnim rastom deviznih rezervi Centralne banke BiH.

Robne rezerve RS dobile milionski spor protiv UIO BiH

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH izgubila je 9,5 miliona KM težak spor sa Robnim rezervama RS u stečaju.

Turska povukla sve zlatne rezerve iz Amerike

ANKARA - Centralna banka Turske je tokom 2017. godine povukla sve zlatne rezerve iz američkih Federalnih rezervi, piše "Hurijet".

"Robne rezerve" nude otpis kamate ako se vrati glavnica

BANJALUKA - "Robne rezerve RS" u stečaju otpisaće poljoprivrednicima kamatu na dug od 3,5 miliona KM za regresiranu naftu i đubrivo ako do 30. septembra vrate glavnicu duga.

Najčitanije