Ričard Grenel

Grenel došao na Merdare i prenio poruku Amerike: "Frustrirani smo"

Nekadašnji američki izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel obratio se jutros novinarima na prelazu Merdare.

Grenelu prijete da će mu odsjeći glavu ako dođe u Albaniju

VAŠINGTON - Bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel objavio je večeras na Instagramu da je dobio prijetnje smrću, ukoliko dođe u Albaniju.

Grenel pozvao Srbe da glasaju za Trampa

BEOGRAD - Specijalni izaslanik predsjednika SAD za Beograd i Prištinu Ričard Grenel izjavio je da je uzbuđen zbog partnerstva sa srpskim narodom i srpskom vladom, kao i da je nakon sporazuma iz Vašingtona "osvanuo potpuno novi dan" u odnosima dvije zemlje. On je takođe pozvao Srbe u SAD da glasaju za ponovni izbor Donalda Trampa.

Grenel: Sporazum se implementira

VAŠINGTON - Specijalni izaslanik američkog predsjednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, pozdravo je danas primjenu odredbi sporazuma koji je prištinska delegacija nedavno potpisala u Bijeloj kući u Vašingtonu.

Grenel održao tajni sastanak sa Madurovim saradnikom?

VAŠINGTON - Viši zvaničnik u administraciji američkog predsjednika Donalda Trampa Ričard Grenel održao je prošlog mjeseca tajni sastanak u prestonici Meksika sa Horheom Rodrigezom, bliskim saradnikom venecuelanskog predsjednika Nikolasa Madura, potvrdila su tri izvora upoznata sa ovim slučajem.

Grenel: Obama i Bajden ignorisali Beograd i Prištinu osam godina

Specijalni izaslanik Bijele kuće za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, izjavio je da je sporazum u Vašingtonu postignut jer su obje strane rekle da je vrijeme da se sagleda njihova situacija i da su ih timovi bivšeg američkog predsjednika i potpredsjednika, Baraka Obame i Džozefa Bajdena, ignorisali osam godina.

Grenel objavio slike Gazivoda uz natpis Jezero Tramp

KOSOVSKA MITROVICA - Specijalni predstavnik američkog predsjednika za dijalog Ričard Grenel objavio je danas na društvenim mrežama fotografije jezera Gazivode na kojima se vidi natpis "Jezero Tramp" (Lake Trump).

Od Grenela poklon za Vučića

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, poslije današnjeg sastanka i konferencije za novinare, ugostio je delegaciju SAD na večeri u Beogradu i tom prilikom razmijenio poklone sa specijalnim izaslanikom Bijele kuće Ričardom Grenelom i izvršnim direktorom Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adamom Bolerom.

"Tramp izrazio želju da dođe u Srbiju"

Specijalni izaslanik SAD Ričard Grenel kaže da je predsjednik SAD Donald Tramp izrazio želju da dođe u Srbiju.

Tači odlikovao Grenela medaljom za zasluge

PRIŠTINA - Predsjednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači odlikovao je večeras specijalnog izaslanika američkog predsjednika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine Ričarda Grenela, predsjedničkom medaljom za zasluge.

Najčitanije