Rijeka

Nivo rijeke Une u Bihaću prešao kritičnu tačku

BIHAĆ - Usljed novih padavina rijeka Una u Bihaću prešla je kritičnu tačku.

Komemoracija Miri Furlan: Uprkos nepravdama, nije bila ogorčena

Komemoracija glumici Miri Furlan održana je danas u Hrvatskom narodnom pozorištu (HNK) u Rijeci, gdje je igrala od 2016. u predstavama "Kasandra" i "Jesenja sonata" i gdje se posljednji put pojavila u predstavi "Vježbanje života - drugi put" u junu 2020. godine.

Odron na putu Crna Rijeka - Dabrac, saobraćaj usmjeren preko Manjače

BANJALUKA - U prekidu je saobraćaj na putu Crna Rijeka - Dabrac zbog većeg odrona i vozila se preusmjeravaju iz Krupe na Vrbasu preko Manjače, saopšteno je Iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Sanski ribolovci upozorili na onečišćenje rijeke Blihe

SANSKI MOST - Društvo sportskih ribolovaca "Devet rijeka" iz Sanskog Mosta upozorilo je na onečišćenje i zamućenje rijeke Blihe, lijeve pritoke Sane, do kojeg je došlo u više navrata tokom posljednjih sedmica.

Sana i pritoke poribljene "kraljicom riba"

SANSKI MOST - Sportsko ribolovno društvo "Ključ" iz istoimenog grada obavilo je ovog vikenda poribljavanje rijeke Sane i njenih pritoka s 10.000 komada mlađi potočne pastrmke.

Gol nasmijao svijet i Rijeci donio evropsku jesen

Fudbaleri Rijeke napravili su iznenađenje i izbacili Kopenhagen u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope (0:1), a da sve za hrvatski tim bude slađe i nevjerovatnije "potrudio" se gol koji je postignut u 20. minutu koji je najblaže rečeno postignut uz puno sreće. I beskrajno je zabavan.

Zvezda, Dinamo i Rijeka zaradili milione

Fudbaleri Crvene zvezde, Dinama i Rijeke plasirali se u grupnu fazu Lige Evrope, ali i zaradili milione.

Mitrović i Mihajlovićeva u posjeti gradilištu mosta preko Save

SREMSKA RAČA - Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović posjetili su danas gradilište mosta preko rijeke Save na dionici auto-puta Sremska Rača-Kuzmin, koja je dio budućeg auto-puta prema Bijeljini.

Sana poribljena sa 10.000 komada mlađi potočne pastrmke

SANSKI MOST - Sportsko ribolovno društvo "Devet rijeka" iz Sanskog Mosta obavilo je u proteklu subotu poribljavanje rijeke Sane i njenih pritoka sa 10.000 komada mlađi potočne pastrmke.

Obustava saobraćaja u Tijesnom

BANJALUKA - Na dijelu magistralnog puta Karanovac - Crna Rijeka u mjestu Tijesno sutra će, zbog asfaltiranja, biti obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Najčitanije