Rijeka

Prirodni fenomen u BiH, rijeka koja teče uzvodno

Rijeka Krupa izvire iz Deranskog jezera u Hutovom blatu, odakle teče prema jugozapadu do svog ušća u Neretvu, kod sela Dračevo (Čapljina).

Uhapšeni preminuo u policijskoj stanici u Rijeci

RIJEKA - Muškaraca koji je juče uhapšen zbog sumnje da je počinio krađu provaljivanjem, preminuo je u policijskoj stanici u Rijeci, saopštila je danas primorsko-goranska policija.

Pogledajte "fantastične" kisele rijeke na Uralu

Istagram-bloger zamkad_life objavio je snimke ekološke katastrofe u području Levihinskog rudnika u Sverdlovskoj oblasti koji se nalazi 35 kilometara od Nižnjeg Tagila. Iz njihovog rudnika teku kisele rijeke, koja sa visine izgleda fantastično.

Poribljene pritoke Drine u Bratuncu i Srebrenici

BRATUNAC/SREBRENICA - Predstavnici Sportsko-ribolovnog saveza Republike Srpske, u saradnji sa sportsko-robolovnim udruženjima "Drina" iz Bratunca i "Mladica" iz Srebrenice izvršili su danas poribljavanje pritoka Drine u ove dvije opštine.

Navijači Dinama skandirali: Šugava Rijeko puna si Srba, ima još vrba

Navijači Dinama iz Zagreba ponovo su vrijeđali Riječane i Srbe tokom jednog fudbalskog meča.

U Rijeku stigao prvi turistički voz iz Češke

RIJEKA - U Rijeku je jutros sa pola sata zakašnjenja stigao prvi turistički voz iz Češke sa više od 500 putnika.

Zemljotres kod Rijeke

RIJEKA - Rijeku je jutros pogodio slabiji zemljotres.

Ulovio soma grdosiju od 45 kilograma

VELIKA KLADUŠA - Ribolovac Mensudin Pehlić, iz sela Trnovi nadomak Velike Kladuše, ulovio je na rijeci Glini, koja protiče kroz pomenuto mjesto pravu gradosiju, soma kapitalca teškog čak 45 kilograma i dugačkog 117 centimetara.

Rastu vodostaji velikih rijeka u Semberiji, malih stagniraju

BIJELJINA - Vodostaji manjih rijeka u Semberiji - Janja, Gnjica i Lukavac su u stagnaciji i opadanju, a u porastu su vodostaji velikih vrijeka Save i Drine koji su bili izuzetno niski, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku i civilnu zaštitu.

Padavine dovele do povećanja vodostaja u RS

Padavine koje su započele prethodnih dana dovele su do povećanja vodostaja na vodotocima na području Republike Srpske, o čemu su blagovremeno obaviještene sve nadležne republičke službe, lokalne zajednice i stanovništvo, saopšteno je iz "Voda Republike Srpske".

Najčitanije