Rim

Avion iz Rima sa državljanima BiH danas kreće za Sarajevo

SARAJEVO - Avion sa državljanima BiH koji se, prema evidenciji Ministarstva inostranih poslova u Savjetu ministara nalaze u Italiji, poletiće danas u 17.00 časova sa aerodroma u Rimu prema Sarajevu, potvrđeno je Srni u kabinetu predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije.

Spriječeno krijumčarenje rimskog novca

BEOGRAD - Carinici su na prelazu Batrovci, u saradnji s policijom, spriječili krijumčarenje šest antikvitetnih novčića iz rimskog perioda, saopštila je danas Uprava carine.

Italijanski gradovi pusti, virus korona rastjerao turiste

RIM - Italija zbog straha od virusa korona gubi velike količine novca koje bi imala od stranih turista, a gradovi kao što su Rim, Venecija i Firenca, koji su obično prepuni ljudi, sada su prazni, sa tek ponekim turistom.

Rim najavljuje nove mjere protiv širenja zaraze

RIM - Italija će usvojiti nove mjere u pokušaju da suzbije širenje virusa korona, rekao je večeras šef Agencije za civilnu zaštitu Italije Anđelo Boreli.

Prvi slučaj virusa korona u Rimu

RIM - Prvi slučaj virusa korona danas je potvrđen u Rimu.

Arheolozi otkrili Romulovu grobnicu?

Italijanski arheolozi danas bi trebalo da predstave "nevjerovatno otkriće", podzemno svetište iz 6. vijeka prije Hrista, koje bi moglo biti grobnica mitskog osnivača grada Rima i prvoga rimskog kralja Romula.

Italijan kritikovao Federera: Kada izgubite, odmah tražite izgovore

Predsjednik Teniskog saveza Italije Anđelo Binagi govorio je ponašanju Rodžera Federera.

Navijač Seltika izboden u Rimu

Italijanska policija saopštila je da su dvojica navijača Seltika napadnuta noževima u centru Rima, uoči utakmice Lige Evrope sa Lacijom koja se igra večeras.

U Rimu održana glamurozna revija poznatog dizajnera za H&M

​Valli djevojke, Valli mladići i gosti prisustvovali su prošle večeri na Giambattista Valli x H&M modnoj reviji u Rimu, a limitiranu žensku kolekciju možete potražiti i u H&M prodavnici u Banjaluci od 7. novembra.

Nova direktna avio-linija Sarajevo - Rim od novembra

SARAJEVO - Avio-kompanija "FlyBosnia" najavila je uspostavu nove direktne linije Sarajevo - Rim (Fiumicino aerodrom) od novembra.

Najčitanije