Rim

Italijan kritikovao Federera: Kada izgubite, odmah tražite izgovore

Predsjednik Teniskog saveza Italije Anđelo Binagi govorio je ponašanju Rodžera Federera.

Navijač Seltika izboden u Rimu

Italijanska policija saopštila je da su dvojica navijača Seltika napadnuta noževima u centru Rima, uoči utakmice Lige Evrope sa Lacijom koja se igra večeras.

U Rimu održana glamurozna revija poznatog dizajnera za H&M

​Valli djevojke, Valli mladići i gosti prisustvovali su prošle večeri na Giambattista Valli x H&M modnoj reviji u Rimu, a limitiranu žensku kolekciju možete potražiti i u H&M prodavnici u Banjaluci od 7. novembra.

Nova direktna avio-linija Sarajevo - Rim od novembra

SARAJEVO - Avio-kompanija "FlyBosnia" najavila je uspostavu nove direktne linije Sarajevo - Rim (Fiumicino aerodrom) od novembra.

Senzacionalno arheološko otkriće kod Vinkovaca

Gradski muzej Vinkovci i Institut za arheologiju iz Zagreba predstavili su danas na lokalitetu Jankovačka dubrava, kod sela Stari Jankovci nedaleko od Vinkovaca, izuzetan arheološki nalaz rimskih kola (dvokolice, lat. cisium) s upregnutim konjima koja su dio pogrebnog rituala bogate rimske porodice, a arheolozi nalaz datiraju u 3. vijek poslije Hrista.

Djeca koja su se otrovala na Hvaru biće prebačena u Rim

Djeca koja su se prije skoro sedam dana sa još četvoro odraslih otrovala ugljen monoksidom na brodu na Hvaru biće prevezena u Rim, gdje će nastaviti liječenje u jednoj od najboljih pedijatrijskih bolnica u Italiji.

U Rimu ubijen vođa navijača Lacija

​Fabricio Piskateli, poznatiji kao Diabolik i vođa Lacijeve ultras grupe "Irriducibili", upucan je danas u Rimu.

Pao s betonske ograde u rijeku Tibar i poginuo

RIM - Italijanska policija saopštila je danas da je 19-godišnji francuski turista poginuo nakon pada sa betonske ograda u rijeku Tibar u Rimu.

Trijumf Pliškove u Rimu

Češka teniserka Karolina Pliškova osvojila je turnir u Rimu, pošto je u finalu pobijedila 42. teniserku svijeta Britanku Džoanu Kontu poslije dva seta, 6:3, 6:4.

Nadalu titula u Rimu, Novak "igrao" samo drugi set

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je dans titulu u Rimu nakon što je u finalu savladao najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Najčitanije