Rođendan

Preživjela iz Aušvica proslavila 104. rođenadan na Zidu plača

TEL AVIV - Šošana Ovic, preživjela iz Aušvica, proslavila je na Zidu plača u Jerusalimu 104. rođendan, u društvu skoro 400 potomaka, objavila je izraelska ambasada u Berlinu.

Novak Đoković slavi 32. rođendan

Novak Đoković, jedan od najboljih svjetskih tenisera danas slavi 32. rođendan.

U Crnoj Gori od svadbi i rođendana prihodovano dva miliona evra

Ukupno 50 ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori prošle godine je organizovalo 864 svadbena i rođendanska veselja, a iznos ostvarenog prihoda po tom osnovu i prometa evidentiranog preko poreske registar kase, iznosi skoro dva miliona evra, saopštila je Poreska uprava.

Ratko Mladić dočekao 77. rođendan u dobrom raspoloženju

BEOGRAD - General Ratko Mladić dočekao je 77. rođendan u haškom pritvoru raspoložen, pozitivan i dobro se drži, rekao je Srni njegov sin Darko Mladić.

Crvena zvezda proslavila 74. rođendan

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan i tekvondiskinja Milica Nikolić izabrani su za najbolje pojedince Sportskog društva Crvena zvezda za 2018.

Facebook slavi rođendan

Društvena mreža Facebook danas slavi 15 godina od nastanka.

Partizan danas slavi 73. rođendan

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan i fudbalski klub, kao pokretač crno-bijelih, danas slave 73. rođendan.

Osman Samouk iz Novog Grada proslavio 101. rođendan

Načelnik Opštine Novi Grad Sarajevo Semir Efendić posjetio je jednog od najstarijih stanovnika Opšine Novi Grad, dedu Osmana Samouka, koji je danas napunio 101 godinu.

Štrumpfovi slave 60. rođendan

BRISEL - Belgija obilježava 60. rođendan štrumpfova, a tim povodom fanovi će moći da borave u njihovom selu i krenu na virtuelno putovanje kroz mistične šume i pećine.

Tramp u Singapuru proslavio rođendan

SINGAPUR - Američki predsjednik Donald Tramp, koji će u četvrtak napuniti 72. godine, uživao je u ranije upriličenoj proslavi rođendana tokom ručka sa premijerom Singapura Li Hsijen Lungom.

Najčitanije