Rođendan

Kako je Lepa Brena proslavila rođendan

Pjevačica je sa svojim bliskim prijateljima otputovala u Ameriku, a 61. rođendan dočekala je na farmi aligatora u Floridi.

Banjalučkim gimnazijalcima poželjeli 126 petica u dnevniku

Gimnazija je danas proslavila svoj 126 rođendan, ali ipak na skromniji način zbog virusa korona i poštovanja epidemioloških mjera.

Nataša Bekvalac slavi rođendan u Grčkoj

Pop pjevačica Nataša Bekvalac napuniće sutra 41. godinu. Umjesto velike žurke Nata se odlučila za proslavu sa sestrama i najbližim prijateljem, i to na obali mora.

Omladinski centar Prnjavor proslavio prvi rođendan

PRNJAVOR- Da mladi mogu biti snaga promjene u lokalnim zajednicama i pokretači novih, dobrih ideja, tokom protekle godine pokazali su članovi Omladinskog centra Prnjavor, a obilježavanje prvog rođendana Centra, kako kažu, smatraju krunom dosadašnjeg rada.

"Nova generacija" proslavila deseti rođendan

Dnevni centar za djecu u riziku "Nova generacija" danas je proslavio deceniju postojanja i tom prilikom su predstavili postignute rezultate koji pokazuju da je više od 700 djece koristilo njihove usluge tokom ovih deset godina.

Odri Tatu rekla je "ne" Holivudu i slavi

Film "Čudesni život Amelije Pulen" mnogima je vratio vjeru u ljubav. Maštovita, romantična priča govori o snazi pozitivne ljudske emocije i uči nas da život čine male stvari.

Suzana otkrila zanimljiv detalj iz braka, Saša joj kupio majmuna

Pjevačica Suzana Jovanović otkrila je jedan zanimljiv i pomalo nevjerovatan detalj iz braka sa Sašom Popovićem.

Omiljeni junak pop kulture Garfild slavi 43. rođendan

Narandžasti mačak. Debeo. Lijen i sebičan. Dosađuje se, jede ili spava. Mrzi ponedjeljak. Živi s vlasnikom Džonom i psom Odijem. Milioni ljudi koji su zavoljeli njegov lik i djelo znaju da je riječ o ikoni pop kulture, strip-junaku Garfildu - simpatični mačak slavi 43. rođendan, ali i danas je jednako zabavan kao i 19. juna 1978. godine kada se "rodio" u kuhinji italijanskog restorana, u kojoj je pojeo sve lazanje i makarone.

Obilježen rođendan Elizabete II, prvi nakon smrti princa Filipa

U dvorcu Vindzor održana je svečanost povodom zvaničnog obilježavanja rođendana britanske kraljeice Elizabete Druge, prvog nakon smrti njenog supruga princa Filipa prije dva mjeseca.

Nes radio: 24 godine vjerni svojim slušaocima

BANJALUKA - Nes radio danas proslavlja 24. godine postojanja, a u najtežoj godini koja je iza njih izborili su se sa opakim virusom korona, koji nije uticao na njihov rad i slušanost, već su nastavili da rade punom parom.

Najčitanije