Robert Prosinečki

Prosinečki (ne) ostaje

Fudbalska reprezentacija BiH trijumfom nad Lihtenštajnom (3:0) zaključila je još jedne neuspješne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, u kojima su "zmajevi" sa selektorom Robertom Prosinečkom na čelu u potpunosti podbacili. Jedina nada da prvi put zaigraju na EP ostaje im baraž Lige nacija, koji je na programu u martu naredne godine.

Prosinečki objavio spisak za Italiju i Lihtenštajn

Robert Prosinečki selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je danas u Sarajevu u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine spisak igrača za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Prosinečki: Nemamo širinu, ali još realno možemo na EURO 2020

Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, sedam dana nakon veoma loše igre i poraza u Atini od Grčke (1:2) u osmom kolu kvalifikacija za EURO 2020 detektovao je nekoliko uzroka razočaravajućeg izdanja "zmajeva".

Prosinečki ostaje selektor BiH i u baražu

Robert Prosinečki ostaje selektor fudbalera Bosne i Hercegovine do kraja kvalifikacionog ciklusa, odlučili su čelnici Fudbalskog saveza BiH.

Prosinečki: Vidjećemo šta će se dešavati po pitanju mene

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki rekao je, nakon poraza od Grčke, u osmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, da mu je čudno što je domaćin više želio pobjedio, jer je u odnosu na Zmajeve i prije ove utakmice izgubio sve šanse za plasman na veliko takmičenje.

Raspoloženi "zmajevi" doputovali u sunčanu Atinu

Fudbaleri Bosne i Hercegovine doputovali su danas u suncem okupanu Atinu po nova tri boda u želji da ovjere subotnju pobjedu protiv Finske, te ostanu idalje u igri za direktan plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Zmajevi" odletjeli u Atinu, Prosinečki: Nema euforije

Fudbaleri Bosne i Hercegovine otputovali su jutros iz Sarajeva u Atinu, gdje će u utorak protiv domaćina Grčke odigrati utakmicu nastavka kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine

Prosinečki: Neka protiv Finske proradi inat

Nadam se da će se u nama probuditi inat i da ćemo pobijediti Finsku, poručio je večeras Robert Prosinečki selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Prosinečki će kapitensku traku protiv Finaca dodijeliti Pjaniću

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki obratio se u Trening centru NSBiH novinarima pred početak priprema za utakmice protiv Finske i Grčke, koje se igraju u okviru grupe J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Prosinečki saopštio spisak igrača za Finsku i Grčku

​Robert Prosinečki, selektori fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je danas u Sarajevu u prostorijama Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH spisak igrača za oktobarske utakmice kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Najčitanije