Robert Prosinečki

Prosinečki: "Zmajevi" zasluženo pobijedili

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki je, nakon pobjede nad selekcijom Austrije od 1:0, u drugom kole Lige nacija, istakao kako su "Zmajevi" zasluženo pobijedili. Prosinečki je rekao kako je Austrija jedna veoma dobra selekcija, te kako su bh. reprezenativci sinoć odigrali super kvalitetno.

Prosinečki i Džeko najavljuju ofenzivnu

Fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine sutra igra utakmicu 2. kola UEFA Lige nacija sa Austrijom na stadionu „Bilino polje“ u Zenici.

Prosinečki: Deficitarni smo u odbrani, ali odigraćemo dobru utakmicu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine gostovanjem u Belfastu protiv selekcije Sjeverne Irske u subotu započinje nastup u novom takmičenju UEFA, Ligi nacija.

Prosinečki i Begović "riješili nesuglasice"

Robert Prosinečki i Asmir Begović obavili su danas razgovor u Sarajevu, te riješili nesuglasice tako da će golman engleskog Bournemoutha u narednom periodu biti na spisku selektora, odnosno ponovo braniti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, izjavio je Gordan Ciprić, trener u stručnom štabu bh. nacionalnog tima.

"Zmajevi" ostali bez trojice

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine se danas okupljaju u hotelu „Austrija“ na Ilidži.

Prosinečki o Begoviću: Želim da se zna red

Mnoge je danas iznenadilo što se na spisku selektora Roberta Prosinečkog nije našlo ime golmana Bormuta, Asmira Begovića. Popularni Robi otkrio je razloge zašto neće računati na usluge do juče standardnog reprezentativca BiH.

Bez Begovića: Prosinečki otkrio karte za Ligu nacija

Selektor fudbalske A reprezentacije BiH, Robert Prosinečki danas je u Sarajevu objavio spisak igrača na koje će računati za susrete Lige nacija, 8. septembra u Belfastu protiv Sjeverne Irske, te tri dana kasnije u Zenici protiv Austrije.

Prosinečki i Marinović 20. avgusta objavljuju spiskove igrača

Selektori fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki i U-21 reprezentacije Vinko Marinović 20. avgusta objaviće spiskove igrača za predstojeće utakmice.

Prosinečki: Hrvatska je ”ubila” Argentinu, i BiH može igrati onako

Hrvatska je sinoć postala prava ekipa i to je najvažnije. Svi smo znali da reprezentacija Hrvatske ima sjajne individualce u najjačim svjetskim klubovima, ali od sinoć su ekipa, i to sjajna ekipa, rekao je Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Prosinečki za "Nezavisne": Volio bih da nadmašimo uspjeh 'vatrenih' iz Francuske

Volio bih da ova generacija hrvatskih nogometaša nadmaši uspjeh koji smo moji saigrači i ja imali 1998. godine na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, rekao je nekadašnji član "vatrenih", a danas selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki.

Najčitanije