Robert Prosinečki

Miodrag Sofrenić: Nismo ucijenili Roberta Prosinečkog

Nismo ucijenili Roberta Prosinečkog, poručio je Miodrag Sofrenić, potpredsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, reagujući na navodne tvrdnje da se selektor "zmajeva" predomislio i odustao od ostavke nakon što je upozoren od članova Izvršnog odbora da bi u slučaju jednostranog raskida ugovora morao platiti "penale" od nekoliko stotina hiljada KM.

N/FS BiH: Promjena selektora ne bi polučila pozitivan efekat

Iz Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine pojasnili su razloge odluke kojom je data podrška selektoru Robertu Prosinečkom.

Robert Prosinečki ostaje selektor BiH

Članovi Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na današnjoj vanrednoj sjednici u Sarajevu pružili su punu podršku selektoru Robertu Prosinečkom.

Prosinečki se nije predomislio

Bez obzira šta će na sutrašnjoj vanrednoj sjednici odlučiti članovi Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki poručio je danas po povratku iz Jerevana u Sarajevo da se njegova odluka ostaje nepromijenjena.

FS BiH sutra o ostavci Prosinečkog

Vanredna sjednica Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine najvjerobvatnije će biti održana u utorak u Sarajevu.

Robert Prosinečki podnio ostavku

Robert Prosinečki selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine podnio je ostavku.

Džeko i Prosinečki pozivaju na oprez

Selektor Robert Prosinečki i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko pozivaju na oprez uoči sutrašnje utakmice kvalifikacija za Euro 2020. sa Lihtenštajnom na stadionu "Bilino polje" u Zenici.

Prosinečki objavio spisak

Robert Prosinečki selektori fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je danas spisak igrača za nastavak kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Savez vjeruje Prosinečkom

Selektor Robert Prosinečki ima puno povjerenje Izvšnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, rekao je u petak Milorad Sofrenić, potpredsjednik bh. kuće fudbala.

Prosinečki se čupa u duelu s "favoritom"

Ne treba dramiti, poručio je selektor Robert Prosinečki nakon što je fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u Tempereu poražena od Finske 0:2 u utakmici 3. kola Grupe J kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

Najčitanije