Robert Prosinečki

Prosinečki: Odlično se osjećam

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki potvrdio je danas da se o osjeća dobro i da se uspješno oporavio nakon operativnih zahvata koje je imao krajem prošle godine u Sarajevu.

Prosinečki dolazi u Sarajevo na treću operaciju

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki uskoro će doputovati u Sarajevo, gdje će biti podvrgnut trećem operativnom zahvatu, saznaje "Dnevni avaz".

Prosinečki se uspješno oporavlja

Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije BiH, uspješno se oporavlja nakon operacije, a prvih dana poslije izlaska iz bolnice u Sarajevu našao je vremena i za druženje s glumcem Tarikom Filipovićem.

Prosinečki izašao iz bolnice

Selektor „A“ reprezentacije BiH Robert Prosinečki danas je nakon nešto više od dvadeset dana napustio Klinički centar Univerziteta Sarajevo.

Prosinečki danas izlazi iz bolnice

SARAJEVO - Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki danas napušta Klinički centar Univerziteta u Sarajevu i liječenje nastavlja u kućnom ambijentu.

Predstavljamo: Robert Prosinečki odveo "zmajeve" u elitu

Robert Prosinečki rođen je 12. januara 1969. godine u Šveningenu (Njemačka). Nekada proslavljeni fudbaler, danas veoma cijenjeni trener u Evropi, za kratko vrijeme na klupi fudbalske reprezentacije BiH napravio je zapažene rezultate.

Prosinečki izašao iz intenzivne njege

Selektor fudbalske/nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki juče je izašao iz intenzivne njege.

Prosinečki u ponedjeljak napušta intenzivnu

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki već 18 dana nalazi se na Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo, gdje se oporavlja od operacije tankog crijeva, koja je obavljena 23. decembra.

Prosinečki ponovo morao pod nož, stanje stabilno

Nakon operativnog zahvata tankog crijeva, te još jednog korektivnog zahvata obavljenog prije dva dana, zdravstveno stanje selektora fudbalske reprezentacje BiH Roberta Prosinečkog je stabilno, ali će na preporuku ljekara ostati još nekoliko dana u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo.

Prosinečki i dalje u bolnici

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Robert Prosinečki još uvijek se nalazi na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, ali svakim danom se osjeća sve bolje.

Najčitanije