Robert de Niro

Nema povratka u normalu, kažu naučnici i poznate ličnosti

LONDON - U pismu koje je objavio pariski Mond oko 200 naučnika i poznatih ličnosti istaklo je da svijet ne može da se vrati normalnom životu poslije pandemije virusa korona.

De Niro: Trenutna situacija u Njujorku asocira na 11. septembar

Legendarni glumac Robert De Niro istakao je kako nije zadovoljan zakašnjelom reakcijom vlasti u Sjedinjenim Američkim Državama ali je ipak vrlo zahvalan na odličnim potezima koje je napravio guverner Njujorka Andrev Kuomo.

Brad Pit i Robert De Niro na crvenom tepihu 76. Mostre

Na filmskom festivalu u Veneciji ove godine će biti prikazano više filmova koji govore o položaju žene.

Prva najava Skorsezeove krimi-drame "Irac" sa De Nirom

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman), u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Nakon 21 godinu braka: Razvodi se Robert de Niro

Američki glumac, reditelj, producent i dvostruki dobitnik "Oscara" i "Zlatnog globusa" Robert de Niro razvodi se nakon 21 godinu braka od svoje supruge Grejs Hajtauer.

Sumnjiv paket poslat u De Nirov restoran

Sumnjivi paket, nalik onome koji je juče poslan CNN-u i visokim funkcionerima Demokratske stranke, poslan je u restoran u vlasnišvu holivudskog glumca Roberta De Nira u NewYorku..

Robert de Niro se izvinio Kanađanima zbog Trampa

Glumac Robert de Niro izvinio se Kanađanima zbog, kako je kazao, "idiotskog ponašanja" predsjednika SAD-a Donalda Trampa.

Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila

DUBAI - Američki glumac Robert De Niro izjavio je da SAD boluju od "privremenog ludila" od kojeg će se izliječiti kad aktuelni predsjednik Donald Tramp napusti Bijelu kuću.

Ekipa 'Kuma' na okupu nakon 45 godina

Režiser Frensis Ford Kopola i glumačka ekipa legendarnog "Kuma" okupila se nakon 45 godina u Njujorku, gdje su se prisjetili serijala ovih oskarom nagrađenih filmova o mafiji.

Najčitanije