Robert de Niro

Šeron Stoun otkrila ko se najbolje ljubi

Holivudska zvijezda Šeron Stoun nedavno je govorila o tome ko se od njenih kolega najbolje ljubi.

Robert de Niro, bivša žena, korona i - manje para

Finansije Roberta de Nira dosta su pretrpjele tokom pandemije koronavirusa, tvrde njegovi advokati, odgovarajući na novčane zahtjeve njegove bivše supruge.

Nema povratka u normalu, kažu naučnici i poznate ličnosti

LONDON - U pismu koje je objavio pariski Mond oko 200 naučnika i poznatih ličnosti istaklo je da svijet ne može da se vrati normalnom životu poslije pandemije virusa korona.

De Niro: Trenutna situacija u Njujorku asocira na 11. septembar

Legendarni glumac Robert De Niro istakao je kako nije zadovoljan zakašnjelom reakcijom vlasti u Sjedinjenim Američkim Državama ali je ipak vrlo zahvalan na odličnim potezima koje je napravio guverner Njujorka Andrev Kuomo.

Brad Pit i Robert De Niro na crvenom tepihu 76. Mostre

Na filmskom festivalu u Veneciji ove godine će biti prikazano više filmova koji govore o položaju žene.

Prva najava Skorsezeove krimi-drame "Irac" sa De Nirom

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman), u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Nakon 21 godinu braka: Razvodi se Robert de Niro

Američki glumac, reditelj, producent i dvostruki dobitnik "Oscara" i "Zlatnog globusa" Robert de Niro razvodi se nakon 21 godinu braka od svoje supruge Grejs Hajtauer.

Sumnjiv paket poslat u De Nirov restoran

Sumnjivi paket, nalik onome koji je juče poslan CNN-u i visokim funkcionerima Demokratske stranke, poslan je u restoran u vlasnišvu holivudskog glumca Roberta De Nira u NewYorku..

Robert de Niro se izvinio Kanađanima zbog Trampa

Glumac Robert de Niro izvinio se Kanađanima zbog, kako je kazao, "idiotskog ponašanja" predsjednika SAD-a Donalda Trampa.

Robert de Niro: SAD boluju od privremenog ludila

DUBAI - Američki glumac Robert De Niro izjavio je da SAD boluju od "privremenog ludila" od kojeg će se izliječiti kad aktuelni predsjednik Donald Tramp napusti Bijelu kuću.

Najčitanije