Robne rezerve

Robne rezerve RS prodaju imovinu vrijednu 6,5 miliona

BANJALUKA, PRIJEDOR - Prodaju imovine u Brezičanima, kod Prijedora, Rogatici i Bileći putem javnog nadmetanja oglasile su juče Robne rezerve Republike Srpske u sveukupnoj procijenjenoj vrijednosti od 6.511.386,37 KM, od čega je najvrednija imovina u Brezičanima, kod Prijedora.

Robne rezerve RS dobile milionski spor protiv UIO BiH

BANJALUKA - Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH izgubila je 9,5 miliona KM težak spor sa Robnim rezervama RS u stečaju.

"Robne rezerve" nude otpis kamate ako se vrati glavnica

BANJALUKA - "Robne rezerve RS" u stečaju otpisaće poljoprivrednicima kamatu na dug od 3,5 miliona KM za regresiranu naftu i đubrivo ako do 30. septembra vrate glavnicu duga.

Propala licitacija, niko ne želi imovinu "Robnih rezervi RS"

BANJALUKA - Prva licitacija za prodaju imovine "Robnih rezervi Republike Srpske" u stečaju je propala, jer nije stigla nijedna ponuda, kao ni dokaz o uplaćenom depozitu.

Robne rezerve propale i prije početka rada

BANJALUKA - Sudbina "Robnih rezervi Republike Srpske", preduzeća koje je u stečaju, bila je zapečaćena i prije nego što je počelo da radi jer su od Republičke direkcije za robne rezerve, a čiji su pravni nasljednici, preuzeli i obaveze od oko 21 milion maraka, tako da nisu imali nikakvu šansu da pozitivno posluju.

Otvoren stečaj u "Robnim rezervama"

BANJALUKA - Okružni privredni sud u Banjaluci donio je rješenje kojim je otvorio stečajni postupak u preduzeću "Robne rezerve Republike Srpske", a za stečajnog upravnika imenovao je Dostu Baraković.

Robne rezerve RS idu u stečaj, zamijeniće ih interventne nabavke

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske danas je utvrdila Prijedlog zakona o interventnim nabavkama po hitnom postupku koji će se sljedeće sedmice naći u parlamentarnoj proceduri, a zamijeniće postojeći Zakon o robnim rezervama.

Ispunjeni svi uslovi za stečaj Robnih rezervi RS

BANJALUKA - Dosta Baraković, predstečajni upravnik u Robnim rezervama Republike Srpske, predložila je da se u ovom preduzeću otvori stečaj jer su za to ispunjeni svi uslovi.

Gluhaković: Otvaranje stečaja nad "Robnim rezervama" 12. jula

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine RS pozvali su tužioce da pretresu stanje u Javnom preduzeću "Robne rezerve RS", koje će, kako je danas najavio Predrag Gluhaković, ministar trgovine i turizma, 12. jula najvjerovatnije otići u stečaj.

Narodna skupština RS nastavlja sjednicu: Besmislena rasprava o "Robnim rezervama"

BANJALUKA - Poslanici Narodne skupštine (NS) RS na današnoj sjednici, između ostalog, raspravljaće i o revizorskom izvještaju Javnog preduzeća "Robne rezerve Republike Srpske", koji se odnosi na 2015. godinu, što apsolutno nema smisla s obzirom na to da je na terenu potpuno druga priča i da je to preduzeće praktično u stečaju.

Najčitanije