Rogatica

Detalji tragedije kod Rogatice - tetak osumnjičen za smrt mladog lovca

ROGATICA - Stefan Nikolić (21) iz Višegrada poginuo je u nedjelju tokom lova u mjestu Stari Brod, opština Rogatica, a da ga je karabinom usmrtio iz nehata osumnjičen je njegov tetak Veljko Đuričić (50) iz Pala, potvrdili su za "Nezavisne novine" izvori bliski istrazi.

Kod Rogatice poginuo mladi lovac

ROGATICA - Stefan Nikolić (21) iz Višegrada poginuo je juče tokom lova u mjestu Stari Brod, opština Rogatica, saznaju "Nezavisne novine" nezvanično.

Hapšenja u Zvorniku i Rogatici zbog zločina protiv čovječnosti

ZVORNIK - Dvije osobe uhapšene su zbog sumnje da se počinile zločin protiv čovječnosti tokom 1992. godine, saopšteno je iz Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA).

Tri osobe povrijeđene u tuči, jedna uhapšena

ISTOČNO SARAJEVO - U ugostiteljskom objektu u Rogatici u fizičkom sukobu povrijeđene su tri osobe, a policija je uhapsila muškarca čiji su inicijali I.Ć., saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Privredni subjekti u Rogatici ostvarili više od 120 miliona KM prihoda

ROGATICA - Privredni subjekti na području opštine Rogatica, njih 61, ostvarili su prošle godine ukupan prihod od 120.496.397 KM, što je za 8,30 odsto više u odnosu na prethodnu godinu, navodi se u informaciji o poslovanju privrede za 2020. godinu koju je danas usvojila Skupština opštine Rogatica.

Par iz Rogatice dobio blizance nakon sedam godina borbe

ROGATICA - Bračni par Jelena i Mladen Limić iz Rogatice koji su, nakon sedam godina braka, zahvaljujući vantjelesnoj oplodnji dobili blizance - kćerku Jovanu i sina Bogdana, poručuju svima koji maju problema sa sterilitetom da budu uporni i istrajni, jer se borba isplati.

Hapšenje u Rogatici, pronađena laboratorija za uzgoj droge

SARAJEVO - Policija je u okviru akcije "Plantaža 2020" na području Rogatice pronašla improvizovanu laboratoriju za uzgoj opojne droge kod lica čiji su inicijali N.D., koje je lišeno slobode.

Narodna biblioteka "Vojislav Lubarda" obilježava svoj dan

Narodna biblioteka "Vojislav Lubarda" iz Rogatice obilježiće danas dan te ustanove, prema datumu rođenja ovog srpskog književnika, dok ovogodišnja manifestacija "Dani Vojislava Lubarde" neće biti održana zbog vanredne situacije izazvane virusom korona.

Za dva dana ugašeno 20 požara

ROGATICA - Na području opštine Rogatica pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice i rogatičkog Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Sjemeć" ugasili su u protekla dva dana 20 požara, a većina ih je nastala ljudskom nepažnjom, saopšteno je iz ove opštine.

Mladić se objesio duksom, spasili ga policajci

​ROGATICA - Policajci iz Rogatice Goran Stojanović (52), Dragan Đurić (57) i Aleksandar Krčo (46), pokazali su da rade jedan od najpožrtvovanijih poslova, tako što su proteklog vikenda spasli život osamnaestogodišnjeg sugrađanina koji se duksom objesio o drvo.

Najčitanije