Rok

Rok Vodnik, član Uprave "Petrola": Partnerima za godinu uštedimo 6 miliona €

"Petrol" u jednoj godini kroz svoja rješenja partnerima uštedi ukupno u prosjeku oko šest miliona evra, rekao je Rok Vodnik, član Uprave "Petrola", koji je u Banjaluci boravio povodom otvaranja preduzeća "Eko-toplane" Banjaluka. "Petrol" je putem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji učestvovao u projektu izgradnje ovog modernog postrojenja u najvećem gradu Republike Srpske.

Prijedorski pank rok bend "The Shejvers" objavio singl "Nestajem"

Prijedorski pank rok bend "The Shejvers" objavio je novu pjesmu "Nestajem". Numera, za koju produkciju potpisuje Marko Medić, snimljena je prošle godine u "Manifest" studiju, a riječ je o petom singlu ovog prijedorskog benda.

Znate li koji je rok trajanja vaše šminke?

Da li biste se usudili da skuhate i pojedete šest mjeseci stara jaja? A mjesec dana staro meso? Naravno da ne. Zašto onda nemamo nikakav problem s korištenjem godinama stare šminke?

Ističe rok za dostavljanje popisnih listi zaliha cigareta

BANJALUKA – Iz Uprave za indirektno oprezivanje (UIO) BiH podsjećaju sve porezne obveznike i druge osobe koje se bave prometom cigareta i duvana u Bosni i Hercegovini da 7. januara ističe rok za dostavljanje popisnih listi cigareta i duvana za pušenje koji su popisani u zalihama na početku 2018.

Hi-hop prvi put u istoriji slušaniji od roka u SAD

Ugledna svjetska kompanija Nielsen provela je istraživanje o najzastupljenijem muzičkom žanru 2017. godine, navodeći da su hip-hop i R & B prvi put premašili rock muziku kao do sada najtraženiji muzički žanr u SAD-u.

Istekao rok za dostavu ponuda pasoških knjižica

BANJALUKA - Rok za dostavu ponuda za nabavku pasoških knjižica istekao je danas i u narednih nekoliko dana trebalo bi se znati koja kompanija će dobiti četvorogodišnji posao vrijedan oko 30 miliona KM.

Oženio staricu da ne ide u vojsku

Oleksandar, stanovnik ukrajinskog grada Vinice, oženio je 80-godišnju staricu kako bi izbjegao služenje vojske u Oružanim snagama Ukrajine, javile su ukrajinske "Vesti".

Sputnjik: Amerika dala rok da se riješi Kosovo?

VAŠINGTON - Optimalan period za završetak dijaloga Beograda i Prištine na kome insistiraju SAD je 18 mjeseci. Poslije toga bi trebalo da uslijedi međunarodna konferencija.

Eksperiment iz zajedništva u srcu pustinje

Svake godine, samo na nedjelju dana, iz pijeska pustinje u Nevadi nikne grad. Blek Rok Siti ima tri principa: radikalno oslanjanje na sebe, samoizražavanje i poklanjanje. Okupljanje se naziva "Burning Man" i održava se već 30 godina. Njegovi osnivači htjeli su da izgrade zajednicu koja odbacuje osnovne principe modernog kapitalizma.

Da li ste znali da tamponi imaju rok trajanja?

Sigurno već znate da kondomi imaju rok trajanja, ali možda niste razmišljali o tome da ni tamponi ne traju "neograničeno", već im je rok trajanja u najvećem broju slučajeva pet godina od datuma proizvodnje.

Najčitanije