Rok

65 najjačih rok himni u 5 minuta

Zanimljivo rokenrol putovanje od 50-tih godina prošlog vijeka do današnjih dana za 5 minuta i 19 sekundi uz tri sjajna vokala.

Merkel protiv obaveznog služenja vojnog roka

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel nedvosmisleno je odbacila ideju svoje partijske koleginice da se ponovo uvede obaveza služenja vojnog roka, piše Dojče vele.

Raspisan konkurs za drugi upisni rok: 1.531 indeks čeka vlasnika

BANJALUKA - U drugom upisnom roku za prvi ciklus studija na Banjalučkom univerzitetu (UNIBL) mjesta ima za još 1.531 budućeg brucoša.

Raspisan konkurs za upis studenata u drugom upisnom roku

BANJALUKA - Raspisan je konkurs za upis studenata u drugom upisnom roku za sve cikluse studija na Univerzitetu u Banjaluci u akademskoj 2018/2019. godini, a mjesta ima za 1.531 studenta.

Vučić nakon prijema MIG-ova: Srbija razmatra vraćanje obaveznog vojnog roka

BEOGRAD - Srbija razmatra vraćanje obaveznog vojnog roka za muškarce, za dvije do tri godine, kako bi imala mogućnost da preventivno djeluje na bilo koga ko bi pokušao da je bezbjednosno ugrozi, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Het-trik" Evertona u posljednjem času prelaznog roka

Fudbalski klub Everton pozajmio je Andrea Gomeša iz Barselona, ali i doveo još dva zvučna pojačanja među svoje redove.

Počinje prvi rok festival

GLAMOČ - U Glamoču, na izletištu Busija, prvi put biće održan rok festival na kojem će danas i sutra nastupiti bendovi iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Gitarista i poznati reper za "Nezavisne": Marčelo i "Rock simfonija" spremaju "Sveti bes"

Poznati srpski reper Marčelo, koji je nedavno nastupio u Banjaluci, otkrio je ekskluzivno za "Nezavisne novine" da planira da ostvari saradnju sa banjalučkim orkestrom "Rock simfonija".

Rok Vodnik, član Uprave "Petrola": Partnerima za godinu uštedimo 6 miliona €

"Petrol" u jednoj godini kroz svoja rješenja partnerima uštedi ukupno u prosjeku oko šest miliona evra, rekao je Rok Vodnik, član Uprave "Petrola", koji je u Banjaluci boravio povodom otvaranja preduzeća "Eko-toplane" Banjaluka. "Petrol" je putem ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji učestvovao u projektu izgradnje ovog modernog postrojenja u najvećem gradu Republike Srpske.

Prijedorski pank rok bend "The Shejvers" objavio singl "Nestajem"

Prijedorski pank rok bend "The Shejvers" objavio je novu pjesmu "Nestajem". Numera, za koju produkciju potpisuje Marko Medić, snimljena je prošle godine u "Manifest" studiju, a riječ je o petom singlu ovog prijedorskog benda.

Najčitanije