Rok

Oženio staricu da ne ide u vojsku

Oleksandar, stanovnik ukrajinskog grada Vinice, oženio je 80-godišnju staricu kako bi izbjegao služenje vojske u Oružanim snagama Ukrajine, javile su ukrajinske "Vesti".

Sputnjik: Amerika dala rok da se riješi Kosovo?

VAŠINGTON - Optimalan period za završetak dijaloga Beograda i Prištine na kome insistiraju SAD je 18 mjeseci. Poslije toga bi trebalo da uslijedi međunarodna konferencija.

Eksperiment iz zajedništva u srcu pustinje

Svake godine, samo na nedjelju dana, iz pijeska pustinje u Nevadi nikne grad. Blek Rok Siti ima tri principa: radikalno oslanjanje na sebe, samoizražavanje i poklanjanje. Okupljanje se naziva "Burning Man" i održava se već 30 godina. Njegovi osnivači htjeli su da izgrade zajednicu koja odbacuje osnovne principe modernog kapitalizma.

Da li ste znali da tamponi imaju rok trajanja?

Sigurno već znate da kondomi imaju rok trajanja, ali možda niste razmišljali o tome da ni tamponi ne traju "neograničeno", već im je rok trajanja u najvećem broju slučajeva pet godina od datuma proizvodnje.

Izglasano: Skraćuje se prelazni rok u Premijer ligi

Na sastanku kome su prisustvovali predstavnici klubova Premijer lige izglasano je da od sljedeće sezone prelazni rok traje samo do početka sezone.

Čeferin skraćuje prelazni rok: Previše je nesigurnosti

Evropska fudbalska unija (UEFA) planira da skrati period za transfere igrača tokom ljeta jer, kako je naglasio predsjednik te organizacije Aleksandar Čeferin, predugo traje nesigurnost.

Kreće ludilo zvano posljednji dan prelaznog roka

Pred nama je jedan od najuzbudljivijih dana kada je fudbalski svet u pitanju – posljednji dan prelaznog roka.

Rokenrol zvuk ispunio Kozaru

Prvi rok festival "Kozara u srcu" uspješno je održan na stadionu na Benkovcu u Nacionalnom parku "Kozara".

U naredna dva dana rok fest "Kozara u srcu"

Sve je spremno za prvi rok fest "Kozara u srcu" koji će u naredna dva dana biti održan na Benkovcu u Nacionalnom parku "Kozara".

Festival 'Kozara u srcu': Bijelo dugme u Nacionalnom parku

Prvi rok festival pod nazivom "Kozara u srcu" održaće se 26. i 27. jula na području Sportsko-rekreativnog centra "Benkovac" u Nacionalnom parku Kozara.

Reklame

Najčitanije