Rolls Royce

Rolls-Royce ne smije da koristi svjetleći Duh ekstaze, moraće ga ukloniti

Evropska unija zabranila je britanskom proizvođaču automobila Rolls-Royce da na vozila postavlja poznatu figuricu Duh ekstaze - ukoliko je ona osvijetljena.

Šta Rolls Royce nudi za 273.000 evra

Nema sumnje da je i osnovna verzija Rolls Royce više od automobila. Ovaj Rolls Royce se zove Ghost i košta 273.000 evra, a pokreće ga 6.75 V12 twin-turbo motor s 571 KS i 850 Nm.

Rolls-Royce najavio model Ghost

Uskoro stiže i novi model Rolls-Royce automobila pod imenom Ghost.

Rolls-Royce ukida 9.000 radnih mjesta

LONDON – Poznati britanski proizvođač luksuznih automobila i motora za avione Rolls-Royce objavio je da će zbog krize izazvane pandemijom novog virusa korona morati ukinuti 9.000 radnih mjesta, javili su u srijedu britanski mediji.

Rolls-Royce i Faberže stvorili "Duh ekstaze"

Rolls-Royce je objavio dosad neobjavljene fotografije Faberže jaja “Spirit of Ecstasy“”(engl. Duh ekstaze), umjetničkog djela stvorenog za kolekcionare Rolls-Roycea i Faberžea.

Rolls Royce lansirao najluksuzniju aplikaciju na svijetu

Rolls Royce je upravo lansirao svoj ekskluzivni klub za članove, namenjen posebno digitalnom dobu. Klub, nazvan “Whispers”, svojim članovima će na raspolaganje staviti naprestižnije i najrijeđe proizvode svijeta, dok će ih istovremeno povezivati sa čitavom mrežom sličnih ljudi.

Američki akcionar prodao udio u Rolls-Royceu

Američka investiciona kompanija ValueAct Capital Management smanjila je svoj vlasnički udio u britanskom Rolls-Royceu na 4,5 odsto sa 9,48 procenata, objavljeno je danas na Londonskoj berzi, javlja Reuters.

Rolls Royce priprema novu ograničenu seriju

Nakon što su ranije ovog meseca Aston Martin V12 Speedster i Bentley Mulliner Bacalar zavladali univerzumom ljubitelja automobila, Rolls Royce je odlučio da se pridruži priči i najavi svoj novi speedster model ograničenog izdanja.

Najavljen Rolls-Royce Dawn Silver Bullet

​Rolls-Royce je potvrdio novo specijalno izdanje svog ionako luksuznog modela Dawn.

Rolls Royce lansirao svoju društvenu mrežu

​Rolls Royce je upravo lansirao svoj ekskluzivni klub za članove, namijenjen posebno digitalnom dobu.

Najčitanije