Rolls Royce

Rolls-Royce za one koji se (ne) daju voziti

Vlasnici Rolls-Roycea su nekada redovno sjedili straga, no danas je sve više onih koji volan uzimaju u svoje ruke. A tu onda dolazi Renntech.

Rolls Royce pravi u potpunosti električni avion

​Već neko vrijeme znamo da Rolls Royce kompanija uporno radi na razvijanju električnog sistema propulzije, sa nadom da će tako kreirati novu generaciju ekoloških aviona, koji su oslobođeni zagađenja od sagorevanja goriva i kupovine istog.

Niko nije kupio "običan" Rolls-Royce Cullinan

Prema podacima Bloomberga, Rolls-Royce nije do sad prodao nijedan primjerak svog prvog SUV modela Cullinan u osnovnoj verziji.

Kupite penthaus, dobijete gratis Rolls-Royce i Lamborghini

Prodavci skupocjenih nekretnina dovijaju se na razne načine da privuku bogate kupce.

Klassen produženi i blindirani Rolls-Royce Cullinan

Možda nije svakom po želji ali Rolls-Royce po prvi put u svojoj istoriji ima SUV u svojoj gami. Za Cullinan se tvrdi da će biti najluksuzniji SUV ikada, što se i očekuje od britanskog proizvođača.

Rolls-Royce razvija mikro robote za čišćenje avio motora

Rolls-Royce nije samo sinonim za luksuzne automobile, engleska kompanija proizvodi i avionske motore za Airbus i Boeing.

Predstavljen Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce je konačno skinuo veo sa svog novog modela Cullinan, ujedno i svog prvog SUV-a ikad i prvog super-luksuznog krosover modela na svijetu!

Indijski kralj koji je kupio Rolls Royce za skupljanje otpada

Dvadesetih godina prošlog vijeka u salonu Rolls Royce u Londonu dogodila se jedna zanimljiva situacija, koja se i danas prepričava u Indiji i Britaniji.

Novi Rolls-Royce SUV će se zvati po dijamantu

Proizvođač superluksuznih automobila iz Velike Britanije ipak je odlučio da zadrži kodno ime - Cullinan, koje je za svoj prvi SUV koristio tokom razvojne faze.

Debi SUV-a Rolls-Royce na ljeto, pred probranom publikom

Rolls-Royce će svoj prvi SUV model u istoriji najprije predstaviti potencijalnim kupcima, na nekoliko događaja zatvorenog tipa od koji će prvi biti organizovani tokom ljeta.

Najčitanije