Rolls Royce

Niko nije kupio "običan" Rolls-Royce Cullinan

Prema podacima Bloomberga, Rolls-Royce nije do sad prodao nijedan primjerak svog prvog SUV modela Cullinan u osnovnoj verziji.

Kupite penthaus, dobijete gratis Rolls-Royce i Lamborghini

Prodavci skupocjenih nekretnina dovijaju se na razne načine da privuku bogate kupce.

Klassen produženi i blindirani Rolls-Royce Cullinan

Možda nije svakom po želji ali Rolls-Royce po prvi put u svojoj istoriji ima SUV u svojoj gami. Za Cullinan se tvrdi da će biti najluksuzniji SUV ikada, što se i očekuje od britanskog proizvođača.

Rolls-Royce razvija mikro robote za čišćenje avio motora

Rolls-Royce nije samo sinonim za luksuzne automobile, engleska kompanija proizvodi i avionske motore za Airbus i Boeing.

Predstavljen Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce je konačno skinuo veo sa svog novog modela Cullinan, ujedno i svog prvog SUV-a ikad i prvog super-luksuznog krosover modela na svijetu!

Indijski kralj koji je kupio Rolls Royce za skupljanje otpada

Dvadesetih godina prošlog vijeka u salonu Rolls Royce u Londonu dogodila se jedna zanimljiva situacija, koja se i danas prepričava u Indiji i Britaniji.

Novi Rolls-Royce SUV će se zvati po dijamantu

Proizvođač superluksuznih automobila iz Velike Britanije ipak je odlučio da zadrži kodno ime - Cullinan, koje je za svoj prvi SUV koristio tokom razvojne faze.

Debi SUV-a Rolls-Royce na ljeto, pred probranom publikom

Rolls-Royce će svoj prvi SUV model u istoriji najprije predstaviti potencijalnim kupcima, na nekoliko događaja zatvorenog tipa od koji će prvi biti organizovani tokom ljeta.

Rolls-Royce bez Phantoma u minusu, ali 2018. stiže SUV

Proizvođač superluksuznih limuzina u 2017. prodao je širom svijeta 3.362 automobila, uz pad od 16,2% u odnosu na 2016. Glavni razlog za lošiji rezultat u 2017. godini je odsustvo modela Phantom zbog smjene generacija.

Znate li koliko godina ima prosječan vlasnik Rolls-Roycea?

Kada pomislite na tipičnog vlasnika Rolls-Royce vozila, šta vam prvo padne na pamet? Ako mislite da je to stariji gospodin koji je živio dug i bogat život, griješite.

Najčitanije