Rolls Royce

Rolls-Royce će ove godine ostvariti rekordnu prodaju

Iako gotovo svakodnevno dobijamo vijesti o problemima sa nabavkom mikročipova i poluprovodnika te parališućem stanju automobilske industrije, pojedini brendovi prosto “cvjetaju”.

Specijalni Rolls-Royce za Džastina Bibera

Oduvijek su pjevači, glumci, sportisti i ostale poznate ličnosti voljeli da se pohvale elegantnim i skupim automobilom. Svojevremeno je Maybach prelazio sopstvene granice da bi udovoljio posebnim kupcima, a u posljednje vrijeme to često rade Bentley i Rolls Royce što svakako potvrđuje ovaj primjer.

Stiže električni Rolls-Royce

Rolls-Royce je već nekoliko puta potvrdio da radi na modelu s elektropogonom, a najnovije vijesti iz britanskih izvora otkrivaju i neke nove detalje.

Rolls Royce Elizabet Tejlor prodaje se za 3 miliona dolara

Čuvena "Zelena Boginja" koju je vozila Elizabet Tejlor odlazi na aukciju.

Rolls-Royce - specijalno izdanje za klijenta

Rolls-Royce je specijalno za klijenta iz Abu Dabija napravio model Rolls Royce Wraith - Inspired by Earth.

Odobreno povećanje kapitala Rols Rojsa za dvije milijarde funti

LONDON - Akcionari britanskog Rols Rojsa odobrili su danas povećanje kapitala firme za dve milijarde funti, kako bi kompanija ojačala finansije nakon krize nastale zbog pandemije korona virusa.

Rolls-Royce ne smije da koristi svjetleći Duh ekstaze, moraće ga ukloniti

Evropska unija zabranila je britanskom proizvođaču automobila Rolls-Royce da na vozila postavlja poznatu figuricu Duh ekstaze - ukoliko je ona osvijetljena.

Šta Rolls Royce nudi za 273.000 evra

Nema sumnje da je i osnovna verzija Rolls Royce više od automobila. Ovaj Rolls Royce se zove Ghost i košta 273.000 evra, a pokreće ga 6.75 V12 twin-turbo motor s 571 KS i 850 Nm.

Rolls-Royce najavio model Ghost

Uskoro stiže i novi model Rolls-Royce automobila pod imenom Ghost.

Rolls-Royce ukida 9.000 radnih mjesta

LONDON – Poznati britanski proizvođač luksuznih automobila i motora za avione Rolls-Royce objavio je da će zbog krize izazvane pandemijom novog virusa korona morati ukinuti 9.000 radnih mjesta, javili su u srijedu britanski mediji.

Najčitanije