Roman Abramovič

Jahta Romana Abramoviča uplovila u Boku kotorsku

Mega jahta "Eclipse", ruskog milijardera Romana Abramoviča, jutros je plovila Bokokotorskim zalivom.

Abramovič, ipak, ne prodaje Čelsi

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič, ipak, neće da proda londonski klub, prenosi Sky Sport.

Abramovič prodaje Čelsi za tri milijarde evra?

Ruski biznismen Roman Abramovič mogao bi da najbogatijem Britancu Džimu Retklifu proda fudbalski klub Čelsi za blizu tri milijarde evra, prenosi Times.

Abramovič traži tri milijarde dolara za Čelsi

Ruski biznismen Roman Abramovič želi da proda Čelsi za tri milijarde, a do sada mu je ponuđeno 2,3 milijarde dolara, što je najveća cifra ikada pomenuta za kupovinu nekog fudbalskog kluba.

Roman Abramovič bivšoj ženi ostavio vilu vrijednu 80 miliona evra

Ruski oligarh Roman Abramovič prepisao je ovih dana nekretninu u elitnom dijelu Njujorka, vrijednu nevjerovatnih 80 miliona evra, svojoj bivšoj supruzi Daši.

Abramovič prodaje Čelsi

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič spreman je da proda taj engleski fudbalski klub, piše Tajms.

Abramovič prodaje Čelsi?

Ruski milijarder i vlasnik Čelsija Roman Abramovič mogao bi da proda svoj fudbalski klub za najmanje 1,2 milijarde dolara zbog problema u vezi sa dobijanjem britanske vize, spekulišu britanski mediji.

Abramovič zvao Zidana da preuzme Čelsi

Tek što je napustio Real Madrid, Zinedina Zidana kontaktirao je predsjednik Čelsija Roman Abramovič da preuzme klupu fudbalskog tima iz Londona.

Abramoviču turistička, ali ne i radna viza za Britaniju

LONDON - Ruski tajkun Roman Abramovič može da uđe u Veliku Britaniju sa turističkom vizom, nakon što je dobio državljanstvo Izraela, ali ne može da radi u njoj, izjavio je danas portparol britanske premijerke Tereze Mej.

Abramovič uzeo državljanstvo Izraela, seli se u Tel Aviv

TEL AVIV - Ruski tajkun i vlasnik Čelsija Roman Abramovič uzeo je danas izraelsko državljanstvo i preseliće se u Tel Aviv, objavili su izraelski mediji.

Najčitanije