Romana Panić

Romana Panić: Samo mi je Brena nudila pomoć kad sam bila u zatvoru

Pjevačica Romana Panić dospjela je u žižu interesovanja kada je uhapšena krajem juna zbog navodne krađa bankomata u australijskom gradu Brizbejnu.

Romana: Priznala sam krivicu jer se pola prašta

Romana Panić danas se obratila medijima povodom pljačke koju je izvršila u Australiji, kada je sa momkom Filipom Mrkajićem krala novac sa bankomata.

Mrkajić pušten ranije iz zatvora i odmah otišao kod Romane Panić

Filip Mrkajić, momak pjevačice Romane Panić, pušten je iz zatvora u Brizbejnu prije isteka kazne od 18 mjeseci, prenose srpski mediji.

Olivera Ćirković o Romani Panić: Priča o bankomatima je teška nula

Najpoznatija nekadašnja članica poznate pljačkaške grupe "Pink Panteri", Olivera Ćirković, kao neko ko je imao dugu i "bogatu" kriminalnu prošlost, dala je svoj komentar na slučaj Romane Panić. Pjevačica je za svoje delo, odnosno pljačku bankomata, kratko ležala u australijskom zatvoru, a Olivera kaže da je nikako ne može uporediti sa sobom.

Romana Panić doputovala u Banjaluku

Pjevačica Romana Panić puštena je iz zatvora 1. avgusta, a tomo je bila od 25. juna zbog pljačkanja bankomata.

Romana iz zatvora ide u rijaliti?

Pjevačica Romana Panić nedavno je deportovana iz Australije, gdje je zajedno sa momkom Filipom Mrkajićem uhapšena zbog pljačkanja bankomata.

Oglasila se Romana Panić

Pjevačica Romana Panić, koja je deportovana iz Australije, stigla je u Beograd u ponedeljak a danas se prvi put od dolaska u Srbiju oglasila na društvenim mrežama.

Romana deportovana iz Brizbejna

Pjevačica Romana Panić 1. avgusta puštena je iz zatvora u Bizbejnu gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, a danas je kako pišu srpski mediji deportovana iz australijskog grada.

Otakazan let za Beograd, Romana ostaje u imigracionom centru

Pjevačica Romana Panić puštena je 1. avgusta iz zatvora u Brizbejnu, gdje je bila na robiji od 25. juna, zbog pljačkanja bankomata u tom australijskom gradu.

Romana se kaje: "Živa se pojela otkad je uhapšena"

Pjevačica Romana Panić (45) je prije dva dana puštena iz zatvora u Brizbejnu, gdje je služila dio kazne na koju je osuđena zbog pljačke bankomata sa svojim dečkom Filipom M.

Najčitanije