Romanija

Djevojka povrijeđena u sudaru kedija i pasata

Jedna djevojka povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na Romaniji, javljaju federalni mediji.

Vatra na Romaniji ugašena nakon sedam dana

PALE - Požar na Romaniji, koji je izbio prije sedam dana, ugašen je, rekao je Srni direktor Šumskog gazdinstva "Jahorina" sa Pala Ranko Ćeranić.

Helikopteri Republike Srpske uspješno završili svoj posao na Romaniji

PALE - Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske uspješno su završili svoj dio posla na gašenju požara na Romaniji i otišli za Banjaluku, jer ovaj intenzitet vatre ne zahtijeva njihovo učešće, izjavio je Srni rukovodilac Službe civilne zaštite opštine Pale Dragan Elek.

Požar na Romaniji nije ugašen, ali vatra pod kontrolom

PALE - Požar na Romaniji nije ugašen, ali je pod kontrolom i na terenu je trenutno više od 50 ljudi, rekao je Srni direktor Republičke uprave Civilne zaštite Milan Novitović.

Vatrogasci očekuju da neće biti širenja vatre na Romaniji

PALE - Starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo Njegoš Vukadin rekao je Srni da u gašenju požara na Romaniji učestvuje dovoljan broj ljudi, da se nada da će u toku dana biti stavljen pod kontrolu i da neće biti širenja vatre.

Nastavljeno gašenje vatre na Romaniji uz pomoć helikoptera Srpske

PALE - Gašenje požara na Romaniji nastavljeno je jutros nakon što je helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske snimio situaciju na terenu, rekao je Srni rukovodilac Službe civilne zaštite opštine Pale Dragan Elek.

Helikopter Srpske izviđa situaciju na Romaniji

PALE - Helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske poletio je rano jutros u izviđanje terena na Romaniji, gdje je peti dan aktivan požar, rekao je Srni rukovodilac Službe Civilne zaštite opštine Pale Dragan Elek.

Helikopter OS BiH gasi požar na Romaniji, očekuje se jedan iz Srpske

PALE - Požar na Romaniji, koji je aktivan pet dana, gasi helikopter Oružanih snaga BiH, a očekuje se i helikopter Helikopterskog servisa Republike Srpske, rekao je Srni rukovodilac Službe civilne zaštite Dragan Elek.

Požar na Romaniji: Gori šuma, neophodno angažovanje helikoptera

PALE - Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je danas da će biti zatraženo angažovanje helikoptera Oružanih snaga BiH radi gašenja požara na Romaniji, koji je zahvatio 10 hektara šume i prijeti da se proširi.

Nakon Jahorine, snijeg pao i na Romaniji

SOKOLAC - Na Romaniji je počeo da pada snijeg koji se za sada ne zadržava na kolovozu i ne utiče na odvijanje saobraćaja, rečeno je Srni u preduzeću "Romanijaputevi".

Najčitanije