Ronioci

Ronioci pronašli tijelo sedmogodišnje djevojčice nestale u Tisi

BEOGRAD - Ronioci Žandarmerije pronašli su tijelo 7.godišnje djevojčice, koja je juče nestala u Tisi, navodi Telegraf.rs.

U podvodnoj pećini u Grčkoj nastradala dvojica ronilaca

ATINA - Dvojica ronioca pronađena su mrtva u podvodnoj pećini kod ostrva Karpatos, na jugoistoku Grčke.

Počinje obuka za ronjenje na Vrbasu

BANJALUKA - Ronilački klub "Delfin" iz Banjaluke držaće ronilačku obuku na Vrbasu za turiste i Banjalučane, čime će obogatiti turističku ponudu grada, rekao je Srni predsjednik kluba Igor Gajić.

Specijalci Srpske na ronilačkoj obuci u Crnoj Gori

BANJALUKA - Policijski službenici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u partnerstvu sa Ronilačkom jedinicom Žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije učestvuju u ronilačkoj obuci na području Bečića u Crnoj Gori.

Ronioci izvukli potopljeno vozilo iz Neretve

MOSTAR - Ronioci RK "Neretva", zajedno sa Interventnom spasilačkom službom, po zahtjevu Ministarstva unutrašnjih poslova HNK/Ž, izvršili su akciju izvlačenja automobila iz akumulacije HE Mostar.

Ovo je heroj koji je izgubio život spasavajući dječake iz pećine

BANGKOK - Slavlje zbog sretnog ishoda spasavanja dvanaestorice dječaka i njihovog trenera iz poplavljene pećine na Tajlandu pomiješano je s dozom tuge, ali i zahvalnosti i poštovanja prema heroju koji je dao svoj život za ovu misiju.

Mostarski ronioci uklonili dio otpada iz jezera Alagovac

NEVESINJE – Nakon sprovedene akcije čišćenja priobalnog dijela jezera Alagovac, Sportsko-ribolovno društvo “Zalomka“ iz Nevesinja je, u saradnji sa Ronilačkim klubom “Leut” iz Mostara, izvršilo čišćenje podvodnog otpada i uklanjanje predmeta koji su, potencijalno, opasni za kupače.

Najčitanije