Rosulje

Selektivno prikupljanje otpada u Rosuljama na čekanju

Pilot-projekat selektivnog prikupljanja otpada, kojim bi bilo obuhvaćeno 229 domaćinstava iz naselja Rosulje, nije još počeo zbog situacije u vezi sa virusom korona, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Uskoro dva kružna toka u naseljima Rosulje i Obilićevo

BANJALUKA - Na proljeće bi trebalo da počne izgradnja dvije manje, montažne kružne raskrsnice u banjalučkim naseljima Rosulje i Obilićevo, čija je ukupna procijenjena vrijednost 70.000 KM, saopšteno je iz gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Bivšu prodavnicu u Rosuljama preuređuju u vrtić

BANJALUKA - Sanacija poslovnog prostora u Ulici kralja Petra II broj 61 u naselju Rosulje, koji je namijenjen za novi dječji vrtić, počela je danas, rekli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Rosulje dobijaju novi vrtić

BANJALUKA - Novi vrtić, koji bi trebalo da primi oko 30 mališana, dobiće naselje Rosulje, a trebalo bi da se nalazi uz postojeći vrtić "Lana".

Zgrada u Rosuljama u novom ruhu

BANJALUKA - Na stambenoj zgradi u Ulici kralja Petra II Karađorđevića u Rosuljama završena je sanacija fasade, u okviru projekta obnove fasada na području grada, u kojem su zajedno učestvovali stanari i grad.

Najčitanije