Roterdam

Brod "Ever given" stigao u Roterdam, počeo istovar robe

ROTERDAM - Teretni brod "Ever given", koji je blokirao Suecki kanal ranije ove godine, stigao je u luku u Roterdamu i počeo da istovara robu.

Holanđani most dug 200 metara prebacuju s kraja na kraj Roterdama

Zvaničnici holandskog ministarstva saobraćaja pohvalili su se da su uspješno započeli premještanje privremenog mosta. Konstrukcija duga 200 metara prebacuje se kroz centar Roterdama na novu lokaciju u industrijskoj zoni grada.

Lajović eliminisao Medvedeva i srušio mu snove

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisao je Danila Medvedeva u prvom kolu ATP turnira u Roterdamu.

Evrovizija 2021. u maju u Roterdamu u ograničenom obliku

Takmičenje za pjesmu Evrovizije 2021. godine biće održano u ograničenom obliku u maju, u holandskom gradu Roterdamu, zbog ograničenja koja proističu zbog pandemije kovid-19, saopštili su danas organizatori.

Novi nemiri u Holandiji

AMSTERDAM - Nemiri koji su prvobitno bili povezani s uvođenjem policijskog časa izbili su i večeras, treću noć zaredom u holandskim gradovima.

Srpski filmovi na festivalu u Roterdamu

Novo, 49. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Roterdamu biće održano od 22. januara do 2. februara, a u programu festivala, u više programskih cjelina, biće priikazano nekoliko recentnih srpskih filmova i srpskih koprodukcija, najavili su iz Srbije.

Roterdam domaćin Evrovizije 2020. godine

Holandski lučki grad Roterdam izabran je za domaćina takmičenja za pjesmu Evrovizije 2020. godine.

Federer u petoj brzini krenuo ka prvom mjestu

Švajcarski teniser Rodžer Federer ekspresno se plasirao u drugo kolo turnira u Roterdamu.

Troicki osvojio samo tri gema, Berdih ubjedljiv

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspio da napravi iznenađenje u drugom kolu turnira u Roterdamu, pošto je izgubio od Čeha Tomaša Berdiha 6:1, 6:2.

Krajinović u drugom kolu turnira u Roterdamu

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo turnira u Roterdamu, pošto je sinoć savladao mladog Kanađanina Feliksa Ožera-Aliesima 6:2, 3:6, 7:5.

Najčitanije