Rover

Internet kompanija napravila rover za porudžbine

Ruski internet div "Jandeks" počeo je da testira robote za autonomnu dostavu, što je najnoviji dodatak njegovom tehnološkom arsenalu.

Land Rover sprema rivala Mercedesu AMG G63?

Dolazak novog, potpuno modernizovanog Defendera pokrenuo je glasine o njegovoj visokoperformansnoj verziji koja bi konkurisala moćnom njemačkom terencu.

"Jaguar Land Rover" obustavlja proizvodnju na nedjelju dana

Britanski proizvođač zaustaviće svoje pogone na Ostrvu početkom novembra, kako bi se izborio s eventualnim posljedicama izlaska Ujedinjenog Kraljevstva iz EU bez sporazuma.

Da li će BMW da kupi Jaguar Land Rover?

O tome da je BMW zainteresovan za povezivanja sa drugim proizvođačima priča se već neko vrijeme, a analitičari iz Sanford C. Bernsteina kažu da bi Bavarci trebalo da kupe britanski Jaguar Land Rover (JLR) koji je trenutno u vlasništvu indijskog Tata Motorsa. Na taj način bi obe strane mogle da profitiraju i da jedna drugoj pomognu u daljem razvoju.

Nova verzija Land Rover Defender modela

Land Rover Defender je vanvremenski klasik i masivno popularna platforma za personalizaciju…

Nova verzija Land Rover Defender modela

​Land Rover Defender je vanvremenski klasik i masivno popularna platforma za personalizaciju.

"Jaguar lend rover" najavio proizvodnju električnih modela

LONDON - "Jaguar lend rover" (JLR) saopštio je danas da će uložiti milione funti u proizvodnju električnih automobila u Britaniji.

Detalji novog Land Rover Defendera

Kako se bliži premijera novog Land Rover Defendera, tako sve češće stižu vijesti o novim detaljima.

Mars Rover je spreman za najteže terene

Robotsko vozilo za misiju Mars 2020, najnovija iteracija NASA-inog robota za istraživanje Crvenog planeta ima vrlo zanimljivo rješenje za vožnju negostoljubivom površinom.

Land Rover u roze izdanju

​U očekivanju novog Land Rovera pronašli smo jedan primjerak koji će kul faktorom bez problema zasjeniti nasljednika, ali i ostale danas popularne terence.

Najčitanije