Rover

"Jaguar lend rover" najavio proizvodnju električnih modela

LONDON - "Jaguar lend rover" (JLR) saopštio je danas da će uložiti milione funti u proizvodnju električnih automobila u Britaniji.

Detalji novog Land Rover Defendera

Kako se bliži premijera novog Land Rover Defendera, tako sve češće stižu vijesti o novim detaljima.

Mars Rover je spreman za najteže terene

Robotsko vozilo za misiju Mars 2020, najnovija iteracija NASA-inog robota za istraživanje Crvenog planeta ima vrlo zanimljivo rješenje za vožnju negostoljubivom površinom.

Land Rover u roze izdanju

​U očekivanju novog Land Rovera pronašli smo jedan primjerak koji će kul faktorom bez problema zasjeniti nasljednika, ali i ostale danas popularne terence.

Predstavljen restilizovani Land Rover Discovery Sport

Land Rover je danas i zvanično predstavio restilizovani Discovery Sport model za 2020. godinu. Njega odlikuje novi dizajn, unaprijeđena tehnologija i “čistiji” pogonski sklopovi.

Kineski rover došao do zanimljivih otkrića na Mjesecu

​U okviru kineske misije Chang’e 4 došlo se do nekih zanimljivih otkrića, te se nakon analiza Mjesečeve kore utvrdilo da Zemljin satelit krije određene tajne.

Da li PSA kupuje Jaguar Land Rover?

Procurjeli su dokumenti koji ukazuju na namjeru francuske PSA grupacije da kupi britanski Jaguar Land Rover (JLR).

Range Rover Velar SV Autobiography Dynamic Edition

Najljepši SUV na svijetu dobio je ozbiljan sportski model, Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition, slavne ličnosti će stajati u redu.

"Jaguar Land Rover" zatvara fabrike i otpušta radnike

​LONDON - Nakon što je proizvođač automobila "Jaguar Land Rover" (JLR) zabilježio pad prodaje u Evropi i Kini, kompanija je zatvorila svoje fabrike na nedjelju dana.

NASA korak bliže u otkrivanju života na Marsu

Robot koji je NASA testirala u pustinji Atakama u Čileu, u okolini koja je nalik Marsu, pronašao je uzorke koji bi mogli da pomognu čovječanstvu da pronađe vanzemaljski život, smatraju naučnici.

Najčitanije