Rovinj

Kovid-19 otkazao "Weekend media festival"

ROVINJ - Nakon 12 uspješnih godina, 13. izdanje "Weekend media festivala" neće se održati ove godine zbog globalne pandemije virusa korona, poručili su organizatori.

Uhapšen Nijemac koji je gliserom pokosio kupača u Jadranu

ZAGREB - Istarska policija uhapsila državljanina Njemačke (60), koji je gliserom usmrtio svog sunarodnika starog 26 godina ispred plaže Škaraba u Rovinju.

Gliserom usmrtio kupača u Jadranu

ZAGREB - Na plaži Škaraba u Rovinju danas je teško povrijeđen kupač, koji je, kako je potvrđeno iz istarske Policijske uprave, preminuo od zadobijenih povreda.

Weekend Media Festival ove godine u Rovinju od 24. do 27. septembra

Weekend ide dalje! I ove će godine od 24. do 27. septembra u Rovinju Weekend Media Festival okupiti vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom "I love Weekend" festival će obilježiti ljubav, povezanost i prijateljstvo koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad.

Pijana pala sa mopeda pa jednog policajca ugrizla, drugog udarila

Policija je u subotu 28. septembra oko 2 sata uočila 23-godišnjakinju koja je na raskrsnici u Rovinju mopedom pijađo u skretanju pala sa mopeda.

Rovinj: Bajkoviti istarski kutak

Rovinj je grad koji je obavijen nostalgičnim osjećanjima, ima moć da probudi najljepše emocije i pruži jedinstven osjećaj koji se dugo pamti, poput osjećanja prave ljubavi!

"Električni orgazam" i "Piloti" zatvorili 12. "Weekend Media Festival"

ROVINJ - Dvanaesto izdanje "Weekend Media Festivala", najvećeg regionalnog festivala komunikacija, završeno je u nedjelju, a više od 5.000 učesnika je tokom trodnevnog održavanja imalo priliku da uživa u preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 govornika iz cijelog svijeta.

Weekend Media Festival: Kako zadržati najbolje kada svi žele otići?

ZAGREB - Mediji svakodnevno izvještavaju o crnim godinama u kojima je Hrvatsku, u potrazi za boljim poslom, napustio veliki broj ljudi. Najviše ih odlazi u Njemačku, a nedavno je objavljeno da se u samo dvije godine tamo iselilo više od 110 tisuća ljudi te da je Hrvatska na petom mjestu po useljavanju u Njemačku.

Ed Sheeran vs. Petar Grašo: Emituje li radio stalno istu muziku?

Formatirani radio često se doživljava kao bauk i neprijatelj svake kreativnosti, iako su takve radijske stanice u pravilu pri vrhovima liste slušanosti.

Snimak masovne tuče u Rovinju: "Radile" metalne šipke, sijevale pesnice

Snimak masovne tuče iz Rovinja šokirao je mnoge. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a onda su se i fizički obračunali.

Najčitanije