Rovinj

Novak: Nikada ne pišem da bi provocirao, a uvijek se netko srdi na mene

Najveća zvijezda hrvatske književnosti Kristian Novak zadnjeg dana 11. Weekend Media Festivala privukao je veliku pažnju posjetioca. Bivši profesionalni karataš hrabro je odgovarao na pitanja o svojim romanima „Črna mati zemla“ i „Ciganin ali najljepši“ koji su oduševili kritiku, ali i podigli buku koju možda i nije želio.

Nastupom belgijskog dua 2manydjs zatvoren 11. Weekend Media Festival

ROVINJ - Fantastičnim nastupom belgijskog dua 2manydjs sinoć je zatvoren 11. Weekend Media Festival, najveći festival komunikacijske industrije u regiji.

Klikbejt nisu smislili portali

Budućnost klasične free to air televizije, sigurnost korisnika interneta, specifičnost proizvodnje digitalnog sadržaja te važnost storytellinga neke su od tema koje su obilježile početak prvog dana 11. Weekend Media Festivala u Rovinju.

Bolesna braća 'zapalili' staru tvornicu duvana u Rovinju

Hip-hop duo Bolesna braća sinoćnjim je koncertom 'zapalio' staru tvornicu duvana u Rovinju i svojim hitovima zatvorio prvi dan 11. Weekend Media Festivala.

Još samo tri dana do najboljeg Weekenda u godini

ZAGREB - Još samo tri dana ostala su do početka 11. Weekend Media Festivala, najvećeg događanja za medijsku i komunikacijsku industriju u jugoistočnoj Evropi koji se održava od 20. do 23. septembra u staroj Tvornici duvana u Rovinju.

"Trip Advisor" objavio top 5 gradova za 2019.

Ovo ljeto Instagram je bio prepun fotografija sa godišnjih odmora, a mnogi su svoje slobodne dane odlučili provesti na prilično dominantnim lokacijama i pritom nisu bili jedini. Instagramom su tako ovo ljeto vladale destinacije kao što su Pariz, London, Mikonos, Lisabon, Ibica, Sicilija i nekoliko mjesta na jugu Francuske. I dok su upravo navedene i dalje pri samom vrhu vladajućih, čini se kako su se u međuvremenu pojavile i neke nove koje bi ih uskoro mogle zasjeniti, kako posjetom turista, tako i na omiljenoj društvenoj mreži.

Weekend dilema: Kako proizvoditi sadržaj za digitalno doba?

Štampani mediji nekad su na svojim internet portalima objavljivali gotovo isti sadržaj kao i u svojim novinama. Danas digitalne platforme imaju vlastite forme te originalne načine prenošenja informacija i pričanja priča koji se bitno razlikuju od stvaranja sadržaja za tradicionalne medije.

Državljanin BiH ranjen u Rovinju

Policija intenzivno traga za dvojicom nepoznatih počinilaca koji su u noći s četvrtka na petak u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Rovinju učestvovali u pucnjavi u kojoj su teško povrijeđene dvije osobe, a prema prvim informacijama povrijeđeni su jedan hrvatski te jedan državljanin Bosne i Hercegovine.

Sve teme bitne za industriju na Weekend Media Festivalu

ZAGREB - Weekend Media Festival u svom jedanaestom izdanju i ove će godine od 20. do 23. septembra u staroj Tvornici duvana u Rovinju okupiti profesionalce komunikacijske industrije iz cijele regije.

Najčitanije