Rovinj

Snimak masovne tuče u Rovinju: "Radile" metalne šipke, sijevale pesnice

Snimak masovne tuče iz Rovinja šokirao je mnoge. Petnaestak osoba prvo se verbalno sukobilo, a onda su se i fizički obračunali.

Djevojčica u teškom stanju, satima bila zatvorena u autu na vrućini

ROVINJ - Četvorogodišnja devojčica, koju je rovinjska Hitna pomoć u četvrtak primila bez svijesti, još uvijek je u teškom stanju i nalazi se u riječkoj bolnici, prenosi Hina.

Kako preživjeti seks, laži i nekretnine?

ZAGREB – Weekend Media Festival će se u svom dvanaestom izdanju od 19. do 22. septembra, osim na već poznatom mjestu u staroj fabrici duvana u Rovinju, održati i u luksuznom Grand Park Hotelu Rovinj te okupiti najrelevantnije stručnjake komunikacijske industrije iz čitave regije. Na predavanjima, panelima i radionicama, aktualiziraće se brojne teme, od streaming servisa i uticaja tehnologije, do iseljavanja iz Hrvatske i promjena u novinarstvu, zbog čega žustrih rasprava sasvim sigurno neće nedostajati.

Stručnjak za odgoj na Weekendu otkriva kako odgajati djecu u digitalno doba

ZAGREB – Kada je pravi trenutak da djetetu damo mobilni telefon, koliko dugo bi se trebalo igrati na PlayStationu, gledati Netflix, "skrolati" po Fejsu? Svi imaju mobilni telefon i Snapchat, što ako samo ja djetetu zabranim? Ove i slične dileme muče roditelje diljem svijeta.

Zmija se uvukla u motor, reagovali vatrogasci

Vatrogasci JVP Rovinj morali su u ponedjeljak oko 15 sati iz jednog automobila da izvuku - zmiju.

Mladić iz BiH vozio pijan bez vozačke, saobraćajne i sa pogrešnim tablicama

Rovinjska policija uhapsila je državljanina Bosne i Hercegovine zbog više saobraćajnih prekršaja i falsifikovanja dokumenata.

I Blejk Lajvli stigla u Rovinj, pridružila se suprugu

Rajanu Rejnoldsu (42) se u Rovinju pridružila i supruga, popularna glumica Blejk Lajvli (31).

Selma Hajek i Samjuel L. Džekson snimaju film u Rovinju

​Prije nekoliko dana u Rovinju je počelo snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" u kojem glavne uloge imaju Samjuel L. Džekson, Selma Hajek i Rajan Rejnolds.

Mir, ljubav i komunikacija: Weekend u duhu Woodstocka

ZAGREB - Pod sloganom "Mir, ljubav i komunikacija” i generalnim pokroviteljstvom Adris grupe, 12. Weekend Media Festival od 19. do 22. septembara u Rovinj donosi duh legendarnog Woodstocka.

Otvorena jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj

ROVINJ - U Rovinju je danas otvoren Grand park hotel Rovinj, jedna od najvećih turističkih investicija u Hrvatskoj.

Najčitanije