Ruža

Tomašićeva u buketu cvijeća dobila i prijetnju: "Udbašico bosanska"

ZAGREB - Hrvatska evroparlamentarka, desničarka, Ruža Tomašić, tvrdi da je u buketu cvijeća dobila prijetnju od neimenovanog pošiljaoca, a koji ju je sačekao u dvorani Lisinski, gdje su suvjerenisti predstavljali programske smjernice za predstojeće parlamentarne izbore.

Ruža Tomašić: Lažu za Jasenovac, sve su uvećali

ZAGREB/STRAZBUR - Hrvatski evroparlamentarac u Strazburu Ruža Tomašić ponovo negira genocid u konclogoru Jasenovac i tvrdi da je Hrvatskoj nepravedno nametnuta krivica za dešavanja u Drugom svjetskom ratu.

Napravite sok od ruže po provjerenom bakinom receptu

​Ružu ne zovu slučajno kraljicom cvijeća. Divili su joj se još drevni Feničani, Egipćani, Grci i Rimljani. Za njih je značila ljubav, sreću i zaštitu, a to se gotovo nije promijenilo ni do danas.

Ružine latice liječe živce i kožu

Počela je sezona ruža, a s njom i mogućnost pripreme ljekovitih preparata od nježnih latica ove raskošne kraljice cvijeća. Njen opojni cvjetni i slatki miris podstiče pozitivne emocije i dobro raspoloženje te daje osjećaj blaženstva i luksuza.

Članica Evropskog parlamenta: Ne dam na ustaški pokret

ZAGREB - Članica Evropskog parlamenta iz Hrvatske Ruža Tomašić otkrila je za zagrebačke medije da simpatiše ustaše i ustaški pokret, kao i da je 80-ih godina prošlog vijeka objavljivala i recitovala pjesme u slavu ustaškog vođe Ante Pavelića, prenosi Index

Tomašić: Ovako Hrvatska treba da uslovi Srbiju

BRISEL, ZAGREB - Hrvatska evroparlamentarka Ruža Tomašić, poznata po neoustaškim i antisrpskim stavovima, izjavila je za Hinu da će se ponovo kandidovati na izborima za Evropski parlament, koji se održavaju u maju.

Tomašić: Silom braniti morsku granicu sa Slovenijom

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske konzervativne stranke i poslanik u Evropskom parlamentu Ruža Tomašić pozvala je vladu Hrvatske da silom odbrani morsku granicu sa Slovenijom i da policijom i vojskom odgovori na postupke slovenačke policije protiv hrvatskih ribara u spornom Piranskom zalivu.

Napravite sami ružinu vodicu

Ruža divno miriše i lijepo izgleda, ali ona je mnogo više od atraktivnog cvijeta. Odavno su prepoznata njena antibakterijska, antioksidativna i protivupalna svojstva.

Najčitanije