Rubin

Direktor "Zalanda" napušta posao da bi supruzi omogućio karijeru

Rubin Riter, jedan od direktora poznate evropske internet trgovine za prodaju odjeće "Zalando", odlučio je da podnese ostavku i napusti kompaniju kako bi se posvetio porodici i omogućio ženi da i ona napreduje u svojoj karijeri.

Burmanski safir "Rojal Blu" od 118,88 karata u "Sotbiju"

Intenzivno obojeni dragulj zauzeće centralno mjesto na aukciji "Sotheby’s Hong Kong Magnificent Jewels sale", koja će se održati uživo 7. oktobra u Kongresnom i izložbenom centru Hong Konga.

"Ne biste primorali Đokovića i Federera na tako nešto"

Da li bi Novak Đoković i Rodžer Federer, dvije teniske veličine, bili primorani da igraju u nehumanim uslovima u Australiji?

Otac Androida predstavio neobičan telefon

Nakon što je predstavio Essential Phone - smartfon vrhunskih specifikacija koji je imao problema sa softverom i u međuvremenu se značajno poboljšao - Endi Rubin kao da je nestao sa scene. Nasljednik prvenca bio je otkazan, ali čini se da Rubin i ekipa nisu od njega odustali.

Otkrivena planeta "od rubina i safira"

Astronomi su otkrili planetu koja ima sjaj rubina i safira i nazvali je "HD 219134 b" - ona je 21 svjetlosnu godinu udaljena od Sunčevog sistema i nalazi se u sazvježđu Kasiopeja.

Ruski klub izbačen iz Evrope

Evropska fudbalska unija (UEFA) suspendovala je Rubin iz Kazanja na jednu sezonu van međunarodnih takmičenja zbog kršenja pravila finansijskog fer-pleja.

Najčitanije