Rundek

Rundek za "Nezavisne": Dugovi prema životu na ovoj planeti su došli na naplatu

Svestrani umjetnik i jedan od najpoznatijih i najpriznatijih muzičara regiona Darko Rundek već četiri decenije podjednako uspješno kotira na sceni, a ovog ljeta povratak festivala slaviće sa svojom publikom na "Nektar OK festu" na Tjentištu, koji se održava od 13. do 15. avgusta.

Mirela Priselac Remi: Nagradu "Milan Mladenović" će zaslužiti hrabar bend

Muzičari Darko Rundek, Srđan Gojković Gile i Mirela Priselac Remi biće članovi ovogodišnjeg žirija za dodjelu nagrade "Milan Mladenović", vijest je koju je objavila Zadužbina Milana Mladenovića.

Rundek objavio novu pjesmu "Unutarnji glas"

Darko Rundek i Ekipa objavili su novi singl i video za pjesmu “Unutarnji glas”, kao najavu predstojećeg dvostrukog albuma “Brisani prostor”.

Počinju "Dani Darka Rundeka"

BEOGRAD - Muzička manifestacija "Dani Darka Rundeka u Beogradu" počeće sutra u Domu omladine, gde će do 7. marta Darko Rundek predstaviti svoje raznoliko i bogato stvaralaštvo, kao i aktuelne projekte, na ukupno pet koncerata, međusobno različitih po repertoaru, postavama muzičara i prostoru, najavili su organizatori.

Darko Rundek i Ekipa na mini turneji po Srbiji

Darko Rundek i "Ekipa" idu na proljećnu mini turneju koja će obuhvatiti koncerte 19. aprila u "Čaurnici" u Kragujevcu, 20. aprila u SKC "Fabrici" u Novom Sadu i 22. aprila u Kulturnom centru Pančeva, najavio je "Long play".

Rundek i "Ekipa" daruju spot za Novu godinu

Kao novogodišnji poklon obožavaocima, Darko Rundek i „Ekipa“ objavili su danas singl i spot „Crni dusi“, koji je snimljen na nedavno održanom zagrebačkom koncertu u ispunjenoj velikoj dvorani Doma sportova.

Rundek objavio singl i spot "Tamni jorgovan"

Darko Rundek i "Ekipa" objavili su singl i spot "Tamni jorgovan", novu verziju pjesme "Tigidigi Regge" sa njegovog kultnog albuma "Ruke" (2001).

Najčitanije