Ryanair

"Ryanair" do ponoći rasprodaje karte po cijeni od 7,99 evra

Avio-kompanija "Ryanair" lansirala je danas "Frozen" rasprodaju karata od 7.99 evra za putovanja od novembra do marta, koja će trajati do ponoći.

"Ryanair" umjesto u Banjaluku sletio u Zadar

BANJALUKA - Avion iz Memingena u Njemačkoj zbog meteoroloških uslova nije mogao sletjeti na Aerodrom u Banjaluci, pa je sletio u Zadar, potvrdila je "Nezavisnim", Sanela Kasalović, portparol Aerodroma u Banjaluci.

Francuske vlasti zaplijenile avion "Ryanair" uoči poletanja

PARIZ - Na aerodromu Bordo-Merinjak na zapadu Francuske u četvrtak uveče odvila se nesvakidašnja scena - francuske vlasti zaplijenile su putnički avion "Ryanaira" zbog neplaćenih dugova baš u trenutku kada se avion pripremao za let do Londona, zbog čega je 149 putnika ostalo na aerodromu.

Nova pravila iz "Ryanaira": Ručni prtljag se naplaćuje

LONDON - Putnici koji koriste usluge niskotarifnog avio-prevoznika "Ryanair" od sada će morati da plaćaju za unošenje u kabinu ručnog prtljaga većeg od "male lične torbe".

Avion "Ryanaira" zbog magle sletio na drugi aerodrom

BANJALUKA - Prvi let "Ryanaira" sa međunarodnog aerodroma Banjaluka za Stokholm, nije sletio na predviđeni aerodrom Skavsta, nego Arlanda, glavni aerodrom u Stokholmu, koji je udaljen 140 kilometara od predviđene destinacije.

Pogledajte dolazak prvih putnika iz Stokholma na aerodrom "Banjaluka"

Prvi putnici na letu iz Stokholma za Banjaluku sletjeli su na aerodrom u najvećem gradu Republike Srpske.

Prvi avion "Ryanaira" sletio na banjalučki aerodrom

BANJALUKA - Na banjalučki aerodromu upravo je sletio prvi avion kompanije "Ryanair", koji je letio iz Stokholma.

Još neke avio-kompanije zainteresovane za saradnju s Aerodromom "Banjaluka"

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Neđo Trninić očekuje povećanje broja destinacija i zainteresovanost avio-operatera za uspostavljanje linija sa banjalučkog aerodroma, nakon što sutra irska avio-kompanija "Ryanair" uspostavi vazdušni saobraćaj iz Banjaluke.

Ryanair snizio procjene godišnje dobiti zbog štrajkova

Irski niskotarifni avioprevoznik Ryanair snizio je juče procjenu godišnje dobiti, upozorivši da bi rezultati u predstojećem razdoblju mogli biti još i lošiji budu li koordinisani štrajkovi u Evropi i dalje pogađali promet i rezervacije.

Štrajk radnika "Ryanair" u šest zemalja

DABLIN - Irska avio-kompanija "Ryanair" suočava se danas sa još jednim masovnim štrajkom radnika, većinom kabinskih posada, u šest evropskih zemalja, što će se odraziti na više od 40.000 putnika.

Najčitanije