Ryanair

Njemački piloti i kabinska posada pridružili se štrajku

BERLIN - Njemački piloti i kabinska posada, koji rade za irsku avio-kompaniju "Ryanair", prekinuli su danas sa radom, čime je poremećeno putovanje više hiljada putnika.

Letovi ka svim destinacijama iz Banjaluke po cijeni od 9,99 evra

BANJALUKA - Avio-kompanija "Ryanair" do sutra u ponoć prodaje karte po cijeni od 9,99 evra ka svim destinacijama sa banjalučkog aerodroma.

U Banjaluci se uveliko spremaju za dolazak "Ryanaira": Štrajk neće odgoditi letove

BANJALUKA - Iako je u "Ryanairu", najvećoj evropskoj niskotarifnoj avio-kompaniji, u toku najveći štrajk od osnivanja, na banjalučkom aerodromu smatraju kako se to ni na koji način neće odraziti na budući posao s njima.

Počeo najveći štrajk u istoriji Ryanaira

DUBLIN - Piloti najvećeg evropskog niskobudžetnog avio prevoznika Ryanaira počeli su u petak najveći pilotski štrajk u istoriji te kompanije.

Ryanair odbija platiti odštetu putnicima zbog otkazanih 600 letova

DUBLIN - Niskobudžetni avioprevoznik Ryanair, koji je pogođen velikim brojem štrajkova, odbio je mogućnost plaćanja naknade putnicima zbog otkazanih letova. Odbijanje je rezultat procjene kompanije o "nerazumnim" štrajkovima.

"Ryanair" otkazao 300 letova zbog štrajka

DABLIN - Niskotarifni avioprevoznik "Ryanair" otkazao je oko 300 letova planiranih za sutra širom Evrope zbog početka dvodnevnog štrajka njegovih kabinskih posada u Španiji, Portugaliji, Belgiji i Italiji.

Ryanair otkazuje 600 letova u Evropi

Irska niskobudžetna avio-kompanija Ryanair saopštila je da će otkazati 600 letova u Evropi 25. i 26. jula zbog štrajka kabinskog osoblja.

Pad pritiska u avionu Ryanaira, 33 putnika u bolnici

FRANKFURT - Avion kompanije Ryanair prinudno je sletio na aerodrom u Frankfurtu nakon što je došlo do pada pritiska u kabini zbog čega je 33 od 189 putnika hospitalizovano.

"Ryanairovo" osoblje iz četiri države najavilo štrajk za kraj mjeseca

BRISEL – Kabinsko osoblje irskog avio prevoznika "Ryanaira" stupiće na kraju jula u štrajk u Italiji, Portugalu, Španiji i Belgiji, objavio je u četvrtak belgijski sindikat radnika CNE, potvrdivši pisanje belgijskih medija.

"RyanAirom" letjeće 100.000 putnika iz Banjaluke

BANJALUKA, DABLIN - Irski avio-prevoznik "RyanAir" očekuje da će od naredne godine na linijama sa Aerodroma Banjaluka prevesti 100.000 putnika, rekao je "Nezavisnim" Robin Kili, direktor komunikacija te avio-kompanije.

Najčitanije