Ryanair

"Ryanair" prevezao osam puta više putnika iz Banjaluke

BANJALUKA, SARAJEVO - Na Aerodromu Banjaluka u prošloj 2018. godini opsluženo je 36.180 putnika, a obavljeno 1.678 međunarodnih letova, potvrđeno je "Nezavisnim" u Direkciji za civilnu vazdušnu plovidbu BiH.

Avion iz Berlina sletio na Aerodrom Banjaluka, nova linija dva puta sedmično

BANJALUKA - Na banjalučki aerodrom sletio je avion avio-kompanije "Ryanair" na liniji Berlin-Banjaluka-Berlin, koji će od danas letjeti dva puta sedmično, srijedom i nedeljom.

Nova akcija "Ryanaira", popusti do 30 evra

Aviokompanija "Ryanair" pokrenuo je novu akciju prodaje karata "Cyber ponedjeljak" s popustom do 30 evra na povratne letove širom Evrope.

"Ryanair" produžio promotivnu prodaju karata od 4,99 evra

BANJALUKA - Aviokompanija "Ryanair" saopštila je danas da je produžila "Cyber Week" ponudu od 250.000 mjesta po cijeni od 4,99 evra za putovanja u decembru i januaru, koja su za rezervaciju dostupna do ponoći.

"Ryanair" do ponoći rasprodaje karte po cijeni od 4,99 evra

BANJALUKA - Avio-kompanija "Ryanair" danas prodaje 250.000 mjesta od samo 4,99 evra za putovanja u decembru i januaru, a koja su dostupna za rezervaciju do ponoći, saopšteno je iz ove kompanije.

"Ryanair" do ponoći rasprodaje karte po cijeni od 7,99 evra

Avio-kompanija "Ryanair" lansirala je danas "Frozen" rasprodaju karata od 7.99 evra za putovanja od novembra do marta, koja će trajati do ponoći.

"Ryanair" umjesto u Banjaluku sletio u Zadar

BANJALUKA - Avion iz Memingena u Njemačkoj zbog meteoroloških uslova nije mogao sletjeti na Aerodrom u Banjaluci, pa je sletio u Zadar, potvrdila je "Nezavisnim", Sanela Kasalović, portparol Aerodroma u Banjaluci.

Francuske vlasti zaplijenile avion "Ryanair" uoči poletanja

PARIZ - Na aerodromu Bordo-Merinjak na zapadu Francuske u četvrtak uveče odvila se nesvakidašnja scena - francuske vlasti zaplijenile su putnički avion "Ryanaira" zbog neplaćenih dugova baš u trenutku kada se avion pripremao za let do Londona, zbog čega je 149 putnika ostalo na aerodromu.

Nova pravila iz "Ryanaira": Ručni prtljag se naplaćuje

LONDON - Putnici koji koriste usluge niskotarifnog avio-prevoznika "Ryanair" od sada će morati da plaćaju za unošenje u kabinu ručnog prtljaga većeg od "male lične torbe".

Avion "Ryanaira" zbog magle sletio na drugi aerodrom

BANJALUKA - Prvi let "Ryanaira" sa međunarodnog aerodroma Banjaluka za Stokholm, nije sletio na predviđeni aerodrom Skavsta, nego Arlanda, glavni aerodrom u Stokholmu, koji je udaljen 140 kilometara od predviđene destinacije.

Najčitanije