S 300

S-300 uništio hipersonične ciljeve

MOSKVA - Protivvazdušni raketni sistemi S-300 uništili su hipersonične ciljeve tokom testiranja, saopštio je načelnik protivvazdušne odbrane Oružanih snaga Rusije, general-potpukovnik Aleksandar Leonov.

Bivši ruski premijer: Pogriješili smo što Srbiji nismo dali S-300

MOSKVA - Sergej Stepašin, bivši ruski premijer, smatra da je njegov prethodnik Jevgenij Primakov, čija je bista otkrivena u Ruskom domu u Beogradu, udario temelje za današnje dobre odnose Rusije i Srbije.

Pogledajte kako "S-300" odbija intenzivni raketni napad

MOSKVA - Televizija "Zvezda" je objavila video-snimak vojnih vježbi sistema S-300 "Favorit" i drugih sistema protivvazdušne odbrane Južnog vojnog okruga.

Iran predstavio novi raketni sistem - konkurent ruskom "S-300"

TEHERAN - Iran je predstavio, kako se navodi, dalekometni, raketni sistem "zemlja-vazduh" domaće proizvodnje, javili su danas iranski mediji.

S-400 traženiji od Patriota

VAŠINGTON - Mnoge zemlje kupiće ruski protivvazdušni sistem S-400, ne obazirući se na američke prijetnje sankcijama, tvrdi američka TV mreža Si-En-Bi-Si.

Restoran u Siriji: Naručite "S-300", "Kalašnjikov" ili "Tomahavk"

U jednom restoranu u centru Damaska gosti imaju priliku da probaju specijalitet koji nosi naziv "S-300" – riječ je o špagetama sa sosom koji je izmislio šef kuhinje.

Netanjahu: Nastavljamo napade u Siriji bez obzira na S-300

TEL AVIV - Izrael će nastaviti sa napadima na mete u Siriji bez obzira na odluku zvanične Moskve da Damasku dostavi raketni sistem S-300, izjavio je danas izraelski premijer Benjamin Netanjahu i naglasio da je obavijestio ruske zvaničnike o tome.

Rusija: Nakon isporuka Siriji S-300 slijede drugi koraci

Nakon isporuka Siriji S-300 uslijediće i drugi koraci rekao je zamjenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Veršinin.

Sirija: Ruski S-300 stiže na vrijeme, američka baza nema budućnost

DAMASK - Sistemi S-300 koje će Damask dobiti od Moskve su sasvim dovoljni za odgovor na prijetnju Izraela Siriji, izjavio je šef sirijske diplomatije Valid Mualem u intervjuu za televiziju RT.

Putinova pošiljka prošla kroz Bosfor: Asadu stiže S-300

Veliki ruski brod je ove sedmice prošao kroz Bosforski prolaz, krećući se prema luci Tartus u zapadnoj Siriji.

Najčitanije