S Klasa

Nova Mercedesova S klasa

Nakon nekoliko nedjelja čekanja u Mercedesu su napokon kompletno otkrili novu S klasu. Kralj klase je tako dobio novo "odijelo", najnoviju tehnologiju i brojne inovacije i to stiže poslije nekoliko nedjelja raznih "teasera" i otkrivanja komponentu po komponentu.

Mercedesova "zvijer" zaboravljena na crtaćem stolu

Njemački proizvođač planirao je devedesetih motor sa čak 18 cilindara za svoju S klasu, što je za dva cilindra više od onog koji danas koristi Bugatti Chiron.

Mercedes otkrio enterijer nove S klase

Početak septembra donosi nekoliko značajnih premijera, a među njima je svakako najzanimljivija ona vezana za novu generaciju S klase. Nakon što smo se upoznali s MBUX sistemom,iz Mercedesa sada otkrivaju enterijer vozila.

Mercedes postepeno otkriva novu S klasu

Mercedes će online premijeru nove S klase održati u septembru, a tokom ljeta će postepeno otkrivati detalje ovog automobila. Najprije će predstaviti novi multimedijalni sistem sa ogromnim ekranom osjetljivim na dodir.

Mercedesova S klasa dobila nove V12 motore

Nedavno obnovljena S klasa dobila je nove motore, čime se ponuda proširila na čak 24 različite izvedbe ne računajući coupe i cabrio izvedbe.

Mercedesova S klasa će imati napredne samovozeće mogućnosti

Mercedes Benz bi uskoro trebalo da skine veo tajne s obnovljene S Klase, a pritom bi trebalo da se otkrije da je riječ o modelu koji će imati trenutno najnapredniju tehnologiju koju kompanija uopšte posjeduje, odnosno kompjuter će biti u stanju da preuzme kontrolu u sve više situacija.

Najčitanije