S ljubavlju hrabrim srcima

Brnabić: Srbija će uvek pomagati Srpsku

BANJALUKA - Premijer Srbije Ana Brnabić poručila je večeras da će Srbija uvijek pomagati Republiku Srpsku u koju je od 2014. godine investirala 88 miliona evra.

Donirano skoro 475.000 KM, humanitarni broj pozvan 61.011 puta

BANJALUKA Humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" i ove godine naišla je na veliki odziv građana, donatora te cjelokupne javnosti u Srpskoj, poručeno je u nedjelju sa donatorske večeri, centralnog događaja ove aktivnosti, koji je zbog epidemioloških mjera upriličen na malim ekranima.

Sloboda Mićalović podržala akciju "S ljubavlju hrabrim srcima"

BANJALUKA - Jedna od najpoznatijih srpskih glumica Sloboda Mićalović podržala je humanitarnu akciju u Republici Srpskoj "S ljubavlju hrabrim srcima", koju tradicionalno svake godine podržavaju afirmisani kulturni i sportski radnici.

Cvijanović izrazila zahvalnost Savezu za dobru i plemenitu ideju

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović zahvalila je Savezu udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Republike Srpske za dobru i plemenitu ideju koja se realizuje u okviru ovogodišnje humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima".

Donatorsko veče manifestacije "S ljubavlju hrabrim srcima"

BANJALUKA - Donatorsko veče povodom tradicionalne manifestacije "S ljubavlju hrabrim srcima", koje se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske, biće održano danas, a prikupljena sredstva namijenjena su pokretanju prve banke humanog mlijeka u Republici Srpskoj.

Održano donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima": Od Srbije 250.000 evra

BANJALUKA - U Banskom dvoru u Banjaluci održano je donatorko veče u sklopu jubilarne desete akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" pod visokim pokroviteljstvom institucije Predsjednika Republike Srpske.

Srpska pokazuje humanost - S ljubavlju hrabrim srcima

BANJALUKA - Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima" pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović biće održano danas u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Vlada Srpske donira 100.000 KM za akciju "S ljubavlju hrabrim srcima"

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je Srni da je Vlada na posljednjoj sjednici donijela odluku da donira 100.000 KM za akciju "S ljubavlju hrabrim srcima".

S ljubavlju hrabrim srcima - pozivom na broj 1411 donirate novac za gradnju dnevnih centara

BANJALUKA - Kampanja za humanitarnu akciju "S ljubavlju hrabrim srcima" počinje noćas, a donatorsko veče pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović biće održano 22. decembra u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

"Humanost gradi dnevne centre za djecu sa posebni potrebama"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da će ovogodišnja humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" biti posvećena izgradnji dnevnih centara za djecu sa posebnim potrebama u Banjaluci i Trebinju.

"S ljubavlju hrabrim srcima": Robotika već na proljeće dostupna mališanima

BANJALUKA - U humanitranoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" prikupljeno je oko 1,5 miliona maraka, a očekuje se da će robotika za pomoć djeci s poremećajima u kretanju u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" biti već na proljeće, potvrđeno je "Nezavisnim" u Kabinetu predsjednika RS.

"S ljubavlju hrabrim srcima": Prikupljeno skoro milion i po maraka

BANJALUKA - Na donatorskoj večeri u okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" prikupljeno je ukupno 1.491.747 konvertibilnih maraka.

Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima": Prikupljeno skoro milion i po maraka

BANJALUKA - Na donatorskoj večeri u okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" prikupljeno je ukupno 1491747 konvertibilnih maraka.

Cvijanovićeva sa mladim umjetnicima iz Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović upriličila je danas u Banjaluci prijem za više od 200 mladih talenata iz cijele Srpske koji učestvuju u humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima".

Danas donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima"

BANJALUKA - Donatorsko veče u okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" biće održano danas u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović.

Najčitanije