S-400

Turska o sankcijama SAD: Velika greška

ANKARA - Turska je osudila kao "veliku grešku" odluku SAD da uvede sankcije toj zemlji zbog kupovine ruskog raketnog sistema S-400 i najavila da će Vašingtonu uzvratiti na način na koji smatra da je neophodno, pošto je u više navrata pozvala SAD da dijalogom riješe ovo pitanje.

SAD uvele sankcije Ankari zbog kupovine ruskih sistema S-400

VAŠINGTON - SAD su uvele sankcije Turskoj zbog odluke Ankare da kupi raketne sisteme protivvazdušne odbrane S-400 od Rusije.

Moskva: Drugi ugovor o isporuci "S-400" zavisi od Ankare

MOSKVA - Rusija je realizovala prvi ugovor za isporuku raketnih sistema protivvazdušne odbrane "S-400" Turskoj, a drugi ugovor će zavisiti od odluke Ankare, izjavio je generalni direktor kompanije "Rostek" Sergej Čemezov.

Mediji: Turska prebacila S-400 u provinciju na Crnom moru

Turska je prebacila S-400 u provinciju Samsun na Crnom moru radi, kako se pretpostavlja, ispitivanja, objavio je Sputnjik Turska.

Moskva spremna da Teheranu isporuči "S-400"

TEHERAN - Ruski ambasador u Iranu Levan Džagarijan saopštio je danas da je Rusija spremna da isporuči Iranu protivvazdušni raketni odbrambeni sistem "S-400".

Američki mediji: SAD i Izrael prave planove za borbu protiv S-400

Sjedinjene Američke Države i Izrael pripremaju se za scenario po kome bi Rusija mogla da proda Iranu protivvazdušne raketne sisteme S-400 "Trijumf", piše portal "Brejking difens".

Objavljeno koliko je Tursku koštao S-400

Sistemi protivvazdušne odbrane S-400 "Triumf" bili su isporučeni Turskoj za 2,5 milijarde dolara, saopštio je šef korporacije "Rotseh" na sastanku sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

Turska Rusiji garantuje bezbjednost podataka o S-400

Turska garantuje bezbjednost podataka o protivvazdušnim sistemima S-400 kupljenim od Rusije, izjavio je danas Ismail Demir, turski zvaničnik zadužen za vojnu industriju.

Rusi šalju S-400 na Ural

Samara i Jekaterinburg (Ural) će do kraja godine biti zaštićeni protivvazdušnim raketnim sistemom S-400, saopštili su neimenovani izvori listu "Izvestija".

Američki bombarderi mogu da izbjegnu S-400 i gađaju Sibir?

KIJEV - Strateški bombarderi B-52H "Stratofortres" američkog ratnog vazduhoplovstva u stanju su da napadnu Rusiju koristeći raketno naoružanje bez ulaska aviona u vazdušni prostor koji kontoliše protivavionski raketni sistem S-400 "Trijumf", navodi ukrajinska konsultantska kompanija "Difens ekspres".

Najčitanije