S-500

S-500 uskoro u ruskoj vojsci: Nevjerovatne specifikacije novog PVO sistema

MOSKVA - Kompleks protivvazdušne odbrane S-500, koji je razvila ruska kompanija "Almaz-Antej", spreman je za ulazak u vojnu službu Rusije, javljaju ruski mediji.

U Siriji uspješno testiran S-500

MOSKVA - U Siriji je uspješno testiran ruski protivraketni sistem S-500, javljaju ruski mediji.

Kineski list: S-500 će presretati i meteore

PEKING - Kineski list Sina smatra da će ruski protivvazdušni raketni sistemi S-500 moći da obaraju meteore koji lete iznad Zemlje.

Kompanija "Almaz Antej" otkrila specifičnosti raketa S-500

Zamjenik generalnog direktora za naučni i tehnički razvoj koncerna "Almaz-Antej" Sergej Druzin rekao je da rakete sistema protivvazdušne odbrane S-500 mogu da rade i van atmosfere.

Završen razvoj sistema S-500

MOSKVA - Rad na istraživanju i razvoju protivraketnog sistema S-500 je u završnoj fazi, rekao je danas ruski ministar za industriju i trgovinu Denis Manturov.

Američki mediji: Zašto Rusija ćuti o S-500?

Ruski protivvazdušni raketni sistem S-500 "Prometej" je po taktičko-tehničkim mogućnostima mnogo superiorniji od sistema S-400 "Trijumf", pa bi bespotrebna reklama prvog mogla da omete promociju drugog na međunarodnom tržištu, piše National Interest.

Amerikanci impresionirani: Ruski S-500 je novi zastrašujući raketni sistem

VAŠINGTON - Američki portal "National interest" tvrdi da je ruski protivvazdušni sistem "S-500" pogodio cilj udaljen 500 kilometara, te da u fazi ispitivanja postiže izuzetne rezultate.

Ruska vojska čeka isporuke S-500, "Prometej" gađa i svemir

MOSKVA - Serijska proizvodnja i isporuke ruskoj vojsci raktenog sistema "Prometej" S-500 počeće 2019. godine, prenose ruski mediji.

'S-500' gađa deset meta odjednom, brzina rakete je 7 kilometara u sekundi

MOSKVA - Novi ruski protivraketni sistem "S-500" značajno prevazilazi sadašnji "S-400 trijumf" i američki "THAAD" - domet mu je u krugu do 600 kilimetara, a obara ciljeve na visini do 200 kilometara.

Najčitanije