SAD

Otvara se granica sa koje su agenti bičevima tjerali migrante

VAŠINGTON - Granični prelaz između Meksika i SAD u Teksasu, gdje se više hiljada haićanskih migranata skupilo posljednjih nedjelja, biće djelimično otvoren danas popodne, saopštile su američke vlasti.

Napadač pucao u trgovini u SAD-u: Ubijena jedna osoba, 12 ranjenih

TENESI - Do pucnjave je došlo danas poslijepodne u trgovini Kroger u Kolirvilu u Tenesiju, istočno od Memfisa, rekla je Dženifer Kejsi, portparol grada.

Dječije pozorište Republike Srpske oduševilo najmlađe Novosađane

Glumci Dječijeg pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke večeras u Novom Sadu su maestralno odigrali predstavu "Peća i vuk" Sergeja Prokofjeva i izazvali buru oduševljenja najmlađih Novosađana i njihovih roditelja.

Privrednici iz Srpske na sajmu u Novom Sadu

BANJALUKA - Privredna komora Republike Srpske u saradnji sa Spoljnotrgovinskom komorom BiH organizovaće nastup domaćih privrednika na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu koji će biti otvoren sutra.

Moskva upozorila Ameriku da se ne miješaju u ruske izbore

MOSKVA - Moskva posjeduje neoborive dokaze za uplitanje SAD u pripreme i održavanje izbora za Državnu dumu i upozorila je Vašington da se ne miješa u unutrašnje poslove Rusije, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Predao se osumnjičeni za ubistvo MMA borca u Novom Sadu, ispričao detalje

Policijskoj upravi u Novom Sadu večeras se predao osumnjičeni za pokušaj ubistva poznatnog kriminalca iz Vojvodine, Gorana Kovačevića Goranca i likvidaciju njegovog tjelohranitelja, MMA borca Uroša Stojanovića.

Poznati plijenili neobičnim kreacijama

Met Gala, jedno od najglamuroznijih događaja u godini, održan je u Njujorku, a crvenim tepihom su u nesvakidašnjim toaletama prošetale zvijezde iz svijeta muzike, filma, sporta.

Čovjek koji je preživio napad na kule blizankinje: "Vrisak čujem svaki dan"

NJUJORK - Džozef Ditmar je u djeliću sekunde donio odluku koja mu je spasila život, sada se nakon 20 godina prisjeća svakog detalja velike tragedije.

Dodik: Samo udruženi možemo se boriti protiv terorizma

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da bi današnji dan trebalo da bude trajna opomena i podsjećanje svijetu da se "samo udruženi možemo boriti protiv radikalnih islamskih prijetnji i da samo zajedno možemo sačuvati mir, ljude i materijalna dobra".

Šest činjenica o 11. septembru, danu rušenja simbola globalne moći

Jedanaestog septembra 2001. godine 19 terorista, povezanih za Al Kaidom, otelo je četiri aviona i izvelo samoubilačke napade na tlu SAD.

Najčitanije