SAD

Šestomjesečna beba najmlađa žrtva virusa korona

Šestomjesečna beba preminula je od posljedica virusa korona u američkoj državi Konektikat.

Zbog virusa korona bez posla ostalo 6,6 miliona ljudi u SAD

U SAD bez posla je usljed pandemije korona virusa ostalo 6,6 miliona radnika.

Avion sa ruskom medicinskom pomoći sletio u Njujork

NJUJORK - Ruski vojni transportni avion stigao je u Sjedinjene Američke Države, noseći tone medicinske opreme i maski da bi pomogli Vašingtonu u borbi protiv virusa korona.

Pens: Uz poštivanje mjera, do kraja juna virus možemo ostaviti iza sebe

VAŠINGTON - Potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Mak Pens izjavio je da, ako se budu poštivale mjere poduzete protiv širenja virusa korona, virus bi mogao biti pobijeđen do kraja juna ove godine.

Tramp upozorava Iran da ne napadaju američke vojnike

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp upozorio je Iran i njihove saveznike da ne napadaju vojnike ili sredstva SAD u Iraku.

Tramp: Znao sam da će virus korona biti užasan

VAŠINGTON - Predsjednik SAD Donald Tramp priznao je da je bio svjestan toga da će virus korona biti užasan, ali da nije želio da bude negativna osoba.

Rusija poslala pomoć Americi za borbu protiv virusa korona

MOSKVA - Ruski vojni transportni avion poletio je sa aerodroma izvan Moskve rano jutros prema SAD sa tovarom medicinske opreme i maski, kao pomoć Vašingtonu u borbi protiv virusa korona, javila je ruska državna televizija.

SAD: Prodavnice oružja "osnovne radnje", kao apoteke i trgovine

LOS ANÐELES - Okrug Los Anđeles ponovo otvara za građane prodavnice oružja, nakon što ih je savezni memorandum podveo pod "osnovne" poslove.

U SAD 3.393 smrtna slučaja od virusa korona, prestigli Kinu

VAŠINGTON - U SAD je zabilježeno 3.393 smrtna slučaja povezanih sa virusom korona, što premašuje ukupan broj smrtih slučajeva u Kini i čime su izbile na treće mjesto u svijetu iza Italije i Španije, prenosi Rojters.

Šef Misije Srbije u UN iz Njujorka: Prognoze su kataklizmične

NJUJORK - Central park je bolnica na otvorenom, mrtvačnice širom grada su prepune, Empajer stejt bilding obojen je u crveno kao podrška medicinskim radnicima, a na ulicama Njujorka je, i pored takve slike koja podsjeća na holivudske blokbastere o svjetskoj kataklizmi, i dalje previše ljudi.

Najčitanije