SC Nikola Tesla

SC "Nikola Tesla": Vrtić za djecu studenata naredne godine

BANJALUKA - Po uzoru na pojedine evropske studentske centre i domove, u sklopu sanacije trećeg paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci planira se pravljenje mini-vrtića, kako bi se studentima koji borave u domu, a koji su bračni parovi ili imaju djecu, omogućilo da tokom predavanja mališane ostave tu.

Višković: Više od 100 miliona KM uloženo za poboljšanje studentskog standarda

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je danas u Banjaluci da je Vlada Srpske u posljednjih 10 godina uložila više od 100 miliona KM za poboljšanje studentskog standarda.

Rajčević: Povećanje studentskog standarda primarni cilj

BANJALUKA - Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević izrazio je zadovoljstvo što su u predviđenom roku okončani radovi na sanaciji Paviljona jedan Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, te istakao da je to pokazatelj da je jedan od prioriteta Vlade povećanje studentskog standarda.

Brucoši traže da im se vrati po 125 KM

BANJALUKA - Tražimo da se brucošima, za njih 87 koji su dobili smještaj u drugom paviljonu Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, a nisu useljeni početkom nove akademske godine, izvrši povrat novaca u visini od 125 KM, kazao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata SC, i dodao da će taj zahtjev sutra uputiti Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

Počinje useljavanje studenta u drugi paviljon SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Useljavanje studenta u drugi paviljon SC "Nikola Tesla" u Banjaluci počeće danas u 15 časova, potvrdio je za "Nezavisne" Dragoslav Topić, v. d. direktor Studentskog doma.

Stanivuković i grupa studenata protestvovali ispred SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Zbog kašnjenja useljavanja studenata u drugi paviljon SC "Nikola Tesla" grupa studenata okupila se danas ispred doma, predvođena Draškom Stanivuković, novoizabranim poslanikom PDP-a u NS RS.

Drugi paviljon "Nikole Tesle" do kraja sedmice na raspolaganju studentima

BANJALUKA - Drugi paviljon banjalučkog Studentskog centra "Nikola Tesla" do kraja sedmice konačno bi trebao biti na raspolaganju studentima.

Dragoslav Topić još nije obaviješten da je novi direktor SC "Nikola Tesla"

BANJALUKA - Vlada RS u prošli četvrtak je imenovala Dragoslava Topića za v.d. direktora Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci, potvrdili su iz Ministarstva prosvjete i kulture RS, međutim Topić je za "Nezavisne" kazao da se on trenutno nalazi na poziciji savjetnika generalnog direktora "Lutrije RS".

U novim sobama paviljona SC "Nikola Tesla" nove cijene?

BANJALUKA - Moguće ja da će doći do poskupljenja studentskog smještaja u Studentskom centru "Nikola Tesla" u Banjaluci nakon renoviranja prvog i drugog paviljona, rekao je juče za "Nezavisne" Zoran Babić, direktor ovog centra, koji kaže da će konačnu odluku o tome dati Upravni odbor nakon niza konsultacija.

Sanaciju paviljona SC "Nikola Tesla" odgodila žalba

BANJALUKA - Ulaganje žalbe na izabrane najpovoljnije izvođače radova dodatno je odgodilo sanaciju paviljona Studentskog centra "Nikola Tesla" u Banjaluci koji su oštećeni u olujnom nevremenu sredinom decembra prošle godine.

Najčitanije