SDS

SDS proslavila krsnu slavu

PALE - Svetom arhijerejskom liturgijom i lomljenjem krsnog kolača u hramu Uspenija Presvete Bogorodice, te polaganjem vijenaca na Centralno spomen-obilježje poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata i slavskim ručkom danas je na Palama svoju krsnu slavu - Petrovdan proslavila Srpska demokratska stranka (SDS).

Mirko Šarović za "Nezavisne": Nećemo u koaliciju sa SNSD-om, jaz je predubok

Sa Miloradom Dodikom i SNSD-om SDS je spreman da razgovara o pitanjima od interesa za Republiku Srpsku, ali neće biti koalicije, rekao je Mirko Šarović, novoizabrani predsjednik SDS-a.

Miličević: Nadam se da će početi kvalitetna konsolidacija SDS-a

BANJALUKA - Predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević izjavio je danas u Banjaluci da je ova politička partija demokratskom procedurom izabrala novog predsjednika.

Kovačević: Mi Šarovića pamtimo po prijetećem tonu i kažiprstu

BANJALUKA - Izborom Mirka Šarovića za predsjednika SDS-a neće biti zaustavljen pad te stranke i pad povjerenja građana u SDS, s obzirom da je upravo on personifikacija jednog političkog koncepta koji favorizuje BiH u odnosu na Republiku Srpsku, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Šarović: Vratiću jedinstvo stranci

BANJALUKA – Novoizabrani predsjednik SDS-a Mirko Šarović je kao svoj prvi cilj, istakao je vraćanje jedinstva u stranci, ali i pružanje prilike mlađoj generaciji. Naglasio je da želi da radi na promjenama koje će dovesti do bolje prepoznatljivosti SDS-a.

Šarović izabran za predsjednika SDS-a

BANJALUKA – Mirko Šarović je izabran za predsjednika Srpske demokratske stranke (SDS) na danas održanoj Skupštini ove partije u Banjaluci.

Počela sjednica Skupštine SDS-a, bira se novi predsjednik stranke

BANJALUKA – Skupština SDS-a, na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsjednik stranke, počela je u dvorani Metala u Banjaluci, a novinari su obaviješteni da bi se stranački funkcioneri javnosti mogli obratiti oko 17 časova.

SDS bira novog lidera

BANJALUKA - Srpska demokratska stranka (SDS) danas će u Banjaluci održati Skupštinu na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsjednik stranke.

Mićić odustao od kandidature za lidera SDS-a

Bijeljina - Potpredsjednik SDS-a iz Bijeljine Mićo Mićić odustao je od kandidature za predsjednika ove stranke, navodeći da time daje konkretan doprinos u postizanju konsenzusa oko jednog kandidata.

Govedarica otvara put Šaroviću da preuzme SDS

BANJALUKA - Vukota Govedarica neće se ponovo kandidovati za predsjednika SDS-a, a kandidature se odrekao u korist Mirka Šarovića, jednog od kandidata i ministra ekonomskih odnosa i regionalne saradnje BiH.

Najčitanije