SDS

Šarović: Ne možemo podržati uvođenje vanrednog stanja

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da ova stranka ne može podržati uvođenje vanrednog stanja dok ne dobiju jasne mjere koje bi to stanje podrazumijevalo.

Šarović: Treba odustati od svih javnih nabavki

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović smatra da je potrebno obustaviti sve javne nabavke u BiH za koje je u ovoj godini planirano nekoliko stotina miliona KM i taj novac preusmjeriti u borbu protiv virusa korona.

Šarović: Ključni saradnik za Semberiju Tomica Stojanović

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da će njegov ključni saradnik, kada je riječ o Predsjedništvu SDS-a, za Bijeljinu i Semberiju biti Tomica Stojanović.

Stevandić: U Narodnoj skupštini razmotriti djelovanje SDS-a I PDP-a

BANJALUKA - Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nenad Stevandić smatra da u Narodnoj skupštini Republike Srpske treba razmotriti djelovanje SDS-a i PDP-a na nivou BiH.

Mićić: Žaliću se Glavnom odboru SDS-a

BIJELJINA - Predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SDS-a Mićo Mićić najavio je danas da će tražiti preispitivanje odluke o njegovom isključenju iz te stranke.

Šešić: Odluka o isključenju Mićića vodi ka stabilizaciji stranke

BANJALUKA – Poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Davor Šešić smatra da odluka o isključenju Miće Mićića vodi ka stabilizaciji i jačanju jedinstva ove stranke.

Bjelica: Bivši predsjednici "čiste" stranku od pobjednika

SOKOLAC - Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica saopštio je večeras povodom isključenja Miće Mićića iz ove stranke i raspuštanja bijeljinskog odbora stranke, da bivši predsjednici "čiste" SDS od pobjednika.

Mićo Mićić isključen iz SDS-a

ISTOČNO SARAJEVO - Kao što se i očekivalo, Predsjedništvo SDS-a danas je jednoglasno odlučilo da Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine i predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Bijeljini, bude isključen iz ove stranke.

Smjena Miće Mićića na Predsjedništvu SDS-a?

BIJELJINA - Predsjedništvo SDS sutra će raspustiti Gradski odbor SDS Bijeljina koji vodi Mićo Mićić, saznaje BN televizija u krugovima bliskim predsjedniku SDS-a Mirku Šaroviću.

Bijeljinski odbor SDS-a: Podrška Mićiću i sporazumu sa SNSD-om

BIJELJINA - Izvršni odbor Gradskog odbora SDS-a Bijeljina bezrezervno je podržao nacrt sporazuma sa SNSD-om, saopšteno je iz stranke.

Najčitanije