SDS

SDS: Vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu

SDS ima saznanja da vladajuće stranke u RS pripremaju veliku izbornu krađu zloupotrebom glasanja putem pošte, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a.

Mićić siguran u izbornu pobjedu

BIJELJINA - Predsjednik Stranke demokratske Srpske (SDS) Semberija Mićo Mićić najavio je izbornu pobjedu u Bijeljini na današnjem predstavljanju odborničke liste.

SDS: Ne želimo učestvovati u zloupotrebi pitanja vitalnog nacionalnog interesa

ISTOČNO SARAJEVO - SDS će učestvovati sjednici NSRS u ponedjeljak, ali ni u kom smislu ne želimo učestvovati u zloupotrebi pitanja vitalnog nacionalnog interesa, poručio je predsjednik SDS-a, Mirko Šarović nakon sjednice Predsjedništva stranke.

Dodik i Šarović potpisali Sporazum za jedinstven nastup Srba u Mostaru

MOSTAR - Lideri stranaka SDS i SNSD Mirko Šarović i Milorad Dodik, potpisali su Sporazum o formiranju koalicije "Ostajte ovdje – Zajedno za naš Mostar" o zajedničkom nastupu i formiranju jedinstvene liste čime se stvara mogućnost izbora legitimnih predstavnika Srba, kao jednog od konstitutivnog naroda, za učešće u Gradskom vijeću Grada Mostara.

Podrška borbi za bolji položaj osoba sa invaliditetom

BIJELJINA - SDS Semberija - Mićo Mićić potpisala je danas sporazum o saradnji sa Koalicijom organizacija osoba sa invaliditetom "KOLOSI", koja je proglašena za udruženje od društvenog značaja za Grad Bijeljinu.

Šarović: Potpuno spremni za izbore, očekujemo veliku pobjedu naroda

BANALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da ova politička partija u izbore ulazi potpuno spremna, puna optimizma, te očekuje reprizu 2012. godine i veliku pobjedu naroda.

Veselin Vujović kandidat za načelnika Bileće

Veselin Vujović kandidat je SDS-a za načelnika opštine Bileća, a njegovu kandidaturu podržale su Srpska radikalna stranka Srpske, SRS "Dr Vojislav Šešelj", SNS i PDP.

Šarović: Jedina svijetla tačka u čitavom ovom procesu je CIK BiH

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović očekuje da će ova stranka ostvariti dobar izborni rezultat zajedno sa koalicionim partnerima na predstojećim lokalnim izborima.

Milan Aleksić kandidat SDS-a za načelnika Prnjavora

PRNJAVOR - Diplomirani inženjer mašinstva Milan Aleksić kandidat je SDS-a za načelnika opštine Prnjavor na predstojećim lokalnim izborima, a Milan Petrović nosilac odborničke liste za Skupštinu opštine, potvrđeno je na današnjoj konferenciji za novinare Opštinskog odbora SDS-a.

Maja Dragojević Stojić kandidat SDS za gradonačelnika Prijedora

PRIJEDOR - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora na predstojećim lokalnim izborima biće Maja Dragojević Stojić, potvrdio je danas predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

Najčitanije