SDS

Šarović: Mislim da ćemo biti najjači iduće godine

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je povodom 31 godine od osnivanja stranke i njene krsne slave - Petrovdana da je bez SDS-a nezamisliva politička scena u Republici Srpskoj.

Šarović najavio veliko spremanje u SDS-u

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović najavio je veliko spremanje u opštinskim i gradskim odborima, te poručio da politika stranke mora da se poštuje.

Sastali se Selak i Miličević

Predsjednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko i predsjednik OO SPS Teslić Dragutin Škrebić sastali su se danas s načelnikom opštine Teslić Milanom Milićevićem i predsjednikom Skupštine opštine Teslić Savom Kasapovićem.

Šarović: SDS neće biti dio tima za razgovore sa FBiH

BANJALUKA - SDS neće biti dio tima koji, prema zaključku Narodne skupštine Republike Srpske, treba da formira predsjednik Srpske za pregovore sa Federacijom BiH o budućnosti BiH, rekao je danas predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

Izgorio sitroen aktivistkinje SDS-a u Trebinju

TREBINJE - Putnički automobil marke sitroen, koji vozi Sanja Deretić, aktivistkinja Srpske demokratske stranke u Trebinju, na čijoj je kandidatskoj listi za Parlamentarnu skupštinu BiH bila na prethodnim Opštim izborima, izgorio je jutros oko 2 sata.

Opozicija tvrdi da nisu pričali o imenima kandidata za izbore

ISTOČNO SARAJEVO – Opozicija Republike Srpske dogovorila je zajednički nastup na Opštim izborima 2022. godine i u narednim mjesecima radiće na dokumentu iza kojeg će stati svi, a koji će sadržavati viziju budućnosti Republike Srpske.

Cijeli odbor SPS-a u Laktašima prešao u SDS

BANJALUKA - Mirko Šarović, lider SDS-a, naveo je da je u SDS prešao značajan broj aktivista, te cjelokupni odbor SPS-a u Laktašima, predvođen predsjednikom odbora Aleksandrom Trninićem.

Stanić: Za napuštanje opozicije poslanicima se nudi do 300 hiljada maraka

BANJALUKA - Miladin Stanić, šef Kluba SDS-a, je rekao da ima dokaze da su predstavnici vladajućih partija nudili novac poslanicima iz opozicije da promijene politički dres, odgovarajući na pitanje o tome da su na današnjoj sjednici tri narodna poslanika napustili svoje matične stranke.

Šarović: Milićević će nas podmladiti

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas u Banjaluci da će Đorđe Milićević biti član Predsjedništva SDS-a i da će njegov povratak u ovu partiju značiti mnogo za njeno podmlađivanje i dalji politički rast.

Načelnik Šamca sa sedam odbornika prelazi u SDS

ŠAMAC - Đorđe Milićević, načelnik opštine Šamac koji je na tu funkciju izabran kao kandidat NDP-a, sa sedam odbornika ove stranke preći će u SDS.

Najčitanije