SDS

Mladi SDS-a organizovali bakljadu u Bijeljini

BIJELJINA - Obilježavanju Dana Republike članovi Aktiva mladih SDS-a u Bijeljini pridružili su se organizujući bakljadu uoči praznika.

SDS: Tužilaštvo BiH sredstvo progona srpskog političkog i vojnog kadra

BANJALUKA - Srpska demokratska stranka najoštrije osuđuje nastavak progona srpskih oficira od strane Tužilaštva BiH koji se još jednom, podigavši optužnicu protiv generala Savčića, pokazao kao sredstvo progona isključivo srpskog političkog i vojnog kadra, saopšteno je iz SDS-a.

SDS uputio inicijativu za smjenu Lukača

BANJALUKA - Klub poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske uputio je jutros inicijativu za smjenu ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača.

SDS traži integralni tekst "Programa reformi BiH"

BANJALUKA- Klub poslanika Srpske demokratske stranke uputio je danas Predsjedniku Narodne skupštine RS zahtjev da im se dostavi "Programa reformi BiH" u integralnom tekstu, saopštno je danas iz ove stranke.

Dodik: SNSD je državotvorna partija, SDS interesna grupa

ZVORNIK - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik ocijenio je da je SNSD moćna, odgovorna i državotvorna partija, a da je SDS sada interesna grupa pojedinih njenih članova i da teško može vratiti svoj politički značaj.

SDS u petak predaje potpise građana u Predsjedništvo BiH

BANJALUKA - Mladi SDS-a predaće sutra u Predsjedništvo BiH u Sarajevu potpise građana Republike Srpske u okviru inicijative "Imam pravo da znam!" sa zahtjevom za hitno javno objavljivanje dokumenta "Program reformi BiH" i za sazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Srpske prije slanja dokumenta u sjedište NATO-a u Briselu.

Šarović: Put u NATO životno i nacionalno pitanje

BANJALUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović ocijenio je da put ka NATO-u nije samo političko, već i životno i opšte nacionalno pitanje.

Dijana Grahovac napustila SDS

BANJALUKA - Direktor Glavne banke Republike Srpske u okviru Centralne banke BiH Dijana Grahovac podnijela je neopozivu ostavku na članstvo u SDS-u, čime je, poslije kraće pauze, nastavljen odliv istaknutog kadra iz najveće opozicione stranke u Srpskoj, pišu mediji.

SDS: Otkriti izvršioce napada

BANJALUKA - Srpska demokratska stranka (SDS) apeluje da policijski organi reaguju i otkriju izvršioce i eventualne nalogodavce napada na aktiviste ove stranke u Trebinju, Bileći i Istočnoj Ilidži.

Šarović potpisao peticiju "Imam pravo da znam"

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović potpisao je danas u Istočnom Sarajevu peticiju "Imam pravo da znam", u okviru inicijative ove stranke za prikupljanje potpisa građana širom Republike Srpske za javno objavljivanje Programa reformi BiH, dokumenta koji je usvojilo Predsjedništvo BiH.

Najčitanije