SDS

"Novi saziv CIK-a sredstvo da se SDA i SDS svete drugim strankama"

TESLIĆ - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nezakonito imenovanje Centralne izborne komisije BiH stvara rascjep za malverzacije i probleme i da je očigledno da su njen sadašnji sastav izabrali SDS i SDA samo da bi se svetili drugim političkim partijama.

Mirko Šarović za "Nezavisne": Vjerujem u novu generaciju SDS-a

Ogromna je energija, posebno mladih ljudi da grade napredniju i srećniju RS, rekao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, u pisanom intervjuu za "Nezavisne".

Opozicija u RS zbija redove, uskoro koalicioni sporazum

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj, kao i za prethodne, i za ove izbore će izaći ujedinjena, ali ne u svim opštinama, gdje su, kako kažu, moguća mala iznenađenja.

Trivićeva i Stanivuković u igri, SDS nije odlučio

BANJALUKA - Iako je banjalučki PDP izbacio ime jednog kandidata za gradonačelnika Banjaluke, opozicione stranke još nisu postigle dogovor ko će izaći na megdan Igoru Radojičiću, aktuelnom prvom čovjeku grada na Vrbasu i ponovnom kandidatu SNSD-a za tu funkciju.

SPS podržava Mićića u Bijeljini

Socijalistička partija Srpske će pružiti punu podršku zajedničkom kandidatu koalicije za gradonačelnika Bijeljine Mići Mićiću, zaključeno je danas na sastanku delegacija SPS i SDS Semberije koji je održan u Bijeljini, na kojem je potpisan i sporazum ove dvije partije o podršci Mićićevoj kandidaturi.

Stanić: SDS će podržati zaduženje za sprečavanje poplava

BANJALUKA - Šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić rekao je da će ova stranka podržati zaduženje Srpske za sprečavanje poplava, koje izazivaju velike štete i u poljoprivredi.

Odbornici SDS-a napustili sjednicu Skupštine Teslića

TESLIĆ - Odbornici SDS-a napustili su danas sjednicu Skupštine opštine Teslić tokom rasprave o izvještaju o radu za prošlu godinu lokalnog Doma zdravlja i najavili neučestvovanje u daljem radu lokalnog parlamenta.

Šarović: U izbornoj godini ne treba da se bavimo stranačkim turbulencijama

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da turbulencije koje postoje u Gradskom odboru ove stranke u Prijedoru ne treba da budu predmet razmatranja u izbornoj godini, te da ta pitanja ili unutarstranačke izbore ne treba otvarati sada, već nakon izbora.

Šarović uvjeren da će imati značajnu ulogu u Izbornoj jedinici četiri

BROD - Predsjednik SDS Mirko Šarović izjavio je da ova stranka ima odličnu organizaciju u Brodu i da je uvjeren je da će u Izbornoj jedinci četiri zajedno sa partnerima imati značajnu ulogu poslije lokalnih izbora.

Tubin: Sa DNS-om pronašli "zajednički jezik"

PRIJEDOR - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin izjavio je da su sa DNS-om pronašli "zajednički jezik" i da u Prijedoru mogu učiniti mnogo toga zajedno.

Najčitanije