SDS

Milan Miličević za "Nezavisne": Treba biti oprezan sa DNS-om

Kompletan politički život smo podredili rovovskoj borbi političkih partija, s jedne strane SNSD, a sa druge SDS. Mislim da je to pogrešan pristup, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS-a.

SDS formirao većinu u Derventi, Zemunović predsjednik Skupštine

DERVENTA - Nakon tajnog glasanja, odbornici Skupštine opštine Derventa izabrali su danas Mirka Zemunovića za novog predsjednika ove lokalne skupštine.

SDS i PDP: Prioritet promjene u Republici Srpskoj

BANJALUKA - „Zajednički smo ocijenili da je saradnja Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa u proteklom periodu bila veoma dobra, dala pozitivne rezultate i da ćemo našu saradnju intenzivirati tokom ove i naredne godine s ciljem pobjede na opštim izborima 2022. godine“, rekao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović nakon današnjeg sastanka delegacija SDS-a i PDP-a predvođenih predsjednicima dvije stranke.

Radović prešao u SDS, postao zamjenik predsjednika

BANJALUKA - Nezavisni narodni poslanik Milan Radović pristupio je danas SDS-u, gdje će obavljati funkciju zamjenika predsjednika, te biti član Predsjedništva SDS-a.

Ćorić: Gradonačelnik iz SDS-a, skupštinska većina iz koalicije uz SNSD

BIJELJINA - Na osnovu 80 odsto obrađenih glasova, kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiša Petrović osvojio je 47,54 odsto glasova, a kandidat SDS Semberije Mićo Mićić 40,06 odsto glasova, rekao je nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Stojić: Za mene i za Milana Tubina nema mjesta u istom odboru

PRIJEDOR - Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević Stojić izjavila je večeras da za nju i za predsjednika Gradskog odbora SDS-a Milana Tubina nema mjesta u istom odboru.

Šarović: Mislimo da je došlo vrijeme za promjene

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović pozvao je danas građane Banjaluke da izađu na izbore i svoj glas daju kandidatskoj listi ove stranke za Skupštinu grada, kao i zajedničkom kandidatu za gradonačelnika Banjaluke Drašku Stanivukoviću (PDP).

Ilija Stanković, kandidat SDS-a: Trebinje može mnogo bolje

Ubijeđen sam da se dalji sunovrat može zaustaviti. Osjećam i znam da u Trebinju može biti mnogo bolje za sve, nego što je sada. Eto, to je motiv zbog kojeg sam se kandidovao još jednom, kaže Ilija Stanković, kandidat SDS-a za gradonačelnika Trebinja, kojeg podržavaju još tri politička subjekta.

Gašanović: Istočni Stari Grad dobija prvi tehnološki park u BiH

Opština Istočni Stari Grad će dobiti tehnološki park koji će biti prvi takav projekat u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, kazao je danas Bojo Gašanović, načelnik opštine Istočni Stari Grad.

Maja Dragojević Stojić: Poraz da u 21. vijeku pričamo o asfaltu

Očekujem podršku svih građana koji nisu zadovoljni trenutnim stanjem u našem gradu, kaže Maja Dragojević Stojić, kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora.

Najčitanije