SDS

Izgorio sitroen aktivistkinje SDS-a u Trebinju

TREBINJE - Putnički automobil marke sitroen, koji vozi Sanja Deretić, aktivistkinja Srpske demokratske stranke u Trebinju, na čijoj je kandidatskoj listi za Parlamentarnu skupštinu BiH bila na prethodnim Opštim izborima, izgorio je jutros oko 2 sata.

Opozicija tvrdi da nisu pričali o imenima kandidata za izbore

ISTOČNO SARAJEVO – Opozicija Republike Srpske dogovorila je zajednički nastup na Opštim izborima 2022. godine i u narednim mjesecima radiće na dokumentu iza kojeg će stati svi, a koji će sadržavati viziju budućnosti Republike Srpske.

Cijeli odbor SPS-a u Laktašima prešao u SDS

BANJALUKA - Mirko Šarović, lider SDS-a, naveo je da je u SDS prešao značajan broj aktivista, te cjelokupni odbor SPS-a u Laktašima, predvođen predsjednikom odbora Aleksandrom Trninićem.

Stanić: Za napuštanje opozicije poslanicima se nudi do 300 hiljada maraka

BANJALUKA - Miladin Stanić, šef Kluba SDS-a, je rekao da ima dokaze da su predstavnici vladajućih partija nudili novac poslanicima iz opozicije da promijene politički dres, odgovarajući na pitanje o tome da su na današnjoj sjednici tri narodna poslanika napustili svoje matične stranke.

Šarović: Milićević će nas podmladiti

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas u Banjaluci da će Đorđe Milićević biti član Predsjedništva SDS-a i da će njegov povratak u ovu partiju značiti mnogo za njeno podmlađivanje i dalji politički rast.

Načelnik Šamca sa sedam odbornika prelazi u SDS

ŠAMAC - Đorđe Milićević, načelnik opštine Šamac koji je na tu funkciju izabran kao kandidat NDP-a, sa sedam odbornika ove stranke preći će u SDS.

SDS pozvao policiju da obezbijedi biračka mjesta Glogovica i Trbuk

BANJALUKA - Srpska demokratska stranka (SDS) saopštila je da u Doboju policija nije obezbijedila biračka mjesta Glogovica i Trbuk i pozvala na obavezno policijsko prisustvo na svim biralištima.

Milan Miličević za "Nezavisne": Treba biti oprezan sa DNS-om

Kompletan politički život smo podredili rovovskoj borbi političkih partija, s jedne strane SNSD, a sa druge SDS. Mislim da je to pogrešan pristup, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS-a.

SDS formirao većinu u Derventi, Zemunović predsjednik Skupštine

DERVENTA - Nakon tajnog glasanja, odbornici Skupštine opštine Derventa izabrali su danas Mirka Zemunovića za novog predsjednika ove lokalne skupštine.

SDS i PDP: Prioritet promjene u Republici Srpskoj

BANJALUKA - „Zajednički smo ocijenili da je saradnja Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa u proteklom periodu bila veoma dobra, dala pozitivne rezultate i da ćemo našu saradnju intenzivirati tokom ove i naredne godine s ciljem pobjede na opštim izborima 2022. godine“, rekao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović nakon današnjeg sastanka delegacija SDS-a i PDP-a predvođenih predsjednicima dvije stranke.

Najčitanije