SDS Semberija

Asfaltiran put Branka Stevića u Gornjoj Čađavici

BIJELJINA - Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Mićo Mićić i predstavnici koalicionih stranaka koje ga podržavaju pustili su u saobraćaj asfaltirani put Branka Stevića od Gornje Čađavice prema Gornjem Dragaljevcu, dužine četiri kilometra.

SDS Semberija: Mala Obarska dobila put dužine 708 metara

Predsjednik SDS Semberija Mićo Mićić predao je na korištenje mještanima Male Obarske novoasfaltirani put dužine 708 metara, istakavši tom prilikom da Gradska uprava nastavlja realizaciju plana "Urbane Semberije".

Mićić siguran u izbornu pobjedu

BIJELJINA - Predsjednik Stranke demokratske Srpske (SDS) Semberija Mićo Mićić najavio je izbornu pobjedu u Bijeljini na današnjem predstavljanju odborničke liste.

Podrška borbi za bolji položaj osoba sa invaliditetom

BIJELJINA - SDS Semberija - Mićo Mićić potpisala je danas sporazum o saradnji sa Koalicijom organizacija osoba sa invaliditetom "KOLOSI", koja je proglašena za udruženje od društvenog značaja za Grad Bijeljinu.

SDS Semberija širi članstvo

Stranci demokratske Srpske Semberija danas je pristupilo 12 novih članova, a predsjednik Stranke Mićo Mićić izjavio je tom prilikom da je zahvalan obrazovanim i stručnim ljudima koji žele da rade na novim projektima i izgrade moderniju i perspektivniju Bijeljinu i Semberiju.

Najčitanije