SDSS

Pupovac: Podignite optužnicu da kažem sve na sudu

ZAGREB - Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac pozvao je hrvatsko Državno tužilaštvo da podigne optužnicu protiv njega povodom izjava u medijima o stanju u Hrvatskoj, jer bi onda, kako navodi, mogao sve što ima da kaže na sudu.

Pupovac: O Runjaninovom grobu da brine Hrvatska

ZAGREB - Poslanik u hrvatskom Saboru i lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac založio se danas da brigu o grobnom mjestu austrijskog kompozitora srpskog porijekla Josifa Runjanina, koji je komponovao hrvatsku himnu, preuzme hrvatska država.

Pupovac: SDSS nije odlučio kojeg će kandidata podržati

ZAGREB - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je da ova stranka još nije donijela odluku o tome kojeg će predsjedničkog kandidata u Hrvatskoj podržati i da želi da se predizborna kampanja sa izrazito desne pozicije vrati prema centru.

Veterani: Pupovac maligni tumor na najosjetljivijem dijelu Hrvatske

ZAGREB - Predsjednik Glavnog odbora udruženja veterana iz rata u Hrvatskoj HVIDRA, Josip Peridža rekao je da oni smatraju da predsednik SDS S Milorad Pupovac u Hrvatskoj sprovodi "velikosrpsku politiku" i da je "zloćudni tumor na najosjetljivijem dijelu tijela Republike Hrvatske".

Uklonjeni grafiti "Ubi Srbina" na ulazu u Pupovčevo selo

BENKOVAC - Portparolka zadarske policije Ivana Grbin izjavila je danas da su nadležne službe uklonile grafite "Ubi Srbina" sa table na ulazu u selo Ceranje Donje kao i plakat sa slikom lidera SDSS Milorada Pupovca.

Škoro ne isključuje mogućnost zabrane SDSS

ZAGREB - Nezavisni predsjednički kandidat na izborima u Hrvatskoj, Miroslav Škoro, gostujući u emisiji na jednoj zagrebačkoj radio stanici, nije isključio mogućnost da pokrene postupak zabrane djelovanja Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), ako bude izabran za predsjednika Hrvatske.

Pupovac: Hrvatska postaje faktor nestabilnosti u regionu

SARAJEVO - Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke Milorad Pupovac upozorio je povodom najnovijih napada na građane srpske nacionalnosti na kninskom području, da situacija u Hrvatskoj u pogledu međuetničke tolerancije nije dobra i da Zagreb postaje faktor nestabilnosti u regionu.

Hrvatski desničar se obrušio na Srbe: "Duboko zagazili" u hrvatsku kulturu

ZAGREB - Hrvatski desničar, poznati pisac i nekada funkcioner HDZ-a Hrvoje Hitrec obrušio se na Samostalnu srpsku demokratsku stranku (SDSS), tvrdeći da je privilegovana, kao i Srbi, i da njena članska karta "otvara sva vrata" u Hrvatskoj.

Pupovac: U Hrvatskoj se na Srbe primjenjuje politika vanrednog stanja

ZAGREB - Lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac izjavio je danas da postoje grupacije koje Hrvatsku žele da zadrže "u nekoj vrsti" ratnog stanja u kome se uvijek traži neko ko će biti dežurni ili trajni neprijatelj, kao i da se to dogodilo u Vukovaru sa ćirilicom i sa Srbima.

Pupovac: Nismo dobacili do cilja, ali nismo ni podbacili

ZAGREB - Nastavićemo to što smo započeli da bismo širili prostor slobode i kod svakog našeg aktuealnog i potencijalnog birača stvorili potpuni osjećaj sigurnosti, izjavio je danas lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac.

Najčitanije