SEBIJA IZETBEGOVIĆ

Tužilaštvo KS provjerava obrazovanje Sebije Izetbegović

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo provjeriće obrazovanje Sebije Izetbegović, generalne direktorice Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

U toku provjera akademskog obrazovanja Sebije Izetbegović

SARAJEVO - Inspektori Kantonalne uprave za inspekcijske poslove (KUIP) ušli su na Medicinski fakultet u Sarajevu, gde provjeravavju akademsko obrazovanje Sebije Izetbegović, direktorke Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, pišu federalni mediji.

Izetbegović: Sastanak s Vranićem uvijek čudesan, voljela bih da se snima

SARAJEVO - Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a, rekla je na današnjoj pres konferenciji da bi voljela da se sastanak sa predstavnicima Vlade KS snimao pa da javnost vidi o čemu se pričalo.

Izetbegović: Ne znam ništa o respiratorima, najdraži mi je Drager

SARAJEVO – U toku je pauza na suđenju u predmetu "Fadil Novalić i ostali", a svjedočenje je završila Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a.

Izetbegović: O respiratorima sam pričala sa svakim, ali sa Novalićem - ne sjećam se

SARAJEVO – U Sudu BiH, u sklopu predmeta "Fadil Novalić i drugi" danas svjedoći Sebija Izetbegović, dirketorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Sebija Izetbegović saslušana u Tužilaštvu BiH

Direktor Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović prošle sedmice je saslušana u Tužilaštvu BiH u sklopu predmeta "Respiratori", potvrdio nam je portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić.

Izetbegović: U izolatorijimu 21 pacijent

SARAJEVO - U izolatorijumu Klinike za plućne bolesti Podhrastovi u Sarajevu trenutno je smješten 21 pacijent, izjavila je generalni direktor Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović.

Izetbegović: Na bolovanju 305 zaposlenih u KCUS, opasnost od rušenja sistema

SARAJEVO - U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu na bolovanju je 305 zaposlenih, od kojih je veliki broj neopravdan, upozorila je generalni direktor KCUS-a Sebija Izetbegović.

Na KCUS testirana 32 uzorka na virus korona, svi negativni

SARAJEVO - Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) završio je testiranje nova 32 uzorka na virus COVID-19.

Još dva ljekara KCUS zaražena virusom korona

SARAJEVO - Na virus korona pozitivna su dva doktora Klinike za gastroenterohepatologiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), izjavila je direktor KCUS-a Sebija Izetbegović.

Najčitanije