SEHA

SEHA liga bez bh. tima

Čelnici regionale SEHA lige u rukometu objavili su danas listu učesnika za sezonu 2019/2020. na kojoj nema nijednog kluba iz BiH.

Kineski klub u SEHA ligi

Izvršni komitet rukometne SEHA lige odlučio je da u predstojećoj sezoni u tom regionalnom takmičenju učestvuje i kineski klub Peking.

BiH bez predstavnika u SEHA ligi: Izviđač ne ispunjava uslove

BiH ni naredne sezone neće imati predstavnika u regionalnoj SEHA ligi. Rukometni klub Izviđač ne ispunjava uslove koji se traže od klubova da bi nastupili u ovom veoma jakom takmičenju pa je jasno da prošlosezonska situacija sa Borcem nije slučajna.

RK Borac:mtel ogorčen potezom SEHA lige

Rukometni klub Borac m:tel ogorčen je nakon što je odlukom vođstva SEHA lige neočekivano ostao bez mjesta u regionalnom takmičenju u sezoni 2017/2018.

Borac naredne sezone najvjerovatnije neće igrati Kup EHF: Veliko opterećenje

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela naredne sezone najvjerovatnije neće igrati Kup EHF, a izgledno je da šampion BiH zaigra u regionalnoj SEHA ligi.

Vardar novi SEHA šampion, Vesprem i Mirsad Terzić bez trofeja

Nadam se da se vidimo i u finalu Lige šampiona u Kelnu, rekao je Ivan Čupić, rukometaš Vardara, koji je osvojio trofej u regionalnoj SEHA ligi savladavši Vesprem u finalu sa 26:21.

Izviđač porazom od Vardara završio sezonu u SEHA ligi

Rukometaši Izviđača u svom posljednjem ovosezonskom nastupu u SEHA ligi u Ljubuškom su poraženi od skopskog Vardara sa 33:27 (17:12).

Najčitanije