SFK 2000 Sarajevo

Samira Hurem, trener SFK 2000 Sarajevo: Osvojićemo Ligu prvaka

Kad-tad osvojićemo pehar UEFA Lige prvaka, poručila je Samira Hurem, trener Ženskog fudbalskog kluba SFK 2000 Sarajevo.

Težak poraz Sarajki

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo pretrpjele su danas težak poraz na domaćem terenu od Čelsija.

Sarajke bez straha dočekuju Čelzi

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo u srijedu sa početkom u 16 časova na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" dočekuje slavni londonski Čelzi.

Đoković: Priželjkujem Barselonu

​Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo po treći put u istoriji su izborile plasman u nokaut fazu Lige šampiona, odnosno među 32 najbolje ekipe Evrope.

Nova petarda Sarajki u Ligi šampiona

Prvakinje Bosne i Hercegovine, fudbalerke SFK Sarajevo 2000, i u meču 2. kola grupne faze Lige šampiona upisale su visoku pobjedu.

Fudbalerke Sarajeva zgazile Albanke na startu kvalifikacija za LŠ

Aktuelne prvakinje Bosne i Hercegovine, fudbalerke SFK 2000 Sarajevo, savladale su ekipu albanske KS Vlaznia u susretu kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 5:0 koji se igrao u Trening centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici.

Sarajke žele u nokaut fazu

Plasman u nokaut fazu, odnosno šesnaestinu finala UEFA Lige šampiona, imperativ je koji su pred sebe postavile fudbalerke SFK 2000 Sarajevo.

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo najbolje rangirani tim regiona

SFK 2000 je evropski brend i sigurna sam da uz kvalitetnu podršku za nekoliko godina možemo igrati i finale UEFA Lige prvaka, rekla je Samira Hurem, trenerica aktuelnih i višestrukih prvakinja i osvajačica Kupa BiH iz Sarajeva.

Fudbalerke SFK 2000 Sarajevo: Grupna faza minimum

Uz lakši žrijeb, ali sa slabijom ekipom u odnosu na prošlu sezonu fudbalerke SFK 2000 Sarajevo danas na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" počinju svoj novi nastup u UEFA Ligi prvaka.

Najčitanije